Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.8.2022 19:04:50
|
|
|
|
Didy
|
Ja s vremena na vreme ubacim sirće i sodu i/ili limuntus i pustim na prazno i na 90 stepeni. Sad nisam dugo, mogla bih, vreme je. Znam i za savete i iskustva ljudi koji sirće koriste za svako pranje umesto omekšivača.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.8.2022 7:52:53
|
|
|
|
dddaca
|
Nisam sigurna da li sirce ostecuje masinu, ali citala sam i ja da je dobro da se stavi umesto omeksivaca. Probala ali mi se ne svidja kako ves mirise.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.8.2022 8:45:26
|
|
|
|
flamingos
|
Čula sam da sirće da mnogi koriste umesto omekšivača,ali nisam probala.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.4.2023 18:34:03
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Zene, treba mi pomoc, kako ocistiti ravnu ploocu sport?Iskipelo je mleko, a mm je to samo ostavio da sagori kao i ispari 🤔
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.4.2023 20:06:06
|
|
|
|
Ana RR
|
Mirko, ako nemaš sredstvo za čišćenje staklokeramike onda natopi sapunicom i ostavi da malo odstoji pa onda sastruži nožem za čišćenje ploče.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.4.2023 16:57:41
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Uspela sam delimično. Nije se sve skinuli ali cu iz par puta uspeti skroz. Kaze mi komsika limun soda i sirce da probam.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.6.2023 12:40:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
Limes pasta sve resava-ja sam je uzela na pijaci,neka zena je prodavala ispred,ono je cudo jedno. Nema sta ne sredi
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.6.2023 12:47:09
|
|
|
|
nata11
|
Koristila je i nisam zadovoljna. Mene je nerviralo sto je svuda potrebno ispiranje za njom, tj. ostavlja ona zrnca nakon ciscenja. Sada koristim magicne sundjere sa allia. Jesu za jednokratnu upotrebu ali i cena je smesna.
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.6.2023 12:50:10
|
|
|
|
Srecko47E
|
Da,kao i svako abrazivno sredstvo,mora se prebrisati posle toga. Meni ti sundjeri nisu za ravnu plocu i sredjivanje iste. Koristim ih za bela vrata,stolariju,kamenac-verovali ili ne. 100 komada platim oko 800 dinara i traju mi vecno.
|
|
|
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.