|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
29.6.2011 17:02:20   
Malecka074
Jabudicu, Boko, divna su vam kolica! user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 2126
29.6.2011 19:04:52   
Tea2
Da li neko ovih dana u Beogrradu kupovao kisobran kolica,gde su najpovoljnija?

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2127
30.6.2011 21:56:49   
dacca
Koja je cijena chipolino kolica i kakvog su kvaliteta?

(odgovor članu Tea2)
Direktna veza do poruke: 2128
30.6.2011 22:03:47   
isidora88
moja sestra ima chipolino i zadovoljna je,oko 12000 su bila.

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2129
30.6.2011 22:05:42   
dacca
Pa meni se svidjaju. Gledam ih na www.chipolino.rs Ja ih kod nas u CG nisam prinijetila

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2130
30.6.2011 22:11:19   
jance
dacco ja sam se zakacila za chippolino optima kolica, jaako mi se svidjaju... najjeftinije sam nasla za nekih 24500... gledala sam neke druge modele tog proizvodjaca, izgledaju onako, kvalitetno.. cvrsto...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu dacca)
Direktna veza do poruke: 2131
30.6.2011 22:19:36   
gagana83
Uf, ja imam Chipolino kolica i nisam zadovoljna, skroz su se rasklimala a tockovi vuku na jednu stranu, postalo je bas tesko gurati ih.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2132
30.6.2011 22:57:34   
Mala Loojka
Ja imam chipolino Pooky, tirkizna... I prodajem ih, posto sam kupila Stokke user posted image
Generalno su to ok kolica, za te pare... Ali imaju odvojene drske, i to me nerviralo jer ne mogu da vozim jednom rukom user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 2133
30.6.2011 23:20:33   
dacca
Jance i meni se svidjaju ova optima. user posted image

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2134
30.6.2011 23:29:08   
Anoniman
Gde si kupila stokke i za koliko? Ja sam htela da ih kupim. Prijateljica ima i bas je zadovoljna. Jedino mi zao da dam tolike pare a ne znam da li cu imati i drugo dete. A necu imati kome ni da ih dam posle od mojih. Ne znam da li se mogu prodati posle i koliko uopste ima smisla kupiti tako skupa kolica za kratku upotrebu. Ovi prijatelji sto ih imaju, vec klinku vozaju u kisobran kolicima a ona ima godinu dana. A i vise voli da setka nego da se voza.

Smorim se svaki put kad pomislim na biranje kolica user posted image

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

Ja imam chipolino Pooky, tirkizna... I prodajem ih, posto sam kupila Stokke user posted image
Generalno su to ok kolica, za te pare... Ali imaju odvojene drske, i to me nerviralo jer ne mogu da vozim jednom rukom user posted image

Direktna veza do poruke: 2135
30.6.2011 23:31:02   
Ana RR
Mišu, u Kiki su oko 90 hiljada, ne znam samo šta ide od dodataka. Nisam se raspitivala jer su mi preskupa. A videla sam ih i u Dexy coo, bila su malo jeftinija kod njih.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2136
30.6.2011 23:34:41   
Mala Loojka
Misu kupila sam ih u Leto robnoj kuci, 91000. I ja sam se dosta dvoumila, ali sam ipak skontala da mi trebaju :) Moj mali inace, Bogu hvala, voli da se voza, i da boravi u kolicimauser posted image A i inace planiram bar jos dvoje dece, ako Bog :) Pa racunam da ce da budu i za njih...
I ja koga sam god pitala imaju samo pozitivne kometare... I najvise mi se svidja sto je bebac visoko :)
I da, dobijes samo kolica sa onom dole torbom i sediste(ili korpu za novorodjence, koju sam inace cula bebe prerastu za 4, :/ ), za te pare... Ostalo se dokupljuje...

I polovna se krecu oko 700e, samo da znas, tako da mogu dobro i da se prodaju :)

< Poruku je uredio Mala Loojka -- 30.6.2011 23:37:32 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2137
30.6.2011 23:38:41   
Anoniman
Tnx. Ja ne zam da li cu moci da ostanem prirodno u drugom stanju a ne ide mi se ponovo na VTO. Smor mi, a morala bih cim se stvore uslovi, verovatno kad ovo napuni godinu dana.

