|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nekoliko DOBRIH saveta za domaćice
22.9.2011 12:23:48   
mikica sa
hvala Jance user posted image

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 301
22.9.2011 12:42:31   
jance
e dobro si napisala, ja bi i zaboravila user posted image
pitala sam muza i odgovor je ovakav : sto se same koze tice, mozes da pokusas sa mlekom za negu koznih garnitura, ta sredstva obicno imaju jaci miris pa pokriju dosta (ako nemas za hitan slucaj mopzes da uzmes i svoje mleko za telo, koza je koza), ali on kaze da najverovatnije to nije koza ta koja smrdi jer koza sama po sebi ne upija mirise nego ih samo propusta, i da tu najverovatnije smrdi sundjer koji se nalazi ispod a tu je jedino resenje zamena sundjera nazalost, jer sundjer jednom kad upije, to je to...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu mikica sa)
Direktna veza do poruke: 302
22.9.2011 16:11:37   
mikica sa
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 303
22.9.2011 16:25:58   
Anoniman
Kako da skinem flekaču od maaaasne Pavlogal kreme sa tepiha? 

Direktna veza do poruke: 304
22.9.2011 16:53:15   
mikica sa
ja kad je masnoca u pitanju u pomoc zovem kuhinjsku so. jednom sam prosula ulje po tepihu i na to prosula skoro pola kg soli, upila je sve i onda sam to jednostavno deterdzentom ocistila. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
22.9.2011 16:57:13   
Olga75
BM , deterdzentom za sudje

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

Direktna veza do poruke: 306
30.9.2011 12:34:34   
Anoniman
Žene, čime bih mogla da malo trljnem tepih, a da je home made?

Prosula sam kafu, a dok odem u radnju po spec. sredstvo za tepihe... user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 30.9.2011 12:38:26 >

(odgovor članu Olga75)
  Direktna veza do poruke: 307
30.9.2011 13:10:42   
Anoniman
Oribah ja moj tepihčić. Uzela sam prašak za veš, malo, napravila doooobru penu i, pošto nisam imala onaj džak za krompir kojim kažu da se najbolje riba - uzela sam onu mrežicu za kupanje, koja je slična, pa sam tim oribuckala, i četkicom tamo gde je bilo prljavije, koristeći samo penu. Osvežih tepihčić. Valjda sam dobro uradila. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 308
30.9.2011 14:45:52   
viking
Ne znam da li je već neko pisao, ali evo saveta za gorke krastavce.
dakle, da se ne biste iznenadili gorkim krastavcem u salati, PRE nego što ga oljuštite, isecite mu vrhove i protrljate kružnim pokretima (vrh o ostatak krastavca) desetak sekundi. Videcete da će se pojaviti neka bela penica (pretpostavljam da je to ta gorčina). Zatim operite krastavac i normalno ga oljuštite, isecite i to je to.  

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 309
25.10.2011 18:08:28   
dunja RR

Devojke iz Bg., ajde mi molim vas na pp šaljnite telefon nekog ok tepih servisa, a da nisu neke paprene cene. Sredila sam pre operacije ceo stan, okrečili smo, i još mi neke sitnice ostale i tepisi, taman da ih poslažem po podu sada pred zimu. U proleće i leto ih ne koristimo, samo laminat i parket dolazi tada u obzir.

(odgovor članu guppy RR)
Direktna veza do poruke: 310
25.10.2011 18:11:59   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: viking RR

Ne znam da li je već neko pisao, ali evo saveta za gorke krastavce.
dakle, da se ne biste iznenadili gorkim krastavcem u salati, PRE nego što ga oljuštite, isecite mu vrhove i protrljate kružnim pokretima (vrh o ostatak krastavca) desetak sekundi. Videcete da će se pojaviti neka bela penica (pretpostavljam da je to ta gorčina). Zatim operite krastavac i normalno ga oljuštite, isecite i to je to.  

Uh što me nerviraju ti gorki kada mi zapadnu, Hvala na ovome, moram da zapamtim user posted image

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 311
25.10.2011 18:16:41   
liliana

Devojke, čime može da se očisti kamenac iz Wc šolje i kade? Bio mi pokvaren vodokotlić, pa malo curkao i sad mi se gore pri vrhu šolje stvorio onaj žuti kamenac, pa mi šolja izgleda kao da je prljava.user posted image Joj, a to me tak nervira... Ima li ko  savet kak to mogu očistiti...?

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 312
25.10.2011 18:21:30   
mikica sa
treba mi savjet: posto Luka mnogo voli mrkvicu naravno da nekad ona zavrsi i na bodiju ili pidzamici user posted image . kako da skinem te fleke sa frotir pidzamice?

