Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 17:52:20
|
|
|
|
emicaa
|
Ma njega sam prvog isprobala i nista.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 18:04:28
|
|
|
|
Sarav
|
Nisam stigla sve da pročitam, ali hoću da podelim sa vama moj trik za skidanje fleka od svega i svačega-masne fleke, flomaster po odeći, ma sve čime su se isprljale. Uzmem deterdžent za sudove i nalijem preko fleke pa onda malo isprljam četkicom za zube da tkanina upije. Zatim naspem sodu bikarbonu i to isto utrljavam četkicom, eventualno dodam još malo deterdženta da se sve to sjedini kao pasta. Ostavim veš da prenoći i onda ubacim u mašinu. Do sad sam sve fleke skinula tako.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 18:08:34
|
|
|
|
dddaca
|
Da li to radis i sa tkaninom u boji ili samo sa svetlim vesom? Da li se osteti boja na mestu gde trljas? Ja koristim i tecnost za sudje, ali u kombinaciji sa sodom bikarbonom nisam probala
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 18:10:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun pre neki dan gledam na TV-u kako napraviti odlicnu mesavinu za skidanje fleka pomesati hidrogen 3%+Soda bikarbonu+tecnost za sudje ( po meni Fery skida dobro) Za sve fleke! Pisala sam o ovoj komb pre nekog vremena. Pokazalo se kao super Meni nije ostetilo tkaninu nikad.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 20:10:17
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Kako da skinem fleke od tresanja,probala sam wenish i jos neki vrag za mrlje ali nista.Stradala Dorina haljina i davidom kompletic sto je taj dan prvi put obukao Stavi fairy pre nego da stavis ves u masinu,hoce nekada da skine mrlje.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:16:41
|
|
|
|
degu
|
Anck a da li hidrogen izbeli boju vesa?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:24:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne bi trebalo to je samo 3%
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:28:27
|
|
|
|
degu
|
Sta znam, citala sam skoro da izbeljuje zube
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:38:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To je naj bolje apraviti mesavinu
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 4:21:26
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun pre neki dan gledam na TV-u kako napraviti odlicnu mesavinu za skidanje fleka pomesati hidrogen 3%+Soda bikarbonu+tecnost za sudje ( po meni Fery skida dobro) Za sve fleke! Pisala sam o ovoj komb pre nekog vremena. Pokazalo se kao super Meni nije ostetilo tkaninu nikad. Ovo muckali na tv Prakticna zenaaaa.. Moram i ja bas da probam.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 9:34:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hah moguce
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 10:11:30
|
|
|
|
Sarav
|
Ja to koristim i za šareni i za beli veš. Nikad mi nijedna stvar nije promenila boju.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 13:07:01
|
|
|
|
dddaca
|
Ne znam za taj hidrogen, ali bih mogla da probam ovo sto je Sarav pisala sa Ferijem i sodom bikarbonom. Da li ovo primenjujete samo na svezim flekama ili i na starim. Bas sad gledam imamo neku fleku od banane koja nije htela da se skine obicni pranjem i fleku od trave na kolenima. Ne pomaze wanish. Prala sam vec par puta, ali nista
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 22:10:26
|
|
|
|
Sarav
|
Za stare fleke nisam probala, samo za one od pre dan, dva.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 22:20:04
|
|
|
|
dddaca
|
Nista onda, probacu ja pa javljam
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 22:30:30
|
|
|
|
Sarav
|
Obavezno, a javi i od čega su bile ako nešto uspeš da skineš.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.8.2017 14:57:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pre par dana nakupim 5-6 stvaro flekavih i probam...nista Sad videh na netu drugu opciju...pasta za zube+soda+ hidrogen Probacu i ovo!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.8.2017 15:01:05
|
|
|
|
Sarav
|
Ako uspeš javi u kojim razmerama mešaš, imam par dečijih majica za bacanje🙁
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.8.2017 15:01:23
|
|
|
|
Duškić
|
Probaj pa javljaj , ja konstantno sizim zbog fleka .
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 14:08:51
|
|
|
|
nata11
|
Kako ofarbati cizme od eko koze?
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 14:18:39
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam probala cipele od prevrnute koze da obojim auto lakom - to sam gledala na youtube kako se radi... bacila sam cipele, tako nemoj ni slucajno 😁 Nadam se da ce neko javiti neki dobar predlog i ja imam neke obuce sto bih prefarbala 😊
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 16:10:05
|
|
|
|
dddaca
|
Mogu da zamislim kako su ispucale posle lakiranja
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 17:02:55
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Uzas zivi 😁 A na tom tutorijalu sto sam.nasla znas kako su super ispale 😊 Ove moje sam bacila 😂
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 17:54:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Nata11 - jesi mozda pitala nekog obucara? Ja imam neke cizme od skaja doduse, i nosila sam.kod obucara da vidim da mi ih prefarba i spase da mogu da ih nosim, rekao mi je da moze samo koza da se farba a svi ostali materijali ne primaju boju...
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 13.11.2017 14:42:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Imate li neki savet kako ocistiti bizuteriju? Imam prelep prsten i ogrlicu ali su pocrneli.
|
Anketa
Najlepse ime za decaka?BojanaLazovicNajlepse ime za decaka?Jakov (
27%)
Jovan (
35%)
Sava (
15%)
Aksentije (
2%)
Sergije (
9%)
Aleksije (
12%)
Ukupan broj glasova: 211Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!