Vesna 1975 -> RE: Kakva kolica? (28.4.2009 9:15:26)
|
Tasha, nisam jos uzivo gledala kolica, samo na sajtu i u katalogu, u prodavnici ali samo kao u izlogu, nisam trazila da mi pokazuju kako se rasklapaju, spustaju i ostalo. Meni se svidjaju ta teget, ali se razmisljam hoce li biti mnogo vruce u njima i hoce li platno brzo izbledeti. Svidja mi se sto imam i korpu i autosediste uz njih, a model je switch sto znaci da se sediste na kolicima moze okrenuti i ka tebi i od tebe, sto je dobro, mozda malo komplikovanije, jer se kod tih kisobran varijanti ne moze rucka prebacivati a drugarica me ubedjuje da uzmem ta gde rucka moze da se prebaci jer su prakticnija. Meni se ta ne dopadaju, mozda jesu prakticna, ali ova druga varijanta mi je lepsa, e sad mana ovih pegperego, ako se i moze nazvati manom je ta sto ovaj model koji ja hocu tezi 11kg. to je dosta u odnosu na druge varijante, drugi pegperego model koji je potpuno isti kao i ovaj sto ja hocu je tezak oko 8kg, ali nema tu varijantu da okrenes sediste da beba moze da gleda i u tebe. Chicco ima tu varijantu i lep mi je dezen, ali mi mnogi kazu da su slabija od pegperego po kvalitetu. Eto, ja se bas raspisah i sta sad da radim i dalje sam u nedoumici?
|
|
|
|