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 313
25.10.2011 18:23:12   
mikica sa
lili, uzmi malo solne kiseline ili WC ente.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 314
25.10.2011 18:26:28   
Anoniman
Koka kola skida taj kamenac iz wc šolje, tako je bar bilo kod onedve babe u emisiji....odred za čistoću se valjda zove.

Direktna veza do poruke: 315
25.10.2011 18:29:35   
Lu
IZVORNA PORUKA: mikica sa

treba mi savjet: posto Luka mnogo voli mrkvicu naravno da nekad ona zavrsi i na bodiju ili pidzamici user posted image . kako da skinem te fleke sa frotir pidzamice?

DM sapun za fleke.

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

Direktna veza do poruke: 316
25.10.2011 18:29:44   
liliana
Koka-kola? Zezaš me?user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 317
25.10.2011 18:31:05   
Lu
Pa vi pijte kokakoluuser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 318
25.10.2011 18:32:28   
Anoniman
Ne zezam, ako se dobro sećam i kadu i wc šolju (koje su bile krš, nikad oprane) je jako lako oribala koka kolom. Probaću da nađem negde nešto pa ću okačiti.

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 319
25.10.2011 18:34:27   
mikica sa
ej, Nedja je u pravu. one su preporucivale coca colu i sodu bikarbonu za kamenac sa umivaonika i kada.
Lu hvala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 320
25.10.2011 18:36:08   
Anoniman
KLIK

Direktna veza do poruke: 321
25.10.2011 18:43:51   
bratzz

IZVORNA PORUKA: mikica sa

Posto ja ne iskuvavam bebi ves bilo je potrebno da operem uflekanu odecu 3-4 puta na 40 stepeni da bi se fleka skinula. Verujem da te nisam odusevila odgovorom.

Direktna veza do poruke: 322
30.11.2011 20:22:54   
Anoniman
Evo odličnog saveta kako zamesiti dobro testouser posted image

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Sanjice, kako stavljas kvasac?

Uzmi za pocetak onaj sto nije suvi user posted image Ako je recept sa mlekom, ako ne uzmi onda molo vode, ugrej je da bude onako mlaka, stavi u nju pola kasicice secera a mozes i malko brasna pa dodaj i razmrvljen kvasac. Promesaj lepo da se rastopi sto vise moze, ne mora bas svaka mrva. Ostavi gde je toplo, najbolje na mlaku ringlu ili pored ringle ako je topla. Ne sme biti na vrelom ili da ga stavljas u vrelo nikako. Nece ti narasti. On bi tu trebalo da naraste ili da ti se po povrsini skupe sve onako kao oblacici od kvasca. Nije frka ako se tu ne desi ne znam sta. Nece ti uticati na testo. Sledece je da kada sipas u brasno, so stvavi ili na dno cinije pa preko brasno, tako da kvasac ne dolazi kad ga sipas u dirtan dodir sa solju, nego da se prvo pomesa sa brasnom i sta vec ide, jaja, mleko.... Kad uradis testo, ostavi ga isto tako na toplom, blizu sporeta, na radijatoru... Mozes ga ostaviti u toj ciniji i prekriti krpom, a mozes ostaviti i na pobrasnjenoj ili podmazanoj radnoj podlozi. Testo ce sigurno narasti i to ces videti za nekih 15 min. Nemoj da ga pustas duze od 20 min ako u receptu ne stoji drugacije. Inace testo je spremno da O''dmara" kada ga lepo izradis sa svim sastojcima, i kada se vise ne lepi za ruke i kada ga ubodes prstom a ono polako krene da se vraca, tj da nestaje ta rupica. Ako zakuvas pretvrdo testo, mozda zato nece da ti naraste. U zavisnosti od brasna koje koristis, nekad je u recept potrebno staviti malo manje ili vise od onoga sto pise.

Uh, koliki post, sorry

I da testo ne mora bas uvek da znacajno poraste, mora biti onako vazdusasto, pa kad ga ubodes prstom, prst nekako propadne kroz njega i ta rupa ostaje

(odgovor članu bratzz)
  Direktna veza do poruke: 323
13.12.2011 13:05:09   
PoisonEve
Zna li neko kako da skinem fleku od ulja sa ringle?

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 324
13.12.2011 13:07:02   
Jeca*
Zuti Axel u spreju mi je zakon user posted image

user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

VEZBANJE
DJURICI

kada ste pocele da vezbate posle prirodnog porodjaja a i dalje ste dojile...

odmah (42%)

posle prestanka dojenja (31%)

posle bebine prve kasice (11%)

ili napiste u komentaru (17%)

Ukupan broj glasova: 65

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here