|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: koliko dugo beba spava nocu?
7.4.2011 13:50:52   
ivaj
bejbe,nadam se da ce i tebi da svane po pitanju tog spavanjauser posted image

Kod ove nema takvog pravila-da joj se vise spava.Ona malo spava od rodjenjauser posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 276
7.4.2011 13:52:36   
Daca88
Ovaj moj se danas odvalio od spavanja.Zaspao u 21h i spavao do 10h,nije se budio oko 06h da pije mleko.
I zaspao ponovo već u 11h posle doručka i tek mlopre se probudio.

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 277
7.4.2011 13:54:13   
bebablue
isto ivaj, potpuno isto i Simona, nije spavalica i u svadji je sa snom, ja je ostavim da se sama uspavljuje i tako sad radimo i danju i nocu od uvek. Tek sad kako je veca malo okrece ritam, ne smem ni da pricam o tomeuser posted image , trecu noc mi spava celu noc. Od 21 do pola 7 jutros, tad je dobila mleko i do pola 10 je spavala.

Emocija je teska bolest, izazvana izlivom srca u glavu!

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 278
7.4.2011 13:55:08   
ivaj
Vidi molim te srecne zeneuser posted image
Au Daco pa on bas spavauser posted image

(odgovor članu Daca88)
Direktna veza do poruke: 279
7.4.2011 14:03:47   
Sanjica26 RR
bebablue, isto i kod nas. Cim spava po pola sata..onda mora vise puta dnevno da spava. jednostavno umori se.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 280
7.4.2011 14:04:27   
Ana007
Meni sad spava od 20:30 do 06h.Mada se jutros probudila u pola 6user posted image

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 281
7.4.2011 14:08:13   
bebablue

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

bebablue, isto i kod nas. Cim spava po pola sata..onda mora vise puta dnevno da spava. jednostavno umori se.

Citala sam (mada i logicno je user posted image ) da bebe ne mogu u tih pola sata upasti u dubok san, pa samim tim se ne mogu ni odmoriti, ja sam dok je Simona bila manja "pecala" posle cuvenih 20min. sna, kada izbaci cuclu, da je mazim i vratim cuclu da bi nastavila da spava i desavalo se da nastavi i odspava i po sat i po vremena. Spavanje od 30 min ne racunam u dovoljan odmor za bebu i mi se sa tim borimo od rodjenja, evo tek prethodnih par dana da nam je dnevni ritam bolji, pa i nocno spavanje.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 282
7.4.2011 14:10:30   
bebablue

IZVORNA PORUKA: Ana007

Meni sad spava od 20:30 do 06h.Mada se jutros probudila u pola 6user posted image

Ana to je super, jer ono "beba prespava noc" je u stvari, beba u kontinuitetu spava bar 5 sati. Mi polako pomeramo kupanjac, da bi pomerili malo i spavanjac, jer idu duzi dani, duze cemo i setati napolju.

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 283
7.4.2011 14:16:14   
eni26
za sad zaspimo oko 23h,u pola 4 se budi da jede i posle u pola 9.

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 284
7.4.2011 14:17:18   
bebablue
eniuser posted image user posted image user posted image dusa mala, super jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 285
7.4.2011 14:18:08   
eni26

IZVORNA PORUKA: bebablue

eniuser posted image user posted image user posted image dusa mala, super jeuser posted image user posted image user posted image

da hoce ostati ovako , bilo bi wauuuuuuser posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 286
7.4.2011 14:21:01   
bebablue

IZVORNA PORUKA: eni26

da hoce ostati ovako , bilo bi wauuuuuuser posted image

Hmmmmmmm, citiracu moju babu na ovom forumu, ne znam koji putuser posted image ...."deca se menjaju"...user posted image
a to znaci moze i na bolje da se promene, npr., tvoja beba ce izbaciti obrok u pola 4 i spavace do ujutruuser posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 287
7.4.2011 14:23:56   
Ivanka 75
Iva i dalje kao da ima mesec dana! Nocu se budi na 2-3  sata....
Probala sam da joj ne dajem da sisa ali ne uspeva...
Jedino kad sisa, i to propisno, ponjopa sve, samo okrene glavicu i zaspi, i spava naredna 2-3 sata do sledeceg ruckanja...
I tako sve u krug....

Jos nijednom nije spojila 5-6 sati spavanja nocu.

Danju lepo spava, pre podne spava 1,5-2 sata i popdne 2x po pola 30, 40 min ili citav sat.

