Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 25.1.2015 7:42:35
|
|
|
|
mali_mis
|
za decicu.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 14:26:43
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Magdalena (3godine) Maleno sam djace Na 1:42
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 14:42:06
|
|
|
|
Figaro88
|
Preslatka je
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 15:11:58
|
|
|
|
serpica
|
Bravo za Manju,i te kako treba da budete ponosni na maleno djace,dusa moja cas_t mi da sam sa njom i uzivo imala prilike da razgovaram,i kao da ima najmanje 5 god.Saljem velikiii za dusu pametnu.
< Poruku je uredio serpica -- 27.1.2015 15:13:39 >
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 15:29:48
|
|
|
|
World
|
Bravo, svaka cast
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 15:32:46
|
|
|
|
serpica
|
World da je cujes uzivo rasplakala bi se,veruj mi,ja imam dosta iskustva sa decom zbog posla,ali ovakvo nisam jos upoznala
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 16:04:16
|
|
|
|
madre
|
veliko bravo za manju naucila je tako veliku pesmicu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 20:12:04
|
|
|
|
Ana RR
|
Jao preslatka je
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 20:27:53
|
|
|
|
degu
|
Manja zlato nase
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 21:49:11
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Teodora vec dva meseca spava bez ogradice na krevetu. Nijednom nije pala. Trazila je sama da joj skinemo. Mozda to za pohvalu, ali meni jeste. Ovih dana i Sofija ide kod nje u sobu. I juce kad smo se vracali iz vrtica Teodora nam je prepricavala zivot svetog Save. Bas smo se iznenadili jer mi njoj o tome ne pricam i ako se od nas ocekuje jer smo svestenicka porodica. Ucili su u vrticu.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.1.2015 21:55:53 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 21:55:36
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pametnica mala. Covece ja skinula ogradicu pre jedno 5 meseci i moja pala dva puta i ja vratila. Ja sam ocito mislila da je vreme ali sad kapiram da je bilo jako rano hahahaha... svaka cast curici. A za Svetog Savu i maleno sam djace nemam reci. Bravo! Evo ja ovde da kazem da D sastavi neke puzle iz 6 delova. Za sada. Ne znam da li je ovo za pohvalu hehehe nemam pojma koliko treba da slazu sa dve godine. Ali mi je za pohvalu da zna cica glisu da nacrta, glava oci usi, kosa, stomak ruke vrat i noge (mislim da mu jedino fali nos) i to sam skapirala kad smo bili kod mog komsije pre neko vece jer je tamo uzela da crta i on je skapirao. Ja njene crteze skoro vise i da ne gledam osim kad crtamo zajedno (ali ona je u stanju pola dana nesto da skraba )
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 21:56:20
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Hvala zenice. Bas je bila bitna danas.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 21:57:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Kako nije za pohvalu. U tom periodu je T isto to crtala. Te slagalice sy cudo. T ih obozava. Ljiso ocigledno je rano za skidanje ogradice. Nama da T nije trazila mi bi jos drzali.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.1.2015 21:59:00 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 21:57:58
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Sosa Meno ja tek sad skapirala da si napisala na 1:42 Ja otvorila i kapiram nije tvoje dete ahahahah idem sad da je vidim
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 21:57:59
|
|
|
|
Sosa Mena
|
LJiso super za puzzle. Samo neka ih slaze. Manja sad slozi puzlu od 64 delova, a bas je tako oko druge godine pocela da ih slaze i to sasvim neko doneo njoj na poklon tu malu puzzlu i ona se bas zarazila.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 21:59:02
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Sosa Meno ja tek sad skapirala da si napisala na 1:42 Ja otvorila i kapiram nije tvoje dete ahahahah idem sad da je vidim Sve su to moja deca, ali Manjusa mi je posebna.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:00:13
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
