|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
6.7.2011 23:55:34   
jance

IZVORNA PORUKA: zivka

jance, a ta se kolica ne sklapaju kao kisobran tako da dosta mesta zauzimaju u autu

Mislim da smo se mi -zasad odlucili za Chipolino Pooky linkic
misli da je razlika u sklapanju a dosta drugarica mi je skrenulo paznju na to
POzdrav

nisam videla sklapanje.. to sam planirala u prodavnicu da odem da vidim...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 2226
7.7.2011 0:00:03   
Anoniman
Pogledaj ako ima demonstacija na netu i trazi u prodavnici. Meni se juce desilo da dve curke u jednoj prodavnici nisu bile u stanju da sklope kolica pa kao u fazonu pokazacu vam u katalogu. Malo sam ih drndla, ali posto sam bila sa mm da se on ne bi smorio nisam ih naterala da sve poskidaju i rasklope, a trebala sam.

Gledala sam na RR temu online kupovina, ima tamo sajtova gde su neke stvari dosta jeftinije. Jedna kolica su cak 5000 jeftinija nego u radnji u kojoj sam gledala. Pogledajte malo linkove sa te teme

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 2227
7.7.2011 0:03:59   
jance
da, i da sad ne odgovaram svakome posebno..
isidora i to jeste jedna od opcija, iako jos uvek ne vidim potrebu za onim delom za novorodjence nesto preterano.. ako nadjem opciju, uzecu bez toga... mislim da je ta varijanta bila nekih 19000 u merkatoru, al nemaju ni navlaku ni pun lezeci polozaj ako sam dobro videla....

sto se tice nosenja deteta u "jajetu" zato i trazim da imam ram ili cela kolica na koja moze da se montira doticno sediste kad ga izvadis iz kola, da ga nebi nosila... videla sam i ja jadnu mamu koja je onako uz nogu vukla svoje cedo u tome od parkinga do ambulante i tada sa m odlucila da to ne zelim nikako... kazem, ne planiram u tome dete da setam, niti da ga drzim kuci u tome, meni je za te kratke relacije kola-prodavnica-taksiranje sveki-kuca koje cu najcesce prelaziti...

uostalom sto se ja sad tu kao bacam, moj dragi je zapeo za onaj jungle od 11000 i sve sto je skuplje od toga nece ni da pogleda.. samo ja jos uvek zivim u iluzijama (mada to volim, i nastavicu tako)user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2228
7.7.2011 0:06:30   
Didy

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mali Mišu, moja beba je rođena početkom oktobra i veruj mi, prvi put sam je stavila u kolica u martu.
Bila je zima, u savetovalište sam je nosila u AS (koje je ona prerasla sa nepunih 6m jer je krupna), kad vetar počne da duva nije mi padalo na pamet da je izvodim napolje.

Mali mišu, moja beba je rođena u novembru i išli smo u šetnju svakog dana, nekad i po 2-3 puta. Budeš li čekala proleće, izludećeš u stanu. I meni je korpa bila ekstra za zimu, jer je imala deblje dno od "običnih", plus je beba bila duboko unutra zaštićena i vetar nije mogao da duva unutra. Kad pada kiša, stavim navlaku za kišu, ja uzmem kišobran i napred. Kad duva vetrina, dobro se obučemo, opet tu kabanicu da ne produva kolica i napred. To mi je bila jedina prava antistres i antidepresiv terapija posle porođaja. Ako planiraš u šetnju po zimi, uzmi s korpom.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 2229
7.7.2011 0:09:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Didy

Budeš li čekala proleće, izludećeš u stanu.

user posted image

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 2230
7.7.2011 0:10:58   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Didy

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Mali Mišu, moja beba je rođena početkom oktobra i veruj mi, prvi put sam je stavila u kolica u martu.
Bila je zima, u savetovalište sam je nosila u AS (koje je ona prerasla sa nepunih 6m jer je krupna), kad vetar počne da duva nije mi padalo na pamet da je izvodim napolje.

Mali mišu, moja beba je rođena u novembru i išli smo u šetnju svakog dana, nekad i po 2-3 puta. Budeš li čekala proleće, izludećeš u stanu. I meni je korpa bila ekstra za zimu, jer je imala deblje dno od "običnih", plus je beba bila duboko unutra zaštićena i vetar nije mogao da duva unutra. Kad pada kiša, stavim navlaku za kišu, ja uzmem kišobran i napred. Kad duva vetrina, dobro se obučemo, opet tu kabanicu da ne produva kolica i napred. To mi je bila jedina prava antistres i antidepresiv terapija posle porođaja. Ako planiraš u šetnju po zimi, uzmi s korpom.

