|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pohvalimo se našom decom :)
27.1.2015 22:13:44   
Misha i Ljisha
ja uglavnom gledam na igrackama sta pise hehehe svi oko D su ili stariji ili mladji. I nikad ne znam sta za poklon. A iskreno nikog ne interesuje crtanje kao moju D. Sad pokusava kao da oboji. Imamo slikovnicu ali nema pojma eheheh...Pa joj ja nacrtam jedno veliko jaje i kazem joj da oboji jaje pa se tako vezbamouser posted image

(odgovor članu Sosa Mena)
Direktna veza do poruke: 1026
27.1.2015 22:14:52   
QueenJ
Videla sam na fb. Diiivna je. user posted image
user posted image i za T. i D. user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

Direktna veza do poruke: 1027
27.1.2015 22:15:00   
Sosa Mena
Polako uvezbace. Ni ova moja nije neki expert za crtanje vise je jezicki nadarena. Nema na koga user posted image

Hvala Queen user posted image

< Poruku je uredio Sosa Mena -- 27.1.2015 22:16:13 >

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 1028
27.1.2015 22:16:29   
Misha i Ljisha
hahaha ajd moju i da pokudimuser posted image jezicki je katastrofa. njeni vrsnjaci recituju a ona samo sta ona zeli da kaze i uglavnom cuti. Pogotovo ako je tu neko. Ma rec jednu ne izusti.user posted image Od recitovanja smo jos uvek jako daleko cini mi se

Direktna veza do poruke: 1029
27.1.2015 22:16:43   
Sanjica26 RR
Ljiso gledam i ja sta pise na igrackama ali meni to nije relevantno.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 27.1.2015 22:19:25 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1030
27.1.2015 22:18:39   
Sosa Mena

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

hahaha ajd moju i da pokudimuser posted image jezicki je katastrofa. njeni vrsnjaci recituju a ona samo sta ona zeli da kaze i uglavnom cuti. Pogotovo ako je tu neko. Ma rec jednu ne izusti.user posted image Od recitovanja smo jos uvek jako daleko cini mi se

Pa dobro. Nisu sva deca ista. Neko ranije iskaze te sposobnosti neko kasnije. Bitno da su srecna i zadovoljna. A sad kad ce da recituju ili crtaju bice kad mu dodje vreme. Ne valja samo forsirati na silu jer onda stvaraju odbrambeni mehanizam i kasnije ne vole te stvari.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1031
27.1.2015 22:20:32   
Misha i Ljisha
Soso i da zelim da je nateram da nesto kaze ne mogu takva je. I cini mi se da ce u zivotu raditi samo ono sto joj se svidja i u cemu pronalazi zadovoljstvo. (sto ima svoje dobre i lose strane) No ima vremena videcemo

Direktna veza do poruke: 1032
27.1.2015 22:24:13   
serpica

Soso i da zelim da je nateram da nesto kaze ne mogu takva je. I cini mi se da ce u zivotu raditi samo ono sto joj se svidja i u cemu pronalazi zadovoljstvo. (sto ima svoje dobre i lose strane) No ima vremena videcemo

Takva je bila moja mladja cera,imala svoj svet,nije pricala pune dve godine,nije se igrala u tom uzrastu sa ostalom decom,bila je dovoljna sama sebi....a onda odjednom se preokrenula,mada i dan dans radi samo ono sto joj odgovara...

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

Direktna veza do poruke: 1033
27.1.2015 22:25:48   
Sosa Mena
LJiso to je super, ima svoje JA. I mislim da ne treba tu nista da se menja vec postuje.
Najvise sto ne volim je kad roditelji forsiraju svoju decu, a ona ne mogu da ostvare njihove zamisli. Vidis u cemu se pronalazi i tu joj pomazes da se usavrsi. Vidis ona super konta slagalice kupuj joj sto vise i neka slaze. I ja se ponekad zamislim kad trebam da sklopim onu 64 dela, a ona to ko od sale. Pa mi jos kaze spora si user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1034
27.1.2015 22:26:29   
Misha i Ljisha
serpice po meni se karakter deteta vidi od najranijih dana. Ok uoblicavacemo mi to malo i ostre ivice malo zaobliti ali takve ce ostati i to je to. Inace moja jako voli vrtic i decu ali cim joj dosade ona se okrene i nadje sama sebi zanimacijuuser posted image . Npr u vrticu ima drugara koji joj se jako obraduju a ona ih iskulira zestoko. user posted image

bas tako Soso. Ma nema sanse moju naterati na bilo sta ako ona to ne zeli. Tako da....Imam doduse srecu sa njom dobrica je i uglavnom poslusna ali moram i ja usput da budem lukavauser posted image

< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 27.1.2015 22:28:53 >

(odgovor članu serpica)
Direktna veza do poruke: 1035
27.1.2015 22:27:22   
Sosa Mena
Samo mi reci da je skorpija. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1036
27.1.2015 22:29:48   
Misha i Ljisha
hahhaah nije skorpija JARAC jeuser posted image (to je valjda jos gore od skorpije ahhahaah) uzgred i ja sam jaracuser posted image

Direktna veza do poruke: 1037
27.1.2015 22:31:57   
Sosa Mena
Lele ja sam Skorpija-Jarac. Podsetila me je na mene. Takva sam ja bila. user posted image Kad hocu nekog da primetim, primetim ga. Kad necu nema sile.

