Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.11.2014 7:17:36
|
|
|
|
mali_mis
|
za Unu
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.11.2014 7:20:52
|
|
|
|
serpica
|
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.11.2014 7:25:41
|
|
|
|
Klarita
|
Unica pametnica, ljubim je ja
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.11.2014 7:47:08
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo Una T se u zadnjih sedmicu dosta stvari naučila,kad kažem o Bože ona se uhvati za glavu,kad je pitam gdje je pametna glava pipne glavicu,zna pokazati gdje je nos,kad kažem dajda vidim jel ti smrde noge stavi mi noge da mirišem i onda viče beee
< Poruku je uredio emicaa -- 19.11.2014 7:49:32 >
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2014 15:44:57
|
|
|
|
vikiveki
|
Mom srednjem sinu Viktoru rad je objavljen u Školarki za 1 razred...gospodin je seo,gledao u Školarku i nacrtao je...meni se crtež svideo i ja ga poslala i oni ga objavili,ko zna možda i bude nešto od njega ako je gene za crtanje povukao od taje biće sigurno. Pokušaću da uslikam Školarku pa ću postaviti sliku
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 15.12.2014 16:09:10
|
|
|
|
Olga75
|
ajde da se falim moja zvercica je blistala , doduse kao horistkinja , u Krcko Orascicu
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.12.2014 20:12:18
|
|
|
|
superm
|
Moj stariji sin je danas doneo knjizicu sa svim peticama! Pametnica! A pre neki dan je imao nastup u muzičkoj skoli! moje!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.12.2014 20:53:35
|
|
|
|
branki*
|
bravo i za zvercicu i za sve petice
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.12.2014 21:05:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
svaka cast za derana
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.12.2014 21:09:09
|
|
|
|
milicicak
|
Bravo za dobre djake i blistave horistkinje Pevam ja Tari Moja mala devojcica i stizem do onog dela Mama kupi kolaca, a ona me pogleda i kaze Mama ne kupuje kolace, mama ih pravi :)
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.12.2014 21:19:53
|
|
|
|
superm
|
Hvala svima!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.12.2014 21:22:01
|
|
|
|
dragicar
|
moja cerka je polozila odlicno na poludodju Stariji sin nije ali ipak se ponosim i njim
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 30.12.2014 21:32:42
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: superm Moj stariji sin je danas doneo knjizicu sa svim peticama! Pametnica! A pre neki dan je imao nastup u muzičkoj skoli! moje!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.12.2014 8:31:19
|
|
|
|
mali_mis
|
A. je naucio da kad kaki u pelenu, hvata se za guzicu i kaze "Kaka" i onda proizvodi onaj zvuk kao kad se napinjes Barem vise ne moram da jurcam za njegovom guzicom i njuskam.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 31.12.2014 13:14:39
|
|
|
|
choopa choops
|
I ja moram da pohvalim svoga đaka. Ima skoro sve ističe se , osim fizičkog koji je postignut u cjelini. A više od dobrih ocjena me obradovalo što je učiteljica hvali da je izuzetno dobro i vaspitano dijete.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.1.2015 13:36:31
|
|
|
|
veselicaa
|
Moram da se pohvalim Moja A, je polozila sa svim peticama jedina u odeljenju a posebno mi je drago sto je uciteljica bas,bas nahvalila.Ponosna sam bas .Inace jedina u odeljenju ima peticu iz engleskog,sto je verovatno moja zasluga jer ja dobro znam engleski.
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.1.2015 17:58:38
|
|
|
|
superm
|
Bebac poceo sam da jede svojim prsticima! Kako slatko uzme hranu, stavi u usta I tako socno polize prstice!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.1.2015 18:08:13
|
|
|
|
big mum
|
za pametne đake i malog bebača I moja Sofi je dobila najveće (opisne) ocjene.Da je izuzetno uspješno savladala sve tri oblasti Strahinja(3god) igra sa Sofi memory karte i može da upamti 4para
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 9.1.2015 18:09:24
|
|
|
|
superm
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.1.2015 0:38:08
|
|
|
|
Azra_
|
Dečak danas prvi put bio na klizanju! Prvi koraci na klizaljkama! Smešan je. Ne plaši se, uživa. Imamo zabavu za celu zimu u večernjim časovima.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.1.2015 13:19:55
|
|
|
|
mama krava
|
Bravo za sve drugare A ja da se pohvalim da moj debeljko sa nepunih 16 mseci ume da duva nos!!! Kako ja krenem sa maramicom, on stane mirno i pocne da dauva slince! Realno, koliko je bio slinav, cudno bi mi bilo da neije do sada i naucio! A sestra mu, taj "potez" naucila tek sa 2.5 god!
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.1.2015 13:27:16
|
|
|
|
dijana1*
|
MK bravo za druagar, znaci da i mi uskoro ocekujemo taj potez posto smo uvek slinavi K je sa 13 meseci naucio da zvizdi i da se igra igre dan-noc
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.1.2015 15:05:54
|
|
|
|
minnica
|
Moja devojčica je naučila da pliva!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.1.2015 18:29:45
|
|
|
|
NadaR
|
Bravo za drugare!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 24.1.2015 22:45:48
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: mama krava Bravo za sve drugare A ja da se pohvalim da moj debeljko sa nepunih 16 mseci ume da duva nos!!! Kako ja krenem sa maramicom, on stane mirno i pocne da dauva slince! Realno, koliko je bio slinav, cudno bi mi bilo da neije do sada i naucio! A sestra mu, taj "potez" naucila tek sa 2.5 god! jel vidis sta znace starija sestra ili stariji brat. I D je rano naucila a eno Nikolica ima 14 meseci i on jadnik zna da duva nos
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?