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 288
7.4.2011 14:29:35   
bebablue
Simona je u periodu uvodjenja nemlecne hrane vratila nocni podoj, tj. podoje, jer nista nije moglo da je uspava, onda sam ja vremenom, van sebe od umora, sto nocnog budjenja zilion puta, sto nespavanja danju, jednostavno pocela da joj nudim vodu da pije nocu, i prihvatila je, mada ni to nije resenje da se naliva nocu nekoliko puta da bi se uspavala, pa sam presla nekad vodicu, nekad probam samo sa cuclom.

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 289
7.4.2011 14:33:45   
eni26
Beba al meni je zao da ne jede po noci user posted image Ja volim kad se ona probudi , bolje ce napredovati kad se najede user posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 290
7.4.2011 14:35:00   
Ivanka 75

Simona je u periodu uvodjenja nemlecne hrane vratila nocni podoj, tj. podoje, jer nista nije moglo da je uspava, onda sam ja vremenom, van sebe od umora, sto nocnog budjenja zilion puta, sto nespavanja danju, jednostavno pocela da joj nudim vodu da pije nocu, i prihvatila je, mada ni to nije resenje da se naliva nocu nekoliko puta da bi se uspavala, pa sam presla nekad vodicu, nekad probam samo sa cuclom.

Probam i ja sa cuclom, nekad je uspevalo.... sad nikako... ali, mozda si u pravu... uveli smo slani obrok i kad bolje razmislim od tada se budi cesce nocu... hmmmm

Valjda ce uskoro da se sredi, ide lepo vreme pa da je izmorim napolju u setnji mozda se nece buditi tako cesto.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 291
7.4.2011 14:35:18   
bebablue
uvek bebe najlepse jedu nocu, i same najcesce izbace nocno klopanje...pa onda opet vrateuser posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 292
7.4.2011 14:36:05   
Ivanka 75
IZVORNA PORUKA: eni26

Beba al meni je zao da ne jede po noci user posted image Ja volim kad se ona probudi , bolje ce napredovati kad se najede user posted image

Moja bebana super napreduje, sa 5 meseci imala 8kg i 70cm!!! kaze dr da je to od nocnog podoja, ali kako da joj ga ukinem kad samo cokce kad sisa nocu...

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 293
7.4.2011 14:37:21   
eni26

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Moja bebana super napreduje, sa 5 meseci imala 8kg i 70cm!!! kaze dr da je to od nocnog podoja, ali kako da joj ga ukinem kad samo cokce kad sisa nocu...

Bravo za bebca !!! user posted image

Direktna veza do poruke: 294
7.4.2011 14:37:43   
bebablue
Ivanka, ja nekad mislim da cemo svi popadati na nos, ali moja S se ne da, zilava je to vojcica, vikace iz sveg glasa samo da se razbudi, pa nije blesava da spava, to je gubljenje vremena.user posted image
Ali definitivno je promena u nocnom spavanju nastala kad smo krenuli sa nemlecnom hranom, i to sa pirincanom kasicom za veceru, kao spavace nocu onda...aha, ono je jos gore bilo.

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 295
7.4.2011 14:39:12   
Ivanka 75
Ista prica, ja reko spavace duze kad ono jok!!!!
A i navikla sam se vec da se budim, ponekad kriziram a onda je samo pogledam i uzivam... Nece sve to jos dugo trajatiuser posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 296
7.4.2011 14:41:55   
bebablue

Ista prica, ja reko spavace duze kad ono jok!!!!
A i navikla sam se vec da se budim, ponekad kriziram a onda je samo pogledam i uzivam... Nece sve to jos dugo trajatiuser posted image

Istooo...meni je bas bilo tesko kad je Simona odlucila da ne sisa, nije tema, ali vezano je za spavanje i za to nocno sikenje, to je bilo bas nesto samo za nas dve.user posted image
A u sustini, moja beba par veceri spava nocu, ali meni je taj promenjeni ritam usao pod kozu, ja se budim redovno.
Beba prespava noc, ali mama ne.user posted image

Direktna veza do poruke: 297
7.4.2011 14:44:35   
Ivanka 75
Nekad je cujem da se meskolji pa sednem na ivicu kreveta da je gledam dok spava.... Simbioza je touser posted image

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 298
7.4.2011 14:45:21   
bebablue

Nekad je cujem da se meskolji pa sednem na ivicu kreveta da je gledam dok spava.... Simbioza je touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 299
7.4.2011 15:33:47   
Shishica
Otpasce mi bradavice od nocnog sisanja.. user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu bebablue)
Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Hidratacija najmlađih u letnjim danima
Tokom letnjeg perioda i visokih temperatura koje su sve češće, najvažnije je redovno se hidrirati. Ovo se najviše odnosi...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here