GRGA
|
Tash,,zensak strasna si,,bas se nasmeja--da mi nasi muzevi su rodjena braca....Nisma ja nametljiva,bas naprotiv mirne sam naravi,,i hocu i da pomognem i skuvam rucak ,,i da joj cuvkam bebu i sve...Razlika je sto se mi lecimo od steriliteta jako dugo,,a ona se udala sa 15 i rodila dete mlada Nije znala nista oko deteta...Nisam ni ja specilalac,,niti je bilo ko....ali znam da presvucem,okupam male bebe umirim ih,,jer sam ja smiren ai strpljiva i beba moze plakati i plakati i ja n panicim...Valjda sma zeljna da budem majka!!!! Ona zaista nije losa osoba,ali ,,valjda sto se rano udala,nije izivela,i sve joj smeta,,ako treba da kuva rucak,ako dete place,ako se ukaki.....Sve............i postala je toliko ogorcena ,,da je pocela d ogovara ,,smesta radnje,spletkari....A razlika izmedju nas dve je velika9u godinama) Pita ona mene sta sada da radim,,ja joj kazem koje kapi za grceve,,kako da napravi mleko za bebe....Ona uzme kutiju i da sestri i pita je ajde molim te kazi mi kako da napravim mleko Ok ja iskuliram jer se ja ,zaista nisamkim ne svadjam i raspravljam,,Onda npr dete bilo kod lekara,,,bronitis zalecen(beba 4 meseca),izasla iz bolnice-terapiju joj nikakvu nisu prepisali) Dodjem ja kod njih ,,ona mi kaze da nisu prepisali terapiju..ja jojkazem da je to logicno--kako kada mi idemo kod lekara ,pa kasnije moramo piti lekove......Kazem joj kupi inhalator,,tete krkori Ja pridjem detetu,,a ono se gusi u slinama,,,,ne nece ona da kupi on je 5 000..ok pozajmi ga........Pita me sta da stavi...ja joj kazem posto ne znamo koje kapi--bilo je bas noc ,,uzmi cisto ruzmarin ,,malo nosne kanale da procisti----Nije htela Dete je to vece dobilo napad gusenja,ona ga nje odvela u bolnicu,,sutra dan se gusilo ,aona cekala zakazano u 5...Moja svekrva je uzela dete,,banula unutra....Zene su bile zaprepascene.........dete bi se ugusilo.Nos zapusen,grlo puno slajma..DRvlje i kamenje na nju sto nije inhalirala dete
|