Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.7.2016 16:53:44
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Moses slobodno i taj sto imas. Nista biti nece. Ja ponekad stavim.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.7.2016 18:06:19
|
|
|
|
dunja RR
|
Hvala vam! Otišla do Lilija, dali mi dozer Jel stavljate omekšivač gore u pregradicu, kada dozer ide u bubanj?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.7.2016 18:07:26
|
|
|
|
isidora88
|
Ja stavljam i omeksivac u onaj deo na masini gde ide inace
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.7.2016 19:54:41
|
|
|
|
dunja RR
|
'Fala Vi :)
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 2.7.2016 19:58:03
|
|
|
|
Khaleesi
|
Moram i ja da sad odem da uzmem persil :-)
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 16:28:55
|
|
|
|
Anarunika
|
Kako vam se isplati taj gel u odnosu na prašak recimo Persil od 10kg na akciji? Ja perem dnevno sigurno jednu a ponekad i dve mašine pa mi se sve nešto čini da bi taj gel nestao dok si rekao keks
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 18:10:06
|
|
|
|
emicaa
|
Imam ja jedno pitanjce,ali nisam baš sigurna koliko je za ovu temu. Kako da operem i osušim bijele starkice a da ne požute neko mi je nagazio na njih pa su crne
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 18:24:05
|
|
|
|
eca89
|
Žene ja imam jedno pitanje nevezano za ovu temu? Je li ova MasnaMasnica nasa draga UM ? Ako neko zna, nek javi!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 18:38:35
|
|
|
|
emicaa
|
Eco jeste
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 18:40:15
|
|
|
|
isidora88
|
Mislim da jeste Ne znam koliko se isplati umesto praskastog deterdzenta ali ja samo gel koristim, manje mesta zauzima, a i ne volim da mi dugo stoji naceta kesa praska, pogotovo pored dece jer nemam gde sa njom osim u kupatilo. Ovako stavim cep i u orman ispod lavaboa
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 19:01:17
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Ahaha ta sam. Providan nadimak😂😂😂😂
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 19:12:13
|
|
|
|
eca89
|
Neka si, neka si duša naša <3!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 19:16:06
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
Eco ljubim tebe i A.❤😚😚😚
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 19:32:16
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Jel stavljate omekšivač gore u pregradicu, kada dozer ide u bubanj? Pa ne znam da li bi imalo efekta staviti i deterdžent i omekšivač u bubanj I ja koristim tečne deterdžente, preferiram Ariel, jedino za devojčice duel baby. A mislim da je jeftiniji prašak nego tečni.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 22:25:41
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa valjda taj persil mirise kao pervol za te pare :-)
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 23:11:03
|
|
|
|
Mariya
|
Miriše dosta dobro ali ne pere baš kako treba... Nisam nešto zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 4.7.2016 23:37:17
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni je perwol ok... tecni persil ne znam nisam kupila jos, mada zenice ga hvale
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.7.2016 17:48:48
|
|
|
|
Mariya
|
Ja koristim ljubičasti color, taj baš ne pere kakotreba ali lepo miriše,na lavandu ni miris omekšivača se ne oseti,toliko jako miriše. Ali pošto taj pere samo do 60, uzela sam zeleni persil za iskuvavanje, ali uopšte ne uklanja fleke kao na reklami.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 5.7.2016 18:22:55
|
|
|
|
Khaleesi
|
Meni oxi action nista ne skida fleke, ni onaj vanish ehite :-\
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.7.2016 18:56:18
|
|
|
|
milicicak
|
Jel zna neko kako da skinem smolu sa koze a da je ne gulim trljanjem? Mini buba je vezbala penjanje na vrh drveta i vratila se iz parka prekrivena smolom
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.7.2016 20:34:13
|
|
|
|
nata11
|
A da probas kao sa zvakom. Preko obicnu novinu pa lagno zagrej peglem da mozes da odlepis.
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 22.7.2016 21:33:20
|
|
|
|
bebilule
|
Ulje skida smolu, obicno suncokretovo. Nato, mislim da je u pitanju koza Mini Bube...ili je kozna garnitura. Kazem radi pegle
< Poruku je uredio bebilule -- 22.7.2016 21:37:55 >
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.7.2016 8:33:49
|
|
|
|
milicicak
|
Hihi, al sam vas zbunila :) Koza mini bube je u pitanju :) skinula sam juce dobar deo smole uz pomoc pantenola, sad cu ostatak da probam sa uljem. Dete mi je smesno ko crtani film, sva je u braon trakama, izgleda ko da se mesecima nije kupala :)
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.7.2016 19:20:28
|
|
|
|
nata11
|
Aha ja sam razumela da je kozno
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 25.7.2016 11:17:02
|
|
|
|
branki*
|
Meni je hemijska olovka najveca mora!kako da skinem tragove hemijske sa haljine,svecanijA je,a boja nezno roze?cime da trljam?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
ImeMaja85bgdDa li vam se svidja ime Viktor?Da (
58%)
Ne (
42%)
Ukupan broj glasova: 207Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!