|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
4.6.2011 19:00:15   
majax3
IZVORNA PORUKA: jance

ja sam videla i uzivo kolica sa slike. mm se naravno jaako svidjaju (trotockasi su, pa zato verovatno), e sada, pitala sam drugaricu koja ih je kupila za oko 24000din, sta imaju, kakve funkcije i blago sam se razocarala, barem za to sto sam ja smatrala da je bitno. napominjem, mi tek istrazujemo, mozda na kraju ih i mi uzmemo, ovo je rekla-kazala...
dobra stvar: jaako se lako sklapaju - kisobran varijanta, al i kao sklopljeni su malko glomazni pa njima npr ni sklopljena ne stanu zajedno sa njima u onaj manji lift u zgradi. drugo, rucka se ne prebacuje, niti se moze korpa okretati, takodje nema pun lezeci polozaj... dobra stvar kod tockova je sto se skidaju stvarno lako, ima jedno dugme i sve skines, a i tockovi su od gume, sto je mislim Didy dobro rekla da su ti tockovi dragoceni zimi, kad ima leda i snega svugde pa plasticni umeju da klize. trenutno sam nasla nesto slucno od Chipolino marke, jedino sto su prednji tockovi dupli ako se dobro secam...

Jance cipolino optima imaju samo jedan točak napred kao i ova ali su sva nešto crna sa tamnoplavim pa sam se ja zbog toga odlučila za ova graco!
Jesi sigurna da nemaju pun ležeći položaj jer to mi mnogo znači, ne znam šta ću onda user posted image user posted image

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2076
4.6.2011 19:24:50   
jance
to sa punim lezecim polozajem sam videla na vlastite oci, zato sam se i ja u startu razocarala i odma zakacila bas za Chipolino Optima (to su ta, hvala!) , jeste cena malko veca, al mozes na nekim sajtovima i sa popustima mozda da dobijes i za istu, treba malko pogledati po sajtovima, ja sam tek 5. mesec pa mi se nesto i ne zuri user posted image , ali sam kazem videla, ima 3 polozaja ali nema pun lezeci. i sad sam pricala sa drugim prijateljima koji su ih isto uzeli ali u braon-crnoj varijatni, i nisu dobili ni onaj muf za noge user posted image (iako to vec mislim da je njihova krivica, ako je pisalo da ide onda su trebali da traze).

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 2077
5.6.2011 20:58:24   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: indy_25

Ova su isto sa polozajima moze i za spavanje i za sjedenje. Ima ih qunny i koja nisu sa polozajima ta su nesto jeftinija. Ovo su samo bugy nema onih dodataka za spavanje krevet i autosjedalica nego samo ovo sjediste sto je na slici. Moja drugarica ima ova sto dodju sva tri djela i super su joj kolica nije tako nisko. Dok kod ovih mojih su nize rucke u pravu si ali meni odgovara jer sam i ja niska pa se ne saginjem user posted image . Ma super su ja sam odusevljena dok ih vozim lagana skroz.

A ja malo visa, 175 xD

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2078
6.6.2011 8:39:57   
majax3
Jance draga baš ti hvala na tim informacijama, sve sam proverila i u pravu si!
Prema tome mi se odlučili za Chipolino optima, samo ja sam za ona sivo-zelena, a moji (mm i deca) za plava. Tu kod mene u komšiluku ima jedna radnja koja će mi ih doneti za jedan dan od kad naručim za 26.000,00 din. a graco su oko 24.000,00 din. za tu razliku mislim da vredi, prvo zbog tog ležećeg položaja i zbog toga što tamo mogu user posted image da okrenem od i prema sebi!
Hvala ti!user posted image

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2079
6.6.2011 10:38:53   
jance
maja jaako mi je drago.. javi kako ti se kolica cine kad ih dobijes molim te, ja ih jos nisam uspela videti uzivo nigde...
i jel znas mozda kolko im je ono sediste za bebe sto ide posebno a moze se montirati na kolica? nikako da nadjem cenuuser posted image
a mi bi mozda onda odma uzeli i to, pa smo onda resili sve sto treba barem za voznju user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 2080
7.6.2011 12:19:28   
Reljinamama
Ja sam cim se moj bebac rodio kupila Maclaren tehno xt , ima lezeci polozaj i jos tri polozaja do sedeceg, imaju 6, 5 kg, jaaaako upravljiva (skoro da se sama vozeuser posted image ) , mis sive boje da bi posluzila i ako budemo imali devojcicu. Kostaju od 25.000 - 28.000 din. zavisi gde se kupe i mogu reci da sam ja prezadovoljna, tim pre sto necu ni kupovati kisobran kolica, jer su ova stvarno na taj fazon (sklapaju se jednom nogom, kao kisobran).

