|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
3.7.2011 16:20:16   
jovana j
Evo i mene da KONACNO postavim slicice nasih novih kolica!!! user posted image Dugo smo ih cekali, porucili smo iz Nemacke, proizvodjac je ''KNORR'' , a mi smo prezadovoljni! Doduse, videcemo kad pocnemo zapravo da ih koristimo, ovako za sada smo prezadovoljni. Ovakvi tockovi nama jako odgovaraju zbog zime ovde, tako da smo se zato za taj tip odlucili.
Model se inace zove Knorr Baby Alu Fly S Klick Off Modell 2011 pa eto ako nekog bude zainteresovalo... Kolica su nas kostala 300 eura, isporuka za Svedsku 10 eura, znaci sve ukupno 310 eura! user posted image

Sa cenom i kvalitetom za sada smo prezadovoljni, a za ova kolica smo se odlucili posle visemesecnog razmatranja i gledanja, probanja kolica sto ovde po prodavnicama, sto po internetu itd. Kolica sam uslikala sa lezecom korpom, koja kad se samo izvuce (iskopca) dobiju se sedeca kolica, za bebicu od 6 meseci pa na dalje.
Evo slika konacno...

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2176
3.7.2011 16:25:25   
jovana j
Resila sam da ostale 3 slicice stavim u naredni post, da ne bude pretrpano... (da postavim, kad sam ih uslikala vecuser posted image )
Evo i njih...

user posted image
user posted image

i poslednja ...

user posted image

Lako se vozaju, izuzetno lako se upravlja sa njima, ti prednji tockovi se mogu i stopirati da se ne okrecu, po zelji. Ma kolica su bombonica, lagana, a strasno kvalitetno i sigurno deluju... Mi prezadovljni! user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2177
3.7.2011 16:28:32   
Anoniman
Jesu li 3u1? I jos jedno pitanje, neko mi je rekao da je imao kolica na kojima su se probusili tockovi!. Da li ti mogu da se probuse?

(odgovor članu jovana j)
  Direktna veza do poruke: 2178
3.7.2011 16:30:18   
Verus
gde su oni gurali kolica kad su se probusili tockoviuser posted image  ne znam, obicno su jako tvrdi, ne vidim zaista kako bi se to desilo lako...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2179
3.7.2011 16:31:49   
Anoniman
Ne znam, po Beogradu. I meni je cudno.

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 2180
3.7.2011 16:33:14   
jovana j
Ako mislis da 3 u 1 kolica imaju autosediste, nasa nemaju, Nasa bi bila 2 u 1, kolica za bebu od kad se rodi (znaci s lezaljkicom), do dete tezine 18kg.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2181
3.7.2011 16:47:44   
bubulence
jovanice izgledaju fantasticno, bas nekako mocno. diivnaa suuser posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2182
3.7.2011 16:54:57   
vonavoj
jovanice,izgledaju extra!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2183
3.7.2011 16:57:37   
jovana j
Vonavoj, Bubi, 'fala!!! user posted image I nama se svidjaju, jos vise uzivo nego kad sam videla na onom njihovom sajtu. Deluju jako sigurno i kvalitetno, tako da... eto, resili smo se muke! user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2184
3.7.2011 17:02:22   
Malecka074
Jovanice, bas su lepa kolica! Kao sto Bubi rece, mocno izgledaju! Neka vas sluze dugo u zdravlju...user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2185
3.7.2011 17:11:50   
pepeljuga
Mislim da se svi modeli peg perega sklapaju kao kišobran kolica tako da lako staju u gepek.

U pravu si Anci, tako se sklapaju. Mi smo dobili kisobran kolica za rodjendan, lagana jesu ali moram da kazem da se Peg Perego sklapaju lakse cak i od njih user posted image Inace, kada se sklope vrlo lako mogu da stanu i na prednje sediste (sediste suvozaca), tockovi u podnozje gde su noge a rucke su napravljene tako da ih taman fino zaglavis na naslon za glavu, probala sam i tako, bez problema stanu, naravno ovo dolazi u obzir pod uslovom da su kolica cista, da se ne isprlja sediste, ipak sam ja devica u horoskopu user posted image

