Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 17:55:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Spavamo i dalje celu noc. Videcemo da li ce ostati tako... Doduse probudi se oko 7, sisa, nekad i kakne pa ili nastavi ili je izvede neko od nas u jutarnju set__nju, pa tamo nastavi da spava. I da vam kazem nesto, generalno, da mi je S bio ovakva beba i da nije nosio kaiseve za kukove ma ja bi troje jos rodila do sada. Mi nju ne oset__imo a nikakvu pomoc nemamo. Siki, lepo napreduje, lepo spava i stalno se smeje. Ona ja mislim nikada ne plače. Ona se probudi i priča sama sa sobom, sisa palac i tako, sama se zabavlja. Spava pored mene, i probudi me njeno gugutanje, a ne plač. Nebo i zemlja je beba sa kaisevima i bez njih. A kako li je tek njemu bilo sa kaisevima i koliko se mucio kada je nas toliko izmorilo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.7.2019 18:02:06 >
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 18:00:19
|
|
|
|
doramar11
|
Prelepa vam je mala spavalica.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 18:12:15
|
|
|
|
Tiziana
|
Dunja, ja sam tako za cerku govorila od pocetka ''za sada spava super''. Evo to za sada traje vec skoro 8 godina. Jednostavno takva se nekakva dobra i zadovoljna rodila. Razni dr su za nju rekli da je super adaptirana beba. U jaslama da je imala brzu i laku adaptaciju, sad uciteljica u skoli da je neverovatno prilagodljiva, gde god da je bacis, docekace se na noge. Jednostavno je jedna smirena, a opet jako vesela devojcica. Uvece samo kaze nemoj da dolazis da me poljubis, zaspacu dok dodjes i zaspi u roku od minut,najdubljim snom. Tako da, mozda vas to celonocno spavanje mozda nikad ne izneveri..
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 18:16:09
|
|
|
|
doramar11
|
Blago vama, to je danas cini mi se retkost. Vecina roditelja se zali na male nespavace.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 19.7.2019 5:52:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Moj je napokon poceo da povezuje par sati u kontinuitetu
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 9:16:10
|
|
|
|
nata11
|
Da li je neko koristio Dormikind? Kakva su iskustva, da li je pomoglo?
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 9:21:16
|
|
|
|
pari
|
Ja nisam ali mogla bih...meni T i dalje ne spava celu noć,evo već 22 meseca
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 9:57:31
|
|
|
|
branki*
|
Meni boza do trece godine nije spavao celu noc, a boka posle pune dve. Nisam davala DORMIKIND.
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 10:00:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja nisam ali mogla bih...meni T i dalje ne spava celu noć,evo već 22 meseca U istom smo sosu
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 15.4.2020 12:55:15
|
|
|
|
Anci.Ja.
|
Moja se budi dva puta,sisa,19meseci
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 15.4.2020 17:00:39
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Koliko se cesto budi pari? Je l' bude dugo budna?
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 15.4.2020 17:06:48
|
|
|
|
Mila nana
|
Spava od 20h do 7h ujitru bez budjenja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?