|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
8.7.2011 22:25:16   
Anoniman
Klikni na video demo

http://www.babyzen.com/

(odgovor članu Mala Loojka)
  Direktna veza do poruke: 2276
8.7.2011 22:43:29   
Ana RR
Mala loojka, molim te da pogledaš temu Kako se napravi lep link.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 2277
9.7.2011 7:10:40   
Mala Loojka
E znam kako se pravi, ali me mrzelo!!! Ako je neki problem obrisi!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2278
9.7.2011 13:16:49   
Mariya
IZVORNA PORUKA: dacca

Kod nas ko drzi kolica razlicitih proizvodjaca ne perporucuju vise Chicco. Na prvom mjestu su PP i Maxi cosi. Meni se svidjaju ova Stok(a)user posted image , ali... osim cijene imaju i mane

A šta je problem sa chiccom, jel' znate?

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2279
9.7.2011 13:22:51   
Didy
Mi imamo chicco, izdrndali smo ih najstrašnije i ništa im ne fali, spremna čekaju novu bebu. Nismo im našli nijednu manu, a kvalitet se pokazao više nego odličan.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2280
9.7.2011 13:23:56   
Anoniman
Mislim da nema problema. Skroz su ok. Moja sestra je imala. Meni su bila malo teza, ali vidim sad da to nije nista neobicno. Jedino sto sam uspela da vidim je da su u inostranstvu dosta jefrinija od PegPerego a kod nas im je slicna cena

(odgovor članu Mariya)
  Direktna veza do poruke: 2281
9.7.2011 13:40:18   
Didy
Naša chicco su baš jako lagana. ja sam ušla u prodavnicu i tražila neka najlaganija, a da opet zadovolje neke osnovne kriterijume (da mogu skroz u ležeći, da imaju kabanicu, navlaku za zimu...). Nije mi marka bila bitna, ali se nekako chicco sam nametnuo onim što je nudio za taj novac. I uopšte se nisam pokajala.
E, sad, verovatno ima i drugačijih iskustava, moje je skroz pozitivno.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2282
9.7.2011 13:52:43   
Anoniman
Meni je Chicco cak vizuelno mnogo lepsi od PegPerego, imaju mnoglo lepse boje i materijale. Meni je jedan njihov model jos uvek u opciji

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 2283
9.7.2011 17:01:15   
Ana RR
Mi smo danas slučajno svratili u jednu radnju i opet pogledali Cam Pretty Cross kolica i definitivno se odlučili za njih. Stabilna su, lagana, sklapaju se kao kišobran kolica, imaju switch sistem, skroz su ok. Uzećemo u teget-beloj varijanti i isto takvo AS. Sve ukupno 35 hiljada.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2284
9.7.2011 17:51:31   
Anoniman
Super Anci user posted image blago tebi kad si resila. Jel uzimas ono jaje AS li odmah uzimas njihovo od 0-18kg?

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2285
9.7.2011 18:55:08   
Ana RR
E moj Mišu, da ti znaš od kada se ja premišljam user posted image user posted image

Planirali smo da uzmemo ono od 0-13kg jer bi u njemu izneli bebu iz porodilišta, ali možda se više isplati kupiti to od 0-18kg. Mada mi nešto deluje suviše uspravno postavljeno za malu bebu..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2286
9.7.2011 19:07:40   
jance

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi smo danas slučajno svratili u jednu radnju i opet pogledali Cam Pretty Cross kolica i definitivno se odlučili za njih. Stabilna su, lagana, sklapaju se kao kišobran kolica, imaju switch sistem, skroz su ok. Uzećemo u teget-beloj varijanti i isto takvo AS. Sve ukupno 35 hiljada.

videla sam ih.. odlicna kolica za odlicnu cenu.. i svidja mi se izbor boje...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2287
9.7.2011 20:26:49   
Ana RR
Jance, stvarno su super user posted image nadam se da moje dete neće biti na mene i da će voleti da se vozi u kolicima user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2288
10.7.2011 10:46:59   
jance
ja sam samo dosla da kazem da sam vrlo ponosna na mog muza.. od sveg prepiranja i nervoze oko tih doticnih kolica za 11000din koja je on u startu tako favorizovao, juce je bio vrlo razuman, kad smo dosli kod druga detaljno ih je pogledao, i rekao mi je da niposto necemo kupiti takva kolica, da bi i on ipak izabrao nesto makar za nijansu bolje...
pogledali smo ih uzduz i popreko, kolica se inace vec klimaju iako jos nisu ni jednom bila provozana, tenda sa kolica i sa onog AS jaje sto je montiran na kolicima se isto izvlaci kako joj cefne, kolica se ne mogu nikako premestati niti korpa niti rucka pa da mozes da gledas u bebu, a i nemaju pun lezeci polozaj, sto se izuzetno vidi inace... ok. shvatam da ako nemas para i to ti je dobro, al ja sam videla i uzivo ona kolica koja je npr bubulence uzela iste su marke samo su za 3000din skuplja i vec izgledaju mnooogo jace, stabilnije....
tako da sam se sada smirila.. obecao je da cemo ici bas ozbiljno da gledamo, juce smo zajedno cackali po netu i analizirali to sto vidimo, tako da je meni to iskreno sasvim dovoljno...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2289
10.7.2011 12:35:48   
Mala Loojka
jance bas mi je drago :)user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2290
10.7.2011 12:42:56   
Anoniman
Proveri sa njima, za malu bebu se drugacije postavlja. U principu se isplati vise to od 0-18. Onda moras bebu izneti u necem drugom. Ne znam. Treba se preracunati. I ako kupis ono nesto mekano da izneses bebu, mozes posle toga da ga bacis ili poklonis (eventualno cuvas za sledece) to nicemu ne sluzi.
IZVORNA PORUKA: Ana RR