Relja, mamina sreca, dosao na svet 10.02.2011. :)

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2081
7.6.2011 22:11:07   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: maslachak

ja sam zaljubljena u ova kolica i dalje...
user posted image

Joj i ja sam, samo u crna... Barim muza ovih dana da ih kupimo... Aaaa... Jer sve gledam da kupim neka peg perego, ili quinny... Ali opet, dacu 40 soma, i necu biti skroz zadovoljna... Bolje da dodam jos toliko i da kupim ova... Nek ide, jednom se zivi :D

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 2082
7.6.2011 22:20:14   
indy_25
Najbolja kolica na svjetu mogla sam da ih kupim al mi bilo zao dati tolike pare i sad zalim za njima user posted image . Evo ovo dvoje sto sam kupila kostala bi me toliko al kad sam luda al sigurno kad dodje druga beba necu zaliti na sebe ima da ih kupim. Ovdje su ta kolica najbolja moja drugarica ih ima i bas sam ih isprobala ma super su i lako se upravljja s njima user posted image

Direktna veza do poruke: 2083
7.6.2011 22:24:52   
Mala Loojka
E zato ja kazem bolje sad da ih kupim :) Muz kao ma ajd za sledecu bebu, jer vec imamo kolica, ali NEEEE, ja hocu sada :D Joooj, najezim se kad ih vidimuser posted image Ma ima da ih kupim, ko muza sta pita user posted image

< Poruku je uredio Mala Loojka -- 7.6.2011 22:25:25 >

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2084
7.6.2011 22:26:08   
Mala Loojka

Najbolja kolica na svjetu mogla sam da ih kupim al mi bilo zao dati tolike pare i sad zalim za njima user posted image . Evo ovo dvoje sto sam kupila kostala bi me toliko al kad sam luda al sigurno kad dodje druga beba necu zaliti na sebe ima da ih kupim. Ovdje su ta kolica najbolja moja drugarica ih ima i bas sam ih isprobala ma super su i lako se upravljja s njima user posted image

A koliko tu kostaju?

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2085
14.6.2011 21:44:08   
Mariya
Pozdrav svim mamicama! pročitala sam većinu komentara, možda sam slučajno previdela, ali nisam videla komentar na Chicco Trio Enjoy fun kolica, ja sam se zaljubila u njih!!!Interesuje me koliko su funkcionalna, sklopiva, da li ste zadovoljni njima? Mada snimila sam i Bertoni Plazma 3 u 1... O Bertoni kolicima sam našla samo pozitivne komentare,ali sam skeptična budući da su neverovatno jeftina (naspram Chicco ili peg perego kolica)...

Ovo su Chicco kolica, pa zar nisu predivna?!?!

Direktna veza do poruke: 2086
14.6.2011 21:46:12   
madre
e, zene, zna li neko kakva su to kolica za dzoging? mislim mama dzogira a beba uziva... ne dzogira bebauser posted image
kazu radi se o nekom specijalnom modeluuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2087
14.6.2011 21:48:16   
Mariya
Ah, da, posebno bih zamolila Novosađanke, da mi kažu u kojim radnjama bih mogla da nađem ova kolica. Za Chicco sam videla da imaju radnju u dunavskoj, a gde da tražim Bertoni? U Aksi ih izgleda nema(na netu ih nema), možda sandra, enci menci, radosnica?

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2088
14.6.2011 21:57:28   
isidora88
imas u krugu betanije (dvoriste) 2 radnje bebi opreme i imaju bertoni user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2089
14.6.2011 22:03:21   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: madre

e, zene, zna li neko kakva su to kolica za dzoging? mislim mama dzogira a beba uziva... ne dzogira bebauser posted image

KLIK

Ne znam ima li ih kod nas (vas), ali znam da se mogu nabaviti u Kroejsi.

