|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
19.11.2014 7:17:36   
mali_mis
user posted image za Unu

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 976
19.11.2014 7:20:52   
serpica
user posted image user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 977
19.11.2014 7:25:41   
Klarita
Unica pametnica, ljubim je ja user posted image user posted image

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 978
19.11.2014 7:47:08   
emicaa
Bravo Una user posted image
T se u zadnjih sedmicu dosta stvari naučila,kad kažem o Bože ona se uhvati za glavu,kad je pitam gdje je pametna glava pipne glavicu,zna pokazati gdje je nos,kad kažem dajda vidim jel ti smrde noge stavi mi noge da mirišem i onda viče beee user posted image

< Poruku je uredio emicaa -- 19.11.2014 7:49:32 >

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 979
15.12.2014 15:44:57   
vikiveki
Mom srednjem sinu Viktoru rad je objavljen u Školarki za 1 razred...gospodin je seo,gledao u Školarku i nacrtao je...meni se crtež svideo i ja ga poslala i oni ga objavili,ko zna možda i bude nešto od njegauser posted image ako je gene za crtanje povukao od taje biće sigurno.
Pokušaću da uslikam Školarku pa ću postaviti sliku

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 980
15.12.2014 16:09:10   
Olga75
ajde da se falim
moja zvercica je blistala , doduse kao horistkinja , u Krcko Orascicu user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 981
30.12.2014 20:12:18   
superm
Moj stariji sin je danas doneo knjizicu sa svim peticama! Pametnica! A pre neki dan je imao nastup u muzičkoj skoli! user posted image moje!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 982
30.12.2014 20:53:35   
branki*
bravo i za zvercicu i za sve peticeuser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 983
30.12.2014 21:05:39   
Misha i Ljisha
user posted image svaka cast za derana

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 984
30.12.2014 21:09:09   
milicicak
Bravo za dobre djake i blistave horistkinje user posted image
Pevam ja Tari Moja mala devojcica i stizem do onog dela Mama kupi kolaca, a ona me pogleda i kaze Mama ne kupuje kolace, mama ih pravi :)

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 985
30.12.2014 21:19:53   
superm
Hvala svima!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu milicicak)
Direktna veza do poruke: 986
30.12.2014 21:22:01   
dragicar
moja cerka je polozila odlicno na poludodju user posted image Stariji sin nije ali ipak se ponosim i njim user posted image

Život je lep

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 987
30.12.2014 21:32:42   
bubulence

IZVORNA PORUKA: superm

Moj stariji sin je danas doneo knjizicu sa svim peticama! Pametnica! A pre neki dan je imao nastup u muzičkoj skoli! user posted image moje!

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 988
31.12.2014 8:31:19   
mali_mis
A. je naucio da kad kaki u pelenu, hvata se za guzicu i kaze "Kaka" i onda proizvodi onaj zvuk kao kad se napinjes user posted image Barem vise ne moram da jurcam za njegovom guzicom i njuskam.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 989
31.12.2014 13:14:39   
choopa choops
I ja moram da pohvalim svoga đaka. Ima skoro sve ističe se user posted image , osim fizičkog koji je postignut u cjelini. user posted image A više od dobrih ocjena me obradovalo što je učiteljica hvali da je izuzetno dobro i vaspitano dijete. user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu mali_mis)
Direktna veza do poruke: 990
9.1.2015 13:36:31   
veselicaa
Moram da se pohvalim user posted image Moja A, je polozila sa svim peticama jedina u odeljenju a posebno mi je drago sto je uciteljica bas,bas nahvalila.Ponosna sam bas user posted image .Inace jedina u odeljenju ima peticu iz engleskog,sto je verovatno moja zasluga jer ja dobro znam engleski.

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 991
9.1.2015 17:58:38   
superm
Bebac poceo sam da jede svojim prsticima! Kako slatko uzme hranu, stavi u usta I tako socno polize prstice!

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 992
9.1.2015 18:08:13   
big mum
user posted image user posted image za pametne đake i malog bebača
I moja Sofi je dobila najveće (opisne) ocjene.Da je izuzetno uspješno savladala sve tri oblasti user posted image

Strahinja(3god) igra sa Sofi memory karte i može da upamti 4parauser posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 993
9.1.2015 18:09:24   
superm
user posted image

3 je moj srećan broj!!!

(odgovor članu big mum)
Direktna veza do poruke: 994
21.1.2015 0:38:08   
Azra_
Dečak danas prvi put bio na klizanju! Prvi koraci na klizaljkama! Smešan je. Ne plaši se, uživa. Imamo zabavu za celu zimu u večernjim časovima.user posted image

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu superm)
Direktna veza do poruke: 995
24.1.2015 13:19:55   
mama krava
Bravo za sve drugareuser posted image user posted image user posted image

A ja da se pohvalim da moj debeljko sa nepunih 16 mseci ume da duva nos!!!user posted image

Kako ja krenem sa maramicom, on stane mirno i pocne da dauva slince!user posted image user posted image user posted image

Realno, koliko je bio slinav, cudno bi mi bilo da neije do sada i naucio! A sestra mu, taj "potez" naucila tek sa 2.5 god!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 996
24.1.2015 13:27:16   
dijana1*
MK bravo za druagar, znaci da i mi uskoro ocekujemo taj potez posto smo uvek slinavi user posted image user posted image
K je sa 13 meseci naucio da zvizdi i da se igra igre dan-noc user posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 997
24.1.2015 15:05:54   
minnica
Moja devojčica je naučila da pliva! user posted image user posted image

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 998
24.1.2015 18:29:45   
NadaR
Bravo za drugare!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu minnica)
Direktna veza do poruke: 999
24.1.2015 22:45:48   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: mama krava

Bravo za sve drugareuser posted image user posted image user posted image

A ja da se pohvalim da moj debeljko sa nepunih 16 mseci ume da duva nos!!!user posted image

Kako ja krenem sa maramicom, on stane mirno i pocne da dauva slince!user posted image user posted image user posted image

Realno, koliko je bio slinav, cudno bi mi bilo da neije do sada i naucio! A sestra mu, taj "potez" naucila tek sa 2.5 god!

user posted image user posted image jel vidis sta znace starija sestra ili stariji brat. I D je rano naucila a eno Nikolica ima 14 meseci i on jadnik zna da duva nosuser posted image

(odgovor članu mama krava)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Sanke Deda Mraza
video
Preko brda, preko brega i debelog snega jure neke čudne sankesrebrne i tanke!
Pepeljuga ( srpska narodna bajka)
Bajke i pripovetke za decu na Ringeraja.rs

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here