|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
8.7.2011 11:53:01   
sonyasha
Joj ženske, i ja sam se izbezumila od svih varijanti kolica user posted image (skroz te razumem Janče) Na kraju ćemo da pozajmimo nosiljku i AS, a odlučili smo da uzmemo Per perego ali nisam sigurna koja da li ova sa okretanjem (da možemo da gledamo bebu ili kasnije ne) a ona su tri kile teža klik ili ova klik koja nemaju to okretanje a imaju super težinu 8,5! Koliko vidim sve drugo je isto! Šta mislite?
Čula sam pozitivna iskustva za PP, a to ćemo dobiti na poklon pa stvarno možemo da biramo, ali mi nije jasno kako ćemo da se odlučimo...jel puno jedanest kila za kolica?

Posle kiše uvek dođe sunce!

"Ne boj se, nego dobro misli i dobru se nadaj!"

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2251
8.7.2011 11:56:21   
Ana RR
Sony, imaš i model Peg Perego Uno kod kojih se prebacuje ručka (ne sedište). Savršena su user posted image trenutno su na sniženju u Kiki (31 000). KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2252
8.7.2011 11:58:53   
Mala Loojka
Nije puno 11kg, ja sam svoja od toliko kg nosila niz i uz stepenice, sa sve bebom...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2253
8.7.2011 12:03:56   
sonyasha
Ana, lepa su i stvarno je to super cifra za ta kolica, ali se mm se baš ne sviđa kada su različiti točkoviuser posted image , pa smo se dogovorili da uzmemo neka sa 4 ista točkauser posted image
Šta misliš Ana jel to nije velika kilaža (10kg, 11kg), ja uopšte nemam predstavu koliko kila je mnogo kila za kolica user posted image
A stvarno treba loviti ove popuste! Najskuplji su ovogodišnji modeli, a ne menjaju ih puno, onda su samo boje problem jer ostanu samo buđave - treba da se traži i bude u toku.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2254
8.7.2011 12:06:32   
sonyasha
Fala Mala Loojka user posted image Stalno svi upozoravaju da ne uzmemo preteška, samo je još ostalo da znam šta su preteškauser posted image

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2255
8.7.2011 12:08:11   
Ana RR
Uh, nemam pojma ni sama.. meni se više dopadaju ta teža kolica, nekako mi daju osećaj stabilnosti, šta znam. Ni mi ih još uvek nismo kupili, ali verovatno ćemo Cam Pretty Cross+AS.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2256
8.7.2011 12:09:26   
Mala Loojka
ZNas kako, ja imam snage dosta, pa mi nije tesko, sa sve bebom sam znaci nosila 18ipo kg... Mada ova sad isto imaju oko 11, ali ne mogu da ih snesem jer su nezgrapna, ne mogu d auhvatim, nego prvo nosim ram pa sediste sa bebcem... Ali sta sad :)
Tako da i od oblika zavisi...

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2257
8.7.2011 13:04:45   
sonyasha
Ana, lepa su ti ova kolica!!!user posted image
Mala loojka, upravu si, mnogo je tu stvari koje su individualne, mene "ima" i vazda u životu nešto teglim pa se nadam da će ovo biti ok! A gledali smo ih u radnji ne deluju mi baš glomazna! A što kaže Ana, i meni deluju nešto nesigurno ona koja su skroz lagana, kao da će vetar da ih obrneuser posted image

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2258
8.7.2011 17:27:27   
dacca
Ma ja sam nameracila ona PegP geranium, tamno crvena. kod nas su 360 eura. Ali ja krajem avgusta ostajem bez posla pa mi se sve neke stvari pokupile, pih! Ali najradije bih njih!

(odgovor članu sonyasha)
Direktna veza do poruke: 2259
8.7.2011 17:40:30   
Anoniman
Sony, ja sam odustala od SWITCH jer cu zbog zime bebu do proleca voziti u nosiljci, a posle nemamo sta da se gledamo, ja cu se valjda do tad izleciti od strahova a bebi ce biti interesantnije da gleda okolo. Negde je razlika i do 200 eur samo zbog tog switch sistema.

Ako se bas desi da neki model za koji zapnem to ima, nema veze, ali sam odustala od toga da kupim kolica koja isklucivo imaju taj sistem. Da sam sigurna da cu imati jos jedno dete kupila bih switch sigurno.

Meni je bitna tezina, ja sam sitna i tesko mi je da nosam. A kada na kolica dodate bebu, punu torbu pelena i cuda i ko zna sta cete jos nositi, bice sve samo ne lagana i nestabilna.