A za te pare bi mogla da kupim moje omiljene pixel lampe, kolica ce samo posle da mi smetaju user posted image

Direktna veza do poruke: 2138
30.6.2011 23:40:18   
Ana RR
hahahaha  user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2139
30.6.2011 23:41:31   
Mala Loojka
Misu ne znam sta da ti kazem. Ti najbolje znas :) Joj i ja sam prvo odmah htela da ih kupim, pa odustanem, pa ih vidim na ulici, ap opet ih pozelim, i sve tako... I na kraju sam ih uzela... NEk ide zivot, jednom se zivi :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2140
1.7.2011 12:50:27   
jance
upravo sam bila u radnji gde se prodaju Jungle i Pegiolini kolica, i iskreno, mogu da kazem da sam zadovoljna kako izgledaju.. cena im je tu negde od 11000 do 16000din, pa mi se to definitivno uklapa u budzet ( ako ne obrlatim nekoga od familije da nam kupi Chipolino Optima u koje sam se zaljubila user posted image )

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2141
1.7.2011 12:53:05   
Sanjica26 RR
Ja glasam za Chipolino kolica. user posted image Mi ih imamo. Zadovoljni smo.user posted image Nasa su Leo.

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2142
1.7.2011 13:02:14   
MarijaBg
I ja glasam za Cipolino, sva sam gledala i Pegolini i Bertoni i Bertone, ali smo na kraju uzeli Chipolino Dakota i nismo se pokajali user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2143
1.7.2011 13:02:39   
Mala Loojka
Jance pa sacekaj da se bebac rodi, dobijaces pare sigurno, pa onda kupi ta sto ti se najvise svidjaju :)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 2144
1.7.2011 13:07:17   
jance
ee te pare sto cu od drzave da dobijem idu na ves masinu, to je vec unapred potroseno ako me razumete user posted image ... nije da ne ocekujem da ce familija da pomogne, al sveki se vec ogradila da oni nemaju para niti ce imati, a ni od ostalih ne mogu da ocekujem neznam sta veliko. iskreno, ja se uvek spremam na najgoru varijantu a nadam se najboljoj.. pa se tako i interesujem.. ako nam niko ne kupi onda mozemo da izdvojimo za Jungle kolica a ako neko pomogne onda vec znam da ni nema diskusije nego kupujem Chipolino Optima user posted image

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2145
1.7.2011 13:12:56   
MarijaBg
Jance, prvih 10 dana sigurno ti nece trebati, ako i budete izlazili napolje, necete u kolicima jer cete izlaziti na po 5-10 minuta. Pa posle toga mozes da vidis sta ces i kako...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2146
1.7.2011 13:22:07   
jance
pa mislila sam i o tome, da i tako uradim... moji su vec najavili da ce kupiti nosiljku i sediste pa znam da oni nece, a nebi ni polovna uzimala, mislim, nemojte me pogresno shvatiti, sve ostalo cu polovno dobiti pa sam eto htela makar kolica da budu nova.. al ok. videcemo.. imam ja jos vremena, al volim da se interesujem i da znam koje su mi alternative u oba slucaja...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 2147
1.7.2011 13:30:48   
Anoniman
user posted image

ovo su najbolja i najdivnija kolica ikad... lagana, praktična, taman kako treba!user posted image user posted image user posted image

mi dobili od dekeuser posted image

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 2148
1.7.2011 15:17:28   
modestym
Drage mame,
prvi put pisem, ali vas redovno pratim. Krajem septembra ocekujem drugo dete i htela bih da kupim nova kolica. Sa prvim imam Cam-ova kolica Apollo, koja su bila dobra, ali su jako glomazna i ne staju u gepek. Sada sam u velikoj dilemi. Nasla sam u jednoj radnji koju zatvaraju na rasprodaji Chicco Living 4 me Proslogodisnju boju za samo 37000, komplet. http://trio4me.chicco.com/ . A svidjaju mi se takodje i Neonato Syncro sport u nekoj cokolada zlatnoj boji. Ona su u Rodi oko 44000. http://babyjewels.co.uk/neonatosynchrosport.aspx. Sada ne znam sta da radim da li da rezervisem ova Chicco? Stvarrno su povoljna, skoro 50% su snizena. A ova Neonato su prelepa i u ruci mi izgledaju nekako cvrsce. Pomozite.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2149
1.7.2011 15:27:59   
Mala Loojka
Ja glasam za NN, ova prva su bas leeeeepa... I mislim da su kvalitetnija, a i ne volim Chicco nikako :)
Moje misljenje...

(odgovor članu modestym)
Direktna veza do poruke: 2150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here