Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 25.7.2016 12:00:48
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Branki, a rozi Weniš?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 25.7.2016 12:02:55
|
|
|
|
branki*
|
Probacu,ivana,hvala,nemam ga ovde,a necu da kupujem,probacu kad dodjem kuci.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 25.7.2016 12:05:45
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Ja se ne bih usudila sa nečim drugim, jer bih se plasila da mi ne izbeli tkaninu. Ima i kesica Weniša da se kupi (ja nisam znala, videla pre neki dan :) )
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 25.7.2016 12:07:10
|
|
|
|
branki*
|
Pa,to i meni,jednom sam tako zeznula stvar.uzecu onda kesicu kad vidim. Hvala!
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 26.7.2016 13:13:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Jel neka pravila domace sokice za bebe...?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 26.7.2016 13:24:35
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
pre neki dan gledam na TV-u kako napraviti odlicnu mesavinu za skidanje fleka pomesati hidrogen 3%+Soda bikarbonu+tecnost za sudje ( po meni Fery skida dobro) Za sve fleke!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 26.7.2016 13:40:36
|
|
|
|
Khaleesi
|
Pa fino zvuci ta mesavina :D probacu, nama mrlje od cokolade stalno stoje
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 26.7.2016 13:41:02
|
|
|
|
isidora88
|
Bas cu isprobati to za fleke, bebac je upropastio nekoliko bodica i nikako da se lepo operu.
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 26.7.2016 13:50:04
|
|
|
|
Khaleesi
|
Isidora jel ti se desilo da ti izblede decije stvarcice na pranju od 30-40... Imam nekoliko ne znam sta da im radim
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 8.10.2016 2:37:23
|
|
|
|
dijana1*
|
Zene dajte neki dobar savet kako da ocistim rernu?
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 8.10.2016 6:24:20
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Citala sam da je dobro pre pocetka staviti limun u rernu i ukljuciti nekih pola sata.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 8.10.2016 8:41:51
|
|
|
|
Adriana83
|
Ciscenje rerne A kako da skinem temperu sa garderobe? A ima neku preslatku majcicu sa krznom na kragnici koje je zamazala zelenom temperom.Danima potapam u venis,probala sam i arielom za fleke i domacim sapunom i nece da se skine Probala sam cak i onim iz DM-a sto se koristi za ofarban ves,ni to nije skinulo.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 8.10.2016 9:06:07
|
|
|
|
dijana1*
|
Adriana pokusala sam juce tako ali nisam uspela. Stranice rerne ne mogu lepo da operem. A sto se tice boja moji su sve unistili. Odustala sam
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 8.10.2016 9:09:44
|
|
|
|
Adriana83
|
A da probas da napravis pastu od sode bi karbone,njom namazes stranice i ukljucis rernu na 50 c nekih pola sata.Posle poprskas sircetom i ostavis jos malo pa oribas?
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 8.10.2016 9:10:31
|
|
|
|
eca89
|
Dijana, meni je ovo zakon! Samo poprskaš i sačekaš pola sata i onda dobro, dobro ispereš!
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 8.10.2016 11:57:26
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Pisala sam gore recept za fleke SODA, HIDROGEN i tecnost za sudove. Negde sam citala da slana voda pomaze u skidanju fleka, i sad odmah potopim da stoji dva dana u slanoj vodi, sa Venishom pa posle dalje. I za tecnost za sudove sam cula da super skida fleke.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.2.2017 19:43:12
|
|
|
|
milicicak
|
Ofarbala sam mini bubin beli ves u plavo. Uletela mi neka teget haljina i eto belaja ona presrecna jer ima "nove" stvari a ja... paaa nisam srecna Elem, kako da izvucem tu plavu boju? Hvala
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.2.2017 19:46:42
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne znam jel sad kasno za one maramice sto skupljaju boje? Meni neke stvari kad se ofarbaju jednostavno pranjem se isperu... a neke nikad....
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.2.2017 20:19:19
|
|
|
|
milicicak
|
Hvala Ank. Imam te maramice pa cu ih staviti sledeci put
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.2.2017 20:27:55
|
|
|
|
suzi kju
|
U svašta korisno procitah ovde, moram da pratim ovu temu.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.2.2017 20:31:45
|
|
|
|
Duškić
|
Ja koristim neki dm sapun za skidanje fleka, bas ga kupih pre neki dan 85 din sad na akciji u Dm-u.
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 23.2.2017 20:40:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ja imam novi beli dzemper koji je od neceg poprimio rozu boju po rukavu,,, i tako stoji jadana ne nosim ga, a nov
|
|
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 16:46:18
|
|
|
|
emicaa
|
Kako da skinem fleke od tresanja,probala sam wenish i jos neki vrag za mrlje ali nista.Stradala Dorina haljina i davidom kompletic sto je taj dan prvi put obukao
|
|
RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice 20.7.2017 17:39:31
|
|
|
|
dddaca
|
Meni samo Wanish pada na pamet. Nisam koristila gold ali mislim da je on jaci.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?