Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 12:21:41
|
|
|
|
Ana RR
|
Mehanizam je tip on (pitajte me, sve sam prostudirala ). Axel je zakon, zaista. Ali ja kuhinju prebrišem krpom (ne magičnom, ova je nekako glatka, kao za staklo) na koju naprskam tečnost za staklo. Mada, meni su gornji elementi u sjaju a to se extra lako čisti a donji u nekom mat medijapanu na kom ne ostaju otisci a i ako ostane nešto masno vrlo lako se briše. Ja se od sinoć zezam sa rernom. Koristim je već skoro dva meseca i nigde je nisam umazala i juče pečem musaku u malo manjem plehu i ladno mi isprska celu rernu. Odlepila sam. Axel tu ne radi, kupio je mm jutros neku penu i skoro se sve skinulo sem jednog dela gde je baš nakapalo. Naprskala sam još jednom.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 12:29:03
|
|
|
|
Lilly5
|
Ja Axelom i rernu ocistim bez problema. Naprskam pa ostavim pola sata. Ne znam sto kod tebe Ana nije delovao.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 12:34:40
|
|
|
|
emicaa
|
Anci za rernu imam neku sprej pjenu i cisti samo tako.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 12:43:45
|
|
|
|
veselicaa
|
I ja kada se mnogo isprlja sa tom penom,bas sam sinoć čistila.Ana jel imaš onaj program za čišćenje?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 13:09:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Imam Vesi ali mora i neka hemija. Nikad mi ovako nije iscurilo, uopšte ne znam kako je uspelo toliko. A mrzim umazanu rernu, ja je brišem posle svakog pečenja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 13:10:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Anci za rernu imam neku sprej pjenu i cisti samo tako. Tako nešto je i mm kupio, lepo skida.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 13:16:19
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Imam Vesi ali mora i neka hemija. Nikad mi ovako nije iscurilo, uopšte ne znam kako je uspelo toliko. A mrzim umazanu rernu, ja je brišem posle svakog pečenja. I ja isto,posle svakog korišćenja je prebrišem.Kada se bas isprlja ta pena skine sve,a sinoć sam pustila taj program za čišćenje i posle samo cifom oribala.Nije bila mnogo zakazana.Jel tvoj program za čišćenje onaj sa vodom ili sa zagrevanjem rerne?
< Poruku je uredio veselica RR -- 28.12.2020 13:18:43 >
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 13:25:25
|
|
|
|
Ana RR
|
Joj mm je hteo da kupimo rernu sa pirolizom (super stvar, u kanadi smo imali) ali nešto mi je bilo skupo. Kajem se naravno ali ne smem da mu kažem
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 13:37:31
|
|
|
|
Duškić
|
Cutanje je zlato, jos kad se zeznes .
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 13:55:21
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Joj mm je hteo da kupimo rernu sa pirolizom (super stvar, u kanadi smo imali) ali nešto mi je bilo skupo. Kajem se naravno ali ne smem da mu kažem Znači stvarno čisti kao što kažu?Moja ima sa vodom,zadovoljna sam jer stvarno radi kada često čistiš.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:01:58
|
|
|
|
Ana RR
|
Da, odlično čisti. Bukvalno svu masnoću pretvori u prah i samo prebrišeš posle.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:04:12
|
|
|
|
veselicaa
|
Gledala sam po netu,bas sinoc kažem mm sledeću rernu obavezno kupujemo sa zagrevanjem.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:15:21
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja imam takvu rernu, sa programom za zagrevanje, odlicna stvar.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:19:08
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Odlicna fora, uvek cista, rerna, a onda stavis musaku u malu tepsiju pa upropastis sve da je bilo potrebno 3x Rerno perom da mazem da oribam kako treba.
< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 28.12.2020 14:21:56 >
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:21:02
|
|
|
|
mama Jo
|
Ahahahah Ivanka... I meni je jednom musaka napravila opsti haos sa rernom, to je toliko curilo da sam ja nervni slom dobila. Doduse, to je bilo u staroj rerni, ali svejedno. I dan danas me, evo, jeza prodje kad se setim
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:31:42
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Odlicna fora, uvek cista, rerna, a onda stavis musaku u malu tepsiju pa upropastis sve da je bilo potrebno 3x Rerno perom da mazem da oribam kako treba. Ili staviš pečenje 🤣🤣
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:34:45
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Odlicna fora, uvek cista, rerna, a onda stavis musaku u malu tepsiju pa upropastis sve da je bilo potrebno 3x Rerno perom da mazem da oribam kako treba. I ja upropastih sa musakom u maloj tepsiji
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 14:36:31
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: veselica RR IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Odlicna fora, uvek cista, rerna, a onda stavis musaku u malu tepsiju pa upropastis sve da je bilo potrebno 3x Rerno perom da mazem da oribam kako treba. Ili staviš pečenje 🤣🤣 A to pečem u šporetu u suterenu :D Mama moje drugarice stavlja alu foliju na stranice rerne i kada se zaprlja samo zameni. Ne znam koliko to utiče na toplotu ali pada mi na pamet da i ja to uradim
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 15:34:10
|
|
|
|
veselicaa
|
Pametno,neko stavlja i na električni,na ringle.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 28.12.2020 15:47:26
|
|
|
|
Lilly5
|
Kako stoji alu folija tu? Kako ne spadne?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.9.2021 7:52:12
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Svaka vam cas zene, u ovoj temi za sve ima odgovor. Jel neko ribao sa vd40?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 14.1.2022 20:36:21
|
|
|
|
pari
|
Pitanjce: kako ukloniti miris luka sa drvene daske za secenje? Probala sam limun, probala sam sodu i sirce, pa so i sirce…i dalje se oseca luk … grrrr
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.8.2022 13:32:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Dunja, ja kad stavljam limuntus prospem ga pa istrljam sundjerom. Masinu ukljucim povremeno sa sirćetom i sodom (i limuntus ako sam se set_ila da kupim) IZVORNA PORUKA: dddaca Ivana kako radis to sa sircetom i sodom? Ja se plasim da ce reakcija koja nastaje prilikom mesanja da osteti masinu. Dunja, koliko limontusa stavis u masinu? Poslednji put kad sam je prala stavila sam tabletu za sudove i ukljucila na 90 stepeni IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Daco, sirće i soda zajedno skinu kamenac i ne oštete nista. Ubacim sodu u pregrade za prasak (i limuntus) , sirce u pregradu za omeksivac. I onda sve to isto u bubanj, sipam oko case sirceta, oko 200.300gr sode,nekoliko kesica limuntusa u bubanj. Otprilike sve. I uključim na 90 ili 60. A kazu da je vrh i sa tabletom za masinu. IZVORNA PORUKA: dunja RR Ja se sirće plašim u mašinu, negde su pisali da ne valja, jer nagriza metal i izaziva koroziju. A limuntus mi je proveren za mašinu, pa onda samo njega stavim. Daco, ako se dobro sećam, pola kile savetuje ta žena koja mi je dala savet, ali ja nekad stavim i 300gr. Iv super, znači samo prospem limuntus po kadi i istrljam, hvala ti!
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.8.2022 17:09:48
|
|
|
|
dunja RR
|
Kupila limuntus, ide večeras u mašinu
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 15.8.2022 17:10:28
|
|
|
|
dunja RR
|
Po jeftinoj struji naravno :D IZVORNA PORUKA: dunja RR Kupila limuntus, ide večeras u mašinu
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.