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 2260
8.7.2011 17:44:32   
Ana RR
Mišu, Leto shop ima svoj sajt pa pogledaj šta ima KLIK

Ja sam se danas i čula sa njima, naletela sam na neki model peg perega po čudnoj ceni pa sam zvala da proverim, jako su ljubazni, devojka sa kojom sam pričala me dva puta zvala da mi potvrdi da je u pitanju greška.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2261
8.7.2011 17:47:30   
Anoniman
Oni su mi blizu kuce, mozda svartim sutra ako se ne smorim

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2262
8.7.2011 17:47:39   
Ana RR
Mi ćemo najverovatnije kupiti OVAJ model a i njihovo AS. Cena je sasvim pristojna, imaju taj switch sistem, a lagana su i sklapaju se kao kišobran kolica tako da fino staju u gepek. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2263
8.7.2011 17:50:33   
Ana RR
Problem je što sam ja zaljubljena u peg perego, uzela bih model Uno ali onda mi je mnogo da dam 17 hiljada za njihovo AS. A mm hoće da bude ista marka kolica i AS. I tako user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2264
8.7.2011 17:52:14   
bea83
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Sony, imaš i model Peg Perego Uno kod kojih se prebacuje ručka (ne sedište). Savršena su user posted image trenutno su na sniženju u Kiki (31 000). KLIK

samo da se ubacim sa tudjim iskustvom po pitanju ovih kolica - moja sestra ih je kupila u januaru prošle godine kada se malena rodila i bukvalno ih je koristila manje od mesec dana, jako su glomazna,nepraktična,teško se upravlja, teška su poprilično i široka pa ako se vozi mala beba mora dosta toga da se nagura unutra da bi bila stabilna, sve sam se ovo i sama uverila jer sam ja vozila bebu prvih par puta u šetnju (moja sestra je bila malo uplašenauser posted image ) i čini mi se da nije dobila ništa od opreme tipa onih prekrivača za noge ili ono za kišu...tako da smo ih mi dobili na poklon glanc nova, stoje na placu i čekaju našu bebu da se rodi, ako baš ne budem mogla da izadjem na kraj sa njima moraću da uzmem druga , mada mi je žao bačenih para i skoro potpuno novih kolica

zaboravih da dodam da su ogromna kad se sklope i teško staju u kola (o gepeku i ne razmišljam, jedino neko ko ima karavanuser posted image )

< Poruku je uredio bea83 -- 8.7.2011 17:54:26 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2265
8.7.2011 17:52:39   
dacca
Kod nas ko drzi kolica razlicitih proizvodjaca ne perporucuju vise Chicco. Na prvom mjestu su PP i Maxi cosi. Meni se svidjaju ova Stok(a)user posted image , ali... osim cijene imaju i mane

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2266
8.7.2011 18:40:05   
Anoniman
Ana, unistices me, sad sam videla da imaju Recaro kolica.

A st se tice tm, i ja imam tu boljku da bude sve isto user posted image

(odgovor članu dacca)
  Direktna veza do poruke: 2267
8.7.2011 19:35:37   
Mala Loojka
IZVORNA PORUKA: dacca

Kod nas ko drzi kolica razlicitih proizvodjaca ne perporucuju vise Chicco. Na prvom mjestu su PP i Maxi cosi. Meni se svidjaju ova Stok(a)user posted image , ali... osim cijene imaju i mane

A koje mane mislis da imaju?

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2268
8.7.2011 19:36:24   
Mala Loojka
IZVORNA PORUKA: MaliMis

Recaro su uzivo mnogo ruzna, ja ih gledala pre neki dan... uopste mi se ne svidjaju, ali svako ima svoj ukus :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2269
8.7.2011 19:46:38   
bens
http://www.ishop.rs/artikal-decija-kolica-sa-nosiljkom-37483
Ova ne izgledaju lose spram cene!

Direktna veza do poruke: 2270
8.7.2011 19:51:23   
Anoniman
Ne znam, videla sam samo prezentaciju online. I sigurno cu kupiti njihovo sediste za dete kasnije, oni imaju od 9m pa do 12 g. Oni su inace poznati po proizvodnji sedista u auto industriji za visoku klasu automobila.

Nije sve ni isklucivo stvar ukusa, ima nekih stvari koje ti se dopadaju bez obzira na izgled, zbog nekih performansi ili jednostavno zbog poverenja u brend

Direktna veza do poruke: 2271
8.7.2011 19:54:01   
Mala Loojka
Pa dobro, ali ja volim da je i na oko lepo... STa cu, takva sam :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2272
8.7.2011 21:55:08   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: MaliMis

E kako sam se ja bila primila na Recaro kolica, mm je hteo da me ubije user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2273
8.7.2011 21:58:44   
dacca
Aj mi pokazite ta kolica!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2274
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  89 90 [91] 92 93   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Sta Vam se vise svidja?
danci8

to nam je prvo dete...

Mila (57%)

Hana (43%)

Ukupan broj glasova: 111

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here