Bez sale, Peg Perego su za svaku preporuku user posted image a meni licno su i ubedljivo najlepsa user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 3.7.2011 17:13:15 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2186
3.7.2011 17:34:04   
*boka*
Joko prelepa su vam kolica! Stvarno sjajno izgledaju! Ma uvek drugacije izgledaju uzivo. Ni nama se nasa nisu svidela na sajtu i krenuli smo po druga (ona CAM sa cirkonima) ali kad smo usli u radnju i videli ova, zaljubili smo se. 100 puta lepse izgledaju uzivo. Tako da su i vama sad jos lepsa, pogotovo sto su vec kod vas kuci user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 2187
3.7.2011 18:02:52   
Ana RR
Jovanice, baš moćno izgledaju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2188
3.7.2011 18:23:37   
Misica 3
Jovana, bas su vam lepa kolica.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2189
4.7.2011 13:03:30   
jance
jovanice jaako mi je drago da ste uspeli da kupite tako lepa i kvalitetna kolica za tako male pare... to je definitivno povoljno.. samo isto nisam skontala, jesi dobila uz njih kompletnu opremu (mislim na ostala sedista) ili samo korpu za bebe?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 2190
4.7.2011 13:38:04   
jovana j
Jance, nismo u principu nista dobili , ni torbu, ni autosediste, ni zastitu za kisu, za bube mrezicu, nista. To cemo morati naknadno. Kolica su u principu znaci bebeca od kad se rodi, pa do 18kg tezine.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2191
4.7.2011 13:43:37   
MarijaBg
Jovana, super su kolica user posted image Deluju bas udobno user posted image
Vidim da imaju navlaku za noge, jel? Onda ti treba samo torba i navlaka za kisu, a to mozes da kupis bilo gde...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2192
4.7.2011 13:50:32   
jance
pa da.. onda je to ipak prosecna cena (sad sam gledala po netu) za kolica u europi.. kod nas bi mogla da dobijes sve to za mozda dodatnih 50eura....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2193
4.7.2011 13:53:53   
jovana j
Pa mi smo jako zadovoljni, jer po tome sto smo ovde gledali, a verujte mi otpadala sam na netu satima, mesecima uporedjivajuci, gledajuci i probajuci po radnjicama, ovo je stvarno vredno apsolutno para i nadam se da ce nas lepo sluziti.
Ovde su ta ista kolica duplo skuplja, ne znam u cemu je fazon, ali eto. Mi smo nasa narucili i cekali skoro mesec dana, ali su stigla DHL-ovom posiljkom iz Nemacke, a cena isporuke bila je smesnih 10 eura.
Tako da... isplatilo nam se i te kako. user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2194
4.7.2011 17:16:33   
cani
A koliko su teska ta kolica ? Ja sam se dosta vodila tezinom samih kolica jer mi je to bilo jako vazno zbog dizanja i pakovanja u kola ...Sve preko deset_ kila mi je bilo nekako mnogo...

< Poruku je uredio cani -- 4.7.2011 17:21:10 >

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 2195
4.7.2011 17:38:40   
jance
iskreno mislim da mi ovde u Srbiji ni sami nismo svesni koliko smo srecni sa "ogranicenim" brojem marki kolica koje imamo na raspolaganju.. samo kad krenem da pregledam evropske sajtove zavrti mi se u glavi od ponude, razlike u cenama itd... shvatam ja da i kod nas postoji tolika ponuda, cene bi najverovatnije bile i nize nego sto jesu al mislim samo o tome da nekad ni sam nisi svestan koliko si srecan sa tom ponudom koju imas...
jovanice zeno, sad sam se bas bacila na pretragu jer sam se nosila mislju da rodjaci naruce u Nemackoj pa donesu nam ovog leta i definitivno svaka cast da ste uopste uspeli i da se odlucite... user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu cani)
Direktna veza do poruke: 2196
4.7.2011 22:25:19   
jovana j
Jance draga, nismo se lako odlucili, meni je na kraju vec bilo svega dosta, za to sto sam ja htela nismo imali para, mm me je ubedjivao da to mora manje da kosta itd. Strasno sam se nervirala, naravno hoces najbolje za svoje dete, naravno... a ovi na trzistu to znaju, naravno... i jednostavno jako je tesko napraviti izbor u tako ogromnom trzistu, kao sto si i sama rekla. Isto vazi za svu bebi opremicu, trziste je prenatrpano i covek se sludi.
Mi smo nasli varijantu koja nam se svidja na prvom mestu i to jako, kolica nisu teska, 13,4kg su, aluminijumski ram, 2velika tocka na pumpanje i ova 2 mala, koja se rotiraju, mnogo lako za upravljanje. Tockove smo uzeli ovakve prosto zbog vremenskih uslova ovde, a zima je pred nama.
Eto...
U svakom slucaju, ako se odlucite da vam rodjaci donesu iz Nemacke, necete pogresiti. Mi smo gledali na sajtu www.kinderwagen.com

