Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 17:55:12
|
|
|
|
dunja RR
|
Spavamo i dalje celu noc. Videcemo da li ce ostati tako... Doduse probudi se oko 7, sisa, nekad i kakne pa ili nastavi ili je izvede neko od nas u jutarnju set__nju, pa tamo nastavi da spava. I da vam kazem nesto, generalno, da mi je S bio ovakva beba i da nije nosio kaiseve za kukove ma ja bi troje jos rodila do sada. Mi nju ne oset__imo a nikakvu pomoc nemamo. Siki, lepo napreduje, lepo spava i stalno se smeje. Ona ja mislim nikada ne plače. Ona se probudi i priča sama sa sobom, sisa palac i tako, sama se zabavlja. Spava pored mene, i probudi me njeno gugutanje, a ne plač. Nebo i zemlja je beba sa kaisevima i bez njih. A kako li je tek njemu bilo sa kaisevima i koliko se mucio kada je nas toliko izmorilo.
< Poruku je uredio dunja RR -- 4.7.2019 18:02:06 >
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 18:00:19
|
|
|
|
doramar11
|
Prelepa vam je mala spavalica.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 18:12:15
|
|
|
|
Tiziana
|
Dunja, ja sam tako za cerku govorila od pocetka ''za sada spava super''. Evo to za sada traje vec skoro 8 godina. Jednostavno takva se nekakva dobra i zadovoljna rodila. Razni dr su za nju rekli da je super adaptirana beba. U jaslama da je imala brzu i laku adaptaciju, sad uciteljica u skoli da je neverovatno prilagodljiva, gde god da je bacis, docekace se na noge. Jednostavno je jedna smirena, a opet jako vesela devojcica. Uvece samo kaze nemoj da dolazis da me poljubis, zaspacu dok dodjes i zaspi u roku od minut,najdubljim snom. Tako da, mozda vas to celonocno spavanje mozda nikad ne izneveri..
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 4.7.2019 18:16:09
|
|
|
|
doramar11
|
Blago vama, to je danas cini mi se retkost. Vecina roditelja se zali na male nespavace.
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 19.7.2019 5:52:12
|
|
|
|
MimaKos
|
Moj je napokon poceo da povezuje par sati u kontinuitetu
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 9:16:10
|
|
|
|
nata11
|
Da li je neko koristio Dormikind? Kakva su iskustva, da li je pomoglo?
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 9:21:16
|
|
|
|
pari
|
Ja nisam ali mogla bih...meni T i dalje ne spava celu noć,evo već 22 meseca
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 9:57:31
|
|
|
|
branki*
|
Meni boza do trece godine nije spavao celu noc, a boka posle pune dve. Nisam davala DORMIKIND.
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 2.4.2020 10:00:42
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: pari Ja nisam ali mogla bih...meni T i dalje ne spava celu noć,evo već 22 meseca U istom smo sosu
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 15.4.2020 12:55:15
|
|
|
|
Anci.Ja.
|
Moja se budi dva puta,sisa,19meseci
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 15.4.2020 17:00:39
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Koliko se cesto budi pari? Je l' bude dugo budna?
|
|
|
|
RE: Koliko dugo beba spava nocu? 15.4.2020 17:06:48
|
|
|
|
Mila nana
|
Spava od 20h do 7h ujitru bez budjenja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Prirodan izbor za miran san vaših mališanaNedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
Osnove dojenjaMajčino mleko je najbolja hrana za novorođenče, ali dojenje nije uvek jednostavno. (engleski video)
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?