pa da isto sad za rodjendan dobila puzle. I samo me terala da joj slazem opet i opet i opet dok valjda nije skapirala i sad moze sama. Imamo i jednu od 9 ali tu jos ne zna i jos jednu od 12. Ali voli da me gleda kako ih ja slazem i pokusava naravno i ona. Do sad smo samo one drvene sto se uglavljuju u plocu ali to je znala jos sa godinu i po. A nisam joj davala druge da sastavlja do sad bukvalno. Nego bre idem da ti vidim dete
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:02:54
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Koliko sam ja shvatila oni to rade fotografskim pamcenjem. Manja npr trazi da joj mi prvo slozimo ove vece puzzle pa onda ona krene sama. Nedao Bog da joj se umesas dok ona slaze tipa da stavis neki deo ako ona nije zamislila da je tad dosao red na njega rastura puzzlu i krece ispocetka. Kupujoj sto vise jer im brzo dosade.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:06:32
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
jao pogledala sam.Jako je slatka kako drzi mikrofon ahahah...Bolje da su joj ga dali u ruku ovako joj se cini bilo bas nezgodno. Preslatka je. Divna. I ja isto mislim da oni to fotografskim pamcenjem rade. Jer terala me da joj sastavljam opet i opet dok valjda nije pokopcala. Sanjice pa ja nemam pojma sta deca od dve godine treba ili ne treba da rade zato i ne znam da li je za pohvalu ili ne.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:07:48
|
|
|
|
serpica
|
Bravo za devojke i za puzle os Manje me to ne iznenadjuje uopste,ja sam se raspametila kad nam je pevala Tuga,ti i ja celu sa takvim emocijama da nemam reci.. Sanjice, za ogradicu,verujem da je i to uspeh,ja nikad nisam imala te ogradice,ali su svakako ispadali iz kreveta i kad su bile velike.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:07:59
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi smo npr Teodori objasnila da gleda sliku i da tako slaze. Super su slagalice i ja volim da ih slazem. Mm i ja smo kupili sebi slagalicu od 3000 komada samo nikako da nastavimo. Jednu smo uramili koju smo slagali tri godine. Crkva svetog Spasa u Moskvi. Jako teska za slaganje.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:09:06
|
|
|
|
Sosa Mena
|
Jeste Ljiso kako nije. Malo dece to interesuje. Bar ovde. Ja na konto Manje kupujem poklone drugoj deci i vidim da se zeznem jer kad vide puzzle, slikovnice, knjige ili tome slicno samo se smrknu. Sad izbegavam da kupujem takve stvari za poklon. A ona je danas htela i da peva kao tata da i ona bude pop. Reko cero nece da mozes.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:09:24
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha Sanjice pa ja nemam pojma sta deca od dve godine treba ili ne treba da rade zato i ne znam da li je za pohvalu ili ne. Ljiso bitno je da se pohvalis Soso i ja isto kupujem kao ti drugoj deci, ali se grdno prevarim. Ako T sve to interesuje, ne interesuje svakog.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.1.2015 22:10:57 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:10:06
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mi smo npr Teodori objasnila da gleda sliku i da tako slaze. Super su slagalice i ja volim da ih slazem. Mm i ja smo kupili sebi slagalicu od 3000 komada samo nikako da nastavimo. Jednu smo uramili koju smo slagali tri godine. Crkva svetog Spasa u Moskvi. Jako teska za slaganje. uvek se nasmejem tako izvini. Setim se onog filma ili crtanog nema pojma sta je kad kaze " ha pise od tri do pet godina a meni je trebalo samo dve nedelje"
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 27.1.2015 22:10:55
|
|
|
|
Sosa Mena
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mi smo npr Teodori objasnila da gleda sliku i da tako slaze. Super su slagalice i ja volim da ih slazem. Mm i ja smo kupili sebi slagalicu od 3000 komada samo nikako da nastavimo. Jednu smo uramili koju smo slagali tri godine. Crkva svetog Spasa u Moskvi. Jako teska za slaganje. Mi imamo uramljenu Prag i Hilandar. A jedna stoji vec dve godine nikako da je slozimo, stigli do pola i tu ostavili. Serpi zamalo danas da padne Tugo nesreco.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKEGrčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?