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2197
5.7.2011 21:08:28   
Anoniman
Ja sam danas osle nekih uzasa, konacno naisla na dobru prodavacicu i svasta me je nesto posavetovala, sto mi se ucinilo razumnim. Cak me zena ubedi da su mi bolja jeftinija kolica. Rekla mi je npr da za letnje bebe nema potrebe kupovati 3u1 vec samo kolica i autosediste. Ali posto ce se moja beba roditi krajem novembra-pocetkom decembra, ipak mi je potreban onaj deo sto lici na kadicu. Ja nisam znala da bebe u sve delove mogu od 0+, ali mislim da je on jedini adekvatan za tako malu bebu za setnju po zimi.

Sto se onog switch sistema tice - da se nosiljka sa kisobran kolica moze okrenuti ka mami, rekla mi je da kada dete predje u taj deo a vec ima 8 meseci taj deo nije neophodan jer je njima tad vec interesantnije da gledaju napred nego u mamu. E sad jos nisam odlucila za taj deo, jer mi se sve cini dok je beba manja da cu se ja bolje osecati da mi je na oku. A kada cu poceti da je vozim u tom delu, ne znam. Da li se beba do tih 8 meseci (kad izadje iz kadice jer je prereaste ili zato sto je doslo lepo vreme) cesce vozi u kisobran kolicima ili se jos koristi autosediste na njima? Svakako je prakticnije ne vaditi autosediste svaki cas, ali taj switch sistem povecava cenu kolica za 200 eura, a ne znam koliko je stvarno neophodan. Mozda je bolje te pare potrositi na nesto drugo.

Da gledala sam Peg Perego i Chicco.

(odgovor članu jovana j)
  Direktna veza do poruke: 2198
5.7.2011 21:20:21   
Mala Loojka
Misu retko koja beba moze da stane u korpu do 8 meseci, osim ako je neka maaaaaaala... Moj ima 5 a ne moze da joj prismrdiuser posted image Sto se gledanja tice, ja isto volim da mi je na oku, i tako ce biti bar jos 4-5m...
Nisam za voznju bebe u AS, osim kada je u autu... Nekako mi se cini da se beba tu krivi... A i ne sme duze od 2h... A mi smo napolju i po 5-6h... Tako da to nikada ne bih...
AS uzmi ako imas kola... Korpu uzmi vec ako je zimska beba...
Moje misljenje ;)

Joj nama su danas stigla Stokke.... Ja sam preeeeeeezadovoooooooooljnaaaaa... Prelepa suuuu... Tako funkcionalna... I taman za nas visoke ljudoveuser posted image user posted image user posted image
A bebac je odusevljen... Cak se i tati koji je bio protiv njih svidjaju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2199
5.7.2011 21:59:52   
Ana RR
Mišu, ta nosiljka bi trebalo da te služi do bebinih 6m ali tu nema pravila. Tokom zime ćeš je sigurno koristiti, a posle kada otopli skineš nosiljku i montiraš obično sedište, okreneš ka sebi i bebac ti je na oku. Autosedište možeš ponekad koristiti na kolicima, tipa ako ste negde krenuli u kupovinu pa bebicu zajedno sa autosedištem izvadiš iz auta i samo namontiraš na kolica. Ali ne bi trebalo baš dugo da sedi u tome, 2 sata max.

< Poruku je uredio Ana RR -- 5.7.2011 22:02:10 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here