Mariya Ja sam cula pohvale za Chicco trio Enjoy (moja prijateljica ih je imala). Izgledaju Ok, jedino sto je meni zapelo za oko je da mozda materijal i nije bas nesto. Nekako se otegne? user posted image Reci ce mame koje ih imaju ja nisam bas sigurna, vec mi se tako cine na izgled.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2090
14.6.2011 22:05:22   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Mariya

Ah, da, posebno bih zamolila Novosađanke, da mi kažu u kojim radnjama bih mogla da nađem ova kolica. Za Chicco sam videla da imaju radnju u dunavskoj, a gde da tražim Bertoni? U Aksi ih izgleda nema(na netu ih nema), možda sandra, enci menci, radosnica?

Vidi ovo -> KLIK

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Mariya)
Direktna veza do poruke: 2091
15.6.2011 2:36:09   
madre
ima li neko iskustva sa ovim kolicima?
user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 2092
15.6.2011 8:15:27   
indy_25
Mala loojko ovdje su na snjizenju Stokke bila sa svom pratecom opremom 899 e inace su oko 1000 i nesto slagacu te ne znam tacnu cijenu. Ovdje su najskuplja skupljih nema.

Mariya ja ne znam jesuli to ova moja chicco sto sam imala moracu da vidim na uputstvu jesuli to ta chickko trio. Nije se nista guzvalo i super su kolica imas slike na prethodnim stranama pa vidi.

Madre sta ce ti kolica za trcanje ja mislim da sus sva koja su lagana da ih mozes uhvatiti jednom rukom i koja se lijepo upravljjau da sa njima mozes trcati. ja nisam cula da postoje bas specijalna za to .

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2093
15.6.2011 10:21:22   
jance

IZVORNA PORUKA: isidora88

imas u krugu betanije (dvoriste) 2 radnje bebi opreme i imaju bertoni user posted image

da, oni su zvanicni distributeri za Bertonne, tako su meni rekli

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2094
15.6.2011 10:36:08   
MarijaBg

IZVORNA PORUKA: madre

Pretpostavljam da imaju velike tockove i dobre amortizere da bi bebi bilo udobno zbog neravnina na putu...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2095
15.6.2011 11:02:07   
*boka*
Jaoooo sad su nas zvali da nam jave da nam sledece nedelje stizu nasa kolica i tako se radujeeeeem user posted image user posted image user posted image Jeeedva cekam da ih imam kod kuce!

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu MarijaBg)
Direktna veza do poruke: 2096
15.6.2011 11:31:25   
bubulence
IZVORNA PORUKA: *boka*

Jaoooo sad su nas zvali da nam jave da nam sledece nedelje stizu nasa kolica i tako se radujeeeeem user posted image user posted image user posted image Jeeedva cekam da ih imam kod kuce!

user posted image user posted image user posted image divno, videces da ces ih prvih par dana drzati rasklopljena u dnevnoj sobi i samo ih gledati user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2097
15.6.2011 11:52:39   
*boka*
A u to sam 100% sigurna!!! Nemojte se zacuditi ako procitate negde u novinama kako neka trudna lujka gura potpuno prazna kolica po gradu... to cu sigurno biti JA user posted image

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2098
15.6.2011 12:28:19   
madre

Madre sta ce ti kolica za trcanje ja mislim da sus sva koja su lagana da ih mozes uhvatiti jednom rukom i koja se lijepo upravljjau da sa njima mozes trcati. ja nisam cula da postoje bas specijalna za to .

indy, pitam samo iz radoznalosti, ja ne dzogiramuser posted image
choopa je postavila sliku tih kolica... mozda ce nekom biti od koristiuser posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2099
15.6.2011 12:59:45   
Mala Loojka
Madre ja sam videla ta grakova uzivo, i bas su mala nekako, to sediste svo je nekako sicusno... Ram veliki a sediste malo... Lepsa su na slici nego zuivo... A kakva su ovako stvarno ne znam :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 2100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  82 83 [84] 85 86   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here