Kod nas isto kao kod Didy. Oboje djece rodjeno u septembru, a kod nas su zimi kise non stop. Korpa i navlaka za kisu i Bog te veselio user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2231
7.7.2011 0:13:40   
jance
da, Misu gledam, gledam bas te sajtove, tako sam i nasla neke lepe popuste.. po meni se isplati ici, gledati cackati i traziti i naci najbolje za te pare.. naravno ako se i druga polovina slozi user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 2232
7.7.2011 0:19:30   
Anoniman
Ma naravno da cu da izlazim. Samo navucem ona cuda sto imam za skijanje (neke helanke i majica) i put pod neoge. A malca kad zaptijem u onu korpu nece nista da mu fali. Nije bas svaki zimski dan apokalipsa.

Jance, sad imamo vremena da izaberemo i nadjemo najbolju ponudu.

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 2233
7.7.2011 9:18:43   
jance
pa da, a i inace sam takva da cu se ziva pojesti ako skontam da sam ovako dokona i mogla da idem po radnjama i da trazim pop netu a propustila neki dobar popust, nesto sto uvek kazem sto je najbolja kupovina za te pare....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2234
7.7.2011 13:44:40   
Mariya
Ja od prvog dana hoću da uzmem 3 u 1 kolica. Već sam pitala za iskustva sa  ovim kolicima, ali pošto sam se ja zaljubila u njih, 99% ih uzimam, mislim da su perfektna! http://www.chicco.com/Portals/0/Products/Images/trio_enjoy_fun_asia__zoom.jpg
A ima i jeftinija verzija http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?cPath=41&products_id=2812

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2235
7.7.2011 13:49:15   
Mariya
A možda i nisu perfektna, nisam sigurna da li se ručke mogu okretati ili korpa/sedište, ali mislim da im je to jedina mana. A kad smo zaljubljeni, mane lako oprostimo...user posted image

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2236
7.7.2011 14:22:05   
bubulence
mariya ona prva izgledaju super, a bertoni sam gledala i nisu mi toliko simpaticna koliko su na slici...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2237
7.7.2011 16:43:05   
indy_25

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

Misu retko koja beba moze da stane u korpu do 8 meseci, osim ako je neka maaaaaaala... Moj ima 5 a ne moze da joj prismrdiuser posted image Sto se gledanja tice, ja isto volim da mi je na oku, i tako ce biti bar jos 4-5m...
Nisam za voznju bebe u AS, osim kada je u autu... Nekako mi se cini da se beba tu krivi... A i ne sme duze od 2h... A mi smo napolju i po 5-6h... Tako da to nikada ne bih...
AS uzmi ako imas kola... Korpu uzmi vec ako je zimska beba...
Moje misljenje ;)

Joj nama su danas stigla Stokke.... Ja sam preeeeeeezadovoooooooooljnaaaaa... Prelepa suuuu... Tako funkcionalna... I taman za nas visoke ljudoveuser posted image user posted image user posted image
A bebac je odusevljen... Cak se i tati koji je bio protiv njih svidjaju user posted image

Kupila si ih aaaa bravo cestitam user posted image user posted image user posted image Ako Bog da cim opet zatrudnim njih kupujem 1000 % user posted image Najbolja kolica ikad bar meni.

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2238
7.7.2011 18:30:27   
Mala Loojka
IZVORNA PORUKA: indy_25

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

Misu retko koja beba moze da stane u korpu do 8 meseci, osim ako je neka maaaaaaala... Moj ima 5 a ne moze da joj prismrdiuser posted image Sto se gledanja tice, ja isto volim da mi je na oku, i tako ce biti bar jos 4-5m...
Nisam za voznju bebe u AS, osim kada je u autu... Nekako mi se cini da se beba tu krivi... A i ne sme duze od 2h... A mi smo napolju i po 5-6h... Tako da to nikada ne bih...
AS uzmi ako imas kola... Korpu uzmi vec ako je zimska beba...
Moje misljenje ;)

Joj nama su danas stigla Stokke.... Ja sam preeeeeeezadovoooooooooljnaaaaa... Prelepa suuuu... Tako funkcionalna... I taman za nas visoke ljudoveuser posted image user posted image user posted image
A bebac je odusevljen... Cak se i tati koji je bio protiv njih svidjaju user posted image

Kupila si ih aaaa bravo cestitam user posted image user posted image user posted image Ako Bog da cim opet zatrudnim njih kupujem 1000 % user posted image Najbolja kolica ikad bar meni.