E moj Mišu, da ti znaš od kada se ja premišljam user posted image user posted image

Planirali smo da uzmemo ono od 0-13kg jer bi u njemu izneli bebu iz porodilišta, ali možda se više isplati kupiti to od 0-18kg. Mada mi nešto deluje suviše uspravno postavljeno za malu bebu..user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2291
10.7.2011 12:44:37   
Anoniman
Jance, super. Ma nisu oni nerazumni, samo dok se ne ode u radnju, ne moze mnogo toga da se odluci. Mora sve da se proba.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2292
10.7.2011 12:46:37   
Mala Loojka
Moj samnom nije hteo da prica zato sto sam ih narucila, a kad su stigla odusevio se user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2293
10.7.2011 12:48:19   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

Moj je trazio da mu ponudim izmedju 3 da bira user posted image

Direktna veza do poruke: 2294
10.7.2011 12:51:56   
Mala Loojka
Ma ja sam prva kupila sama, nije ih video dok nisu stigla... A za druga se durio zbog ceneuser posted image
Inace ne dam da mi se mesa u te stvari, uzmem sta mi se svidja, a njemu samo pokazem... user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2295
10.7.2011 14:24:04   
jance
ma ovo je bila fora, verujem ja drugu nebi on kupio svom detetu nista lose.. a poznajem i ja druga jaako dobro i znam da nebi on za svoja kola kupio nista lose, sve ostalo mu nije bitno a lepo mi njegova zena rekla da ih nije cestito ni pogledao nego je samo video cenu... ma sad kazem i da na kraju kupimo i ona kolica za 5000din, ja se buniti necu, meni je sasvim dovoljno to sto je priznao da sam bila u pravu za ta kolica, to mi je dostignuce meseca user posted image sad shvata da to i nije bas tako jednostavno, i da ne mozes bas da ides po principu : pa deca ionako ne vole da se vozaju u kolicima pa sto onda da kupujem skupo....

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2296
13.7.2011 16:45:28   
Anoniman
Gledala sam juce sa sestrom kolica i skoro me je ubedila da mi ni netreba korpa. Mogu da kupim ili 3u1 ili samo kisobran kolica. PegPerego moze da ti proda korpu odvojeno, ali toliko je skupa da se vise isplati onda 3u1. Ona mi kaze da mi nije neophodna bez obzira sto ce beba biti decembarska i da nece u onoj korpi biti mnogo zasticenjija. Ubi me u pojam, kod nje je sve tako jednostavno, a ja se budala, samo izgleda tripujem bezveze user posted image

Na karaju cu izgleda da uzmem samo kisobran kolica (ta sa zimskim navlakama i sta ti ja znam) i da pocnem da se bavim pametnijim stvarima. Sestra mi je rekla da nisam normalna cime se sve opterecujem i da cu poludeti kada se dete rodi user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 2297
13.7.2011 17:34:19   
jance
pa da, to sam i ja kontala, samo da uzmem kolica sa punim lezecim polozajem i navlakom za zimu pa uz njih sintezis AS jaje i to je to.. ne vidim jos uvek preteranu svrhu te posebne nosiljke.... ( a ja sam bas manijak sto se tice trazenja iskustava i svega ostalog)

moj dragi se sada bas nesto zainteresovao za kolica a meni se sada vec neda user posted image .. ja sam sve u NS obisla i videla i prakticno mi nista nije novo niti zanimljivo...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2298
13.7.2011 17:40:14   
Anoniman
Jance, ja sam vec sve i zaboravila sta sam gledala user posted image Kao i uvek, kupicu ono sto sam gledala prvo user posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 2299
14.7.2011 9:07:28   
jance
ma da, juce sam bila sa mm u jednoj radnji, naravno on se zalepio za ona Bertoni kolica sto je isi dala link, lepa su, al nemam potrebe za korpom za novorodjence a prodaje se samo u kompletu, sediste redovno i ta korpa, AS se posebno kupuje... al bitno da su mu se svidela neka druga kolica osim onih sto je dragi prijatelj kupio....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  90 91 [92] 93 94   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

POMOZITEEEEEEEE!
pisuljica

Ja uopste ne mogu da se odlucim :( Ovako:

Rina (8%)

Tara (17%)

Masha (23%)

Lana (19%)

Srna (10%)

Sara (24%)

Ukupan broj glasova: 217

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here