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1038
27.1.2015 22:33:13   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Lele ja sam Skorpija-Jarac. Podsetila me je na mene. Takva sam ja bila. user posted image Kad hocu nekog da primetim, primetim ga. Kad necu nema sile.

Dunju u vrticu zovu kulerka i carica sta da ti kazemuser posted image

Direktna veza do poruke: 1039
27.1.2015 22:34:02   
Sosa Mena
Svidja mi se Dunja. Da je ljubnes puno. Bice to super dete. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1040
27.1.2015 22:36:44   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sosa Mena

Svidja mi se Dunja. Da je ljubnes puno. Bice to super dete. user posted image

user posted image nedavno bila aktivna tema na rr horoskop i pogledah ja kao horoskop moje cure kad pise ukoliko se ne usmeri na pravi nacin ova inteligentna osoba moze zavrsiti kao kriminalac ili oboleti od narkomanijeuser posted image . U prevodu nagrabusila sam sa njom hahahah

Direktna veza do poruke: 1041
27.1.2015 22:37:10   
Sanjica26 RR

hahhaah nije skorpija JARAC jeuser posted image (to je valjda jos gore od skorpije ahhahaah) uzgred i ja sam jaracuser posted image

user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

Direktna veza do poruke: 1042
27.1.2015 22:38:19   
Sosa Mena
Nece ova ce biti prava pametnica. user posted image

Patrijarh Pavle

Direktna veza do poruke: 1043
31.1.2015 1:07:23   
World
Da se pohvalim i ja svojim starijim djetetom, naucila je potpuno da kaze R i promasi samo ponekad... user posted image
Odnedavno je naucila i č,dž, š i ostalo.. jezicara na mamu.. user posted image

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Direktna veza do poruke: 1044
31.1.2015 1:09:49   
Sosa Mena
user posted image samo vezbajte user posted image

Patrijarh Pavle

(odgovor članu World)
Direktna veza do poruke: 1045
31.1.2015 9:01:00   
NadaR
Bravo za nasu drugaricuuu user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Direktna veza do poruke: 1046
19.2.2015 19:21:48   
veselicaa
Danas moja A.uradila najbolje pismeni iz prirode i drustva user posted image A toliko se brinula i jedva cekala da im uciteljica donese pismeni jer su radili jos proslog utorka,bila je sigurna da je dosta izgresila,pa se bas obradovala.Od mogucih 41 poena,ona je imala 40.

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 1047
19.2.2015 22:18:30   
bubulence
Veselice bravo, to je bas pohvalno!
Mi smo imali goste i kada su otisli moja E je sve sama sklonila sa stola i donela mi u kuhinju da operem... Tanjire od pite i kolaca, soljice, case... Moja velika devojcica...

(odgovor članu veselicaa)
Direktna veza do poruke: 1048
26.2.2015 9:43:23   
vonavoj
Moram i ja da pohvalim moju stariju cerku. Od kad se J rodila nijednog trenutka nije bila ljubomorna,ukljucena je u sve aktivnosti,dodaje,pomaze. Da bi juce bio vrhunac svega,dok smo kupali J ona je samoinicijativno raspremila meni krevet i donela jastuke za dojenje,cim je okupamo zna sta sledi! Ulazim u sobu i vidim sve to! A ona srecna kaze "mama uradila sam zadatak"! Ja je zagrlim,a ona ce"mama volim te puno,zato sto si dobra"!! Rasplakala me!!
EJ,mm moram da crtam sta treba da uradi,da mi donese,iako dobro zna ritual posle kupanja,a ona je sve to sama uradila!!
Moja velika devojcica!!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1049
26.2.2015 9:44:52   
branki*
von,devojcice su touser posted image user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prelepa GRČKA imena ZA DEČAKE
Grčka je zemlja sa drevnom kulturom, bogovima i mitološkim bićama, koja nam je dala i prelepa ženska i muška grčka imena...
SVE JE POŠLO NAOPAČKE, ZA VRAPCE I MAČKE
video
Pesma iz legendarne emisije za decu - Na slovo, na slovo. Autor: Duško Radović; Peva: Vlastimir Đuza Stojiljković.

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here