Da da... Ja se sad ne bih vratila na druga, nema saaanse... Sad mi ona moja stara smesna kad ih stavim poreduser posted image A zao mi ih, cuce onako sama jadna... Tj sluze nam za voznju po kuci user posted image Dok ne krene da sedi pa u dubak...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2239
7.7.2011 19:50:31   
dacca
Kakva su Bertoni marka kolica i cija je? Ja sam vidjela jedna PegP tamno crvena, kod nas su 360 eura.

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2240
7.7.2011 19:59:27   
zivka
Jance ako si mislila da pooky kolica nemaju pun lezeci- imaju. Prodavacica mi je njih pokazala i sve varijante primenila i meni su skoz o.k. a sve drugarice su mi rekle da OBAVEZNO gledam sklapanje ako mislim da ih strpam u auto a s obzirom da nam je termin 15.10. planiram svrckanja po molovima tako da sve gledam a i moram user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2241
7.7.2011 20:49:54   
jance
planiram i njih da pogledam definitivno.. iskreno vise nisam pametna i polako gubim razum sa ovim kolicima i sta ja zelim, sta mm zeli a sta ce nasem detetu u stvari trebati user posted image citala sam danas i za Pooky i Dakota, isto dolaze i sa mogucnoscu montiranja AS jaje, tako da mi i to odgovara...
al naravno moj dragi sve uporedjuje sa onim Jungle sto je drug kupio koja su kostala 11700 i sa kojima ide As jaje za te pare.. pa pojma vise nemam.. iskreno mislim da sam pocela da budem previse opsednuta sa ovim kolicima i da cu da napravim pauzu...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 2242
7.7.2011 21:08:27   
Ana RR
Jance, zašto ti je toliko bitno da se AS montira na kolica? Bebi je najbolje kada leži u kolicima, AS je za auto.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2243
7.7.2011 22:28:12   
dacca
Alo, postavila sam pitanje??? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2244
7.7.2011 23:23:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dacca

Kakva su Bertoni marka kolica i cija je? Ja sam vidjela jedna PegP tamno crvena, kod nas su 360 eura.

Ja imam bertoni jaje. Služilo je, ok je. Kolica ne znam kakva su.

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 2245
8.7.2011 0:13:40   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: dacca

bugarska. Ne znam kakva su, vidim dosta mama ih ima. Moja drugarica je kupila njihov prenosni krevetac, i kaze da je s*anje user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2246
8.7.2011 6:56:38   
Mala Loojka
Joj ja kad sam videla na nekom bugraskom sajtu sliku neku, da sad ne kazem, kakvu, i ispod pise pobti Srbe, pa ne bi im kupila vise ni zvaku...!!!! Bugarsko sr**e!!!!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 2247
8.7.2011 7:57:26   
zivka
Dacco, moja kuma je pre sad vec skoro  7 god koristila za blizance Bertoni kolica i kaze da su o.k. ali se meni licno ne svidjaju bas toliko -cini mi se dasu nekako niska za bebu ali se nisam nesto upustala u analizu... Kako kaze moja kuma: TO SU KOLICA ima pametnijih i vaznijih stvari na koja treba potrositi pare! Mislim da je upravu- jako prakticna i zena sa obe noge na zemlji- ima troje deceuser posted image .
Jance na ova chipolinova se montira i "jaje" ...Pogledaj...Ja cu jos neka da pogledam...
Pozdrav

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2248
8.7.2011 11:12:52   
jance

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jance, zašto ti je toliko bitno da se AS montira na kolica? Bebi je najbolje kada leži u kolicima, AS je za auto.

pa ne znam vise, cinilo mi se prakticno zbog juga koji ja vozim, al sada vec nisam ni to sigurna.. kazem moram malko da oladim i da mislim pre svega na to sta ce bebi biti dobro i dovoljno a za mene cemo polako...
sad je mm izasao sa fiks idejom inace kako cemo kad odemo sada u HR tamo da gledamo kolica, a mozda da predjemo i u sloveniju da pogledamo... posto se domacini kod kojh idemo tamo snabdevaju pa nas mozda povedu sa sobom... mada ja mislim da je tamo skuplje nego kod nas al ajd...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2249
8.7.2011 11:33:38   
Mariya
I ja sam gledala kolica na koje se AS može montirati, ja lično mislim da je praktično. Ram u gepek, a bebu u AS na prednje sedište, pa ako je kratka relacija nosimo je u AS, ako je duža onda sedište na ram i šetnja! 

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Mindjuse
DajanaVanja

Kada je prikladno zenskoj bebi probusiti usi

Pre godinu dana (50%)

Posle godinu dana (50%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here