Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 17:52:20
|
|
|
|
emicaa
|
Ma njega sam prvog isprobala i nista.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 18:04:28
|
|
|
|
Sarav
|
Nisam stigla sve da pročitam, ali hoću da podelim sa vama moj trik za skidanje fleka od svega i svačega-masne fleke, flomaster po odeći, ma sve čime su se isprljale. Uzmem deterdžent za sudove i nalijem preko fleke pa onda malo isprljam četkicom za zube da tkanina upije. Zatim naspem sodu bikarbonu i to isto utrljavam četkicom, eventualno dodam još malo deterdženta da se sve to sjedini kao pasta. Ostavim veš da prenoći i onda ubacim u mašinu. Do sad sam sve fleke skinula tako.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 18:08:34
|
|
|
|
dddaca
|
Da li to radis i sa tkaninom u boji ili samo sa svetlim vesom? Da li se osteti boja na mestu gde trljas? Ja koristim i tecnost za sudje, ali u kombinaciji sa sodom bikarbonom nisam probala
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 18:10:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun pre neki dan gledam na TV-u kako napraviti odlicnu mesavinu za skidanje fleka pomesati hidrogen 3%+Soda bikarbonu+tecnost za sudje ( po meni Fery skida dobro) Za sve fleke! Pisala sam o ovoj komb pre nekog vremena. Pokazalo se kao super Meni nije ostetilo tkaninu nikad.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 20:10:17
|
|
|
|
veselicaa
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR Kako da skinem fleke od tresanja,probala sam wenish i jos neki vrag za mrlje ali nista.Stradala Dorina haljina i davidom kompletic sto je taj dan prvi put obukao Stavi fairy pre nego da stavis ves u masinu,hoce nekada da skine mrlje.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:16:41
|
|
|
|
degu
|
Anck a da li hidrogen izbeli boju vesa?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:24:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pa ne bi trebalo to je samo 3%
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:28:27
|
|
|
|
degu
|
Sta znam, citala sam skoro da izbeljuje zube
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 22:38:57
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
To je naj bolje apraviti mesavinu
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 4:21:26
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun pre neki dan gledam na TV-u kako napraviti odlicnu mesavinu za skidanje fleka pomesati hidrogen 3%+Soda bikarbonu+tecnost za sudje ( po meni Fery skida dobro) Za sve fleke! Pisala sam o ovoj komb pre nekog vremena. Pokazalo se kao super Meni nije ostetilo tkaninu nikad. Ovo muckali na tv Prakticna zenaaaa.. Moram i ja bas da probam.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 9:34:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Hah moguce
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 10:11:30
|
|
|
|
Sarav
|
Ja to koristim i za šareni i za beli veš. Nikad mi nijedna stvar nije promenila boju.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 13:07:01
|
|
|
|
dddaca
|
Ne znam za taj hidrogen, ali bih mogla da probam ovo sto je Sarav pisala sa Ferijem i sodom bikarbonom. Da li ovo primenjujete samo na svezim flekama ili i na starim. Bas sad gledam imamo neku fleku od banane koja nije htela da se skine obicni pranjem i fleku od trave na kolenima. Ne pomaze wanish. Prala sam vec par puta, ali nista
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 22:10:26
|
|
|
|
Sarav
|
Za stare fleke nisam probala, samo za one od pre dan, dva.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 22:20:04
|
|
|
|
dddaca
|
Nista onda, probacu ja pa javljam
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 21.7.2017 22:30:30
|
|
|
|
Sarav
|
Obavezno, a javi i od čega su bile ako nešto uspeš da skineš.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.8.2017 14:57:45
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pre par dana nakupim 5-6 stvaro flekavih i probam...nista Sad videh na netu drugu opciju...pasta za zube+soda+ hidrogen Probacu i ovo!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.8.2017 15:01:05
|
|
|
|
Sarav
|
Ako uspeš javi u kojim razmerama mešaš, imam par dečijih majica za bacanje🙁
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.8.2017 15:01:23
|
|
|
|
Duškić
|
Probaj pa javljaj , ja konstantno sizim zbog fleka .
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 14:08:51
|
|
|
|
nata11
|
Kako ofarbati cizme od eko koze?
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 14:18:39
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam probala cipele od prevrnute koze da obojim auto lakom - to sam gledala na youtube kako se radi... bacila sam cipele, tako nemoj ni slucajno 😁 Nadam se da ce neko javiti neki dobar predlog i ja imam neke obuce sto bih prefarbala 😊
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 16:10:05
|
|
|
|
dddaca
|
Mogu da zamislim kako su ispucale posle lakiranja
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 17:02:55
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Uzas zivi 😁 A na tom tutorijalu sto sam.nasla znas kako su super ispale 😊 Ove moje sam bacila 😂
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 17.10.2017 17:54:54
|
|
|
|
mama Jo
|
Nata11 - jesi mozda pitala nekog obucara? Ja imam neke cizme od skaja doduse, i nosila sam.kod obucara da vidim da mi ih prefarba i spase da mogu da ih nosim, rekao mi je da moze samo koza da se farba a svi ostali materijali ne primaju boju...
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 13.11.2017 14:42:45
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Imate li neki savet kako ocistiti bizuteriju? Imam prelep prsten i ogrlicu ali su pocrneli.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?