|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
30.5.2011 17:30:36   
vonavoj
da,da...sediste!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2051
1.6.2011 1:22:31   
carobnicabc
Pisala sam u trecem tromj. da ja nista nisam kupila niti nesto razmisljam o tome. E jedino sto sam gledala kolica po netu, to mi se cini nekako najkomplikovanije za kupovini, trista nekih cuda treba gledati. S obzirom da cu se poroditi u septembru, gledam da kolica imaju onu korpu koja se moze upotrijebiti i za iznosenje bebe iz bolnice. Nekako mi se cini da se ona jedino preko zime moze maximalno iskoristi i onda mi to dodje super. Cak mi je padalo napamet da kupim tu korpu samu pa da kasnije kada se beba rodi kupim kolica, pod upitnikom je koliko puta cu je i provozati u kolicima, s obzirom da je prosle godine, od pocetka oktobra bilo nesto prilicno hladno. A ne planiram izvoditi bebu napolje u tih prvih 40-ak dana. Ih ni sama ne znam sta da radim, zbunim sebe kada tako razmisljam, a kamoli vas.user posted image user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2052
1.6.2011 10:52:36   
jance
jedna stvar koja je kod nas resena jeste da cemo kupiti trotockasa.... za sve ostalo se ne dogovaramo, kad i okusam da provucem bilo sta sa 4 tocka, mm samo skrene temu user posted image

lici mi ovo na onu situaciju kad smo kupovali kola user posted image

da, ajd mi dajte neki link ili mi onako dobro i jasno objasnite zasto bebica mora da ima skroz lezeci polozaj u kolicima. ok, nisam glupava, znam da je zbog kicme, al imamo u okolini sada puno bebica ciji roditelji vozaju decu u onim sedistima za kola -nosiljkama, uspavljuju ih u tome ( kao ljuljaska ) itd. pa mi je malko teze ubediti mm koliko je to u stvari potrebno. naravno izraz : "potrebno je zbog kicme" za njega nema bas neku tezinu pa moram da se malko potkujem za sledeci put kad se dotaknemo teme ako me razumete user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 2053
1.6.2011 21:07:51   
indy_25
Kupili smo nova kolica danas Bugy Quuny odlicna su ja sam prezadovoljna jedino mi se ne svidja boja ali cu zamijeniti ovih dana. Kad smo bili u prodavnici izgledala su ljubicasta . Kad smo ih kupili i ja izasla sa Sarom vani ona plava kad nisam crkla kad sam ugledala tu boju. Dosla kuci i kazemmuzu plava su on govori nisu lila su. Ja govorim jest u kuci su lila a napolju su plava plavcata prava muzka. Sutra ne mozemo ici da zamjenimo praznik je pa cemo prekosutra da uzmem neku zensku boju pa moze i crna da budu.
Evo ih.

user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 2054
1.6.2011 21:43:41   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: indy_25

Kupili smo nova kolica danas Bugy Quuny odlicna su ja sam prezadovoljna jedino mi se ne svidja boja ali cu zamijeniti ovih dana. Kad smo bili u prodavnici izgledala su ljubicasta . Kad smo ih kupili i ja izasla sa Sarom vani ona plava kad nisam crkla kad sam ugledala tu boju. Dosla kuci i kazemmuzu plava su on govori nisu lila su. Ja govorim jest u kuci su lila a napolju su plava plavcata prava muzka. Sutra ne mozemo ici da zamjenimo praznik je pa cemo prekosutra da uzmem neku zensku boju pa moze i crna da budu.
Evo ih.

user posted image

Meni se svidjaju crna Quinny Buzz, sa polozaijma... Ali sam ipak odlucila da za te pare kupim peg perego si, isto su laka, 7kg... Ta quinny su mi nekako niska, nisko su drske...

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2055
3.6.2011 0:07:33   
indy_25
Ova su isto sa polozajima moze i za spavanje i za sjedenje. Ima ih qunny i koja nisu sa polozajima ta su nesto jeftinija. Ovo su samo bugy nema onih dodataka za spavanje krevet i autosjedalica nego samo ovo sjediste sto je na slici. Moja drugarica ima ova sto dodju sva tri djela i super su joj kolica nije tako nisko. Dok kod ovih mojih su nize rucke u pravu si ali meni odgovara jer sam i ja niska pa se ne saginjem user posted image . Ma super su ja sam odusevljena dok ih vozim lagana skroz.

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2056
3.6.2011 0:07:51   
dejana007
moja beba ima tek mesec i po, al ja danas uzela ova koja planirala jer su na akciji ( kostaju 13.990din a na akciji su 7.990din) user posted image

http://www.encimenci.com/proizvod.asp?id=792252300

< Poruku je uredio dejana007 -- 3.6.2011 0:12:15 >

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2057
3.6.2011 0:12:42   
indy_25
Bas su lijepa user posted image

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 2058
3.6.2011 0:14:50   
dejana007
hvala user posted image planiram ih i za drugo dete tj devojcicu user posted image (nadam se ) user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2059
3.6.2011 16:09:02   
Anoniman
Evo opet babe sa njenim uštipcima... Ja sam definitivno stavila tačku i u Piramidi rezervisala CAM Combi Family u narandžastoj boji, pošto su mi zakazali prijem u bolnicu za sredu i porođaj u četvrtak, najkasnije u petak ujutru NEMA VIŠE PREDOMIŠLJANJA!!! Isporučiće nam ih zajedno sa bebinim nameštajem najverovatnije u ponedeljak posle mog porođaja... Kad izađemo iz bolnice javiću vam iskustva iz prve ruke...

(odgovor članu dejana007)
  Direktna veza do poruke: 2060
3.6.2011 16:12:41   
Ana RR
Super, Gae user posted image user posted image gde u Piramidi si uzela? U Medi?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2061
3.6.2011 16:18:55   
pepeljuga
Mi dobili Bertoni kisobran kolica za rodjendan. Iznenadila sam se koliko su lagana, kao perce. Ja nisam ni planirala da uzimam kisobran kolica jer su nasa Peg Perego ooodlicna, a nisu ni teska ali dobro, poklonu se u tockove ne gleda, koristicemo i ova kao letnja user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2062
3.6.2011 18:04:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Super, Gae user posted image user posted image gde u Piramidi si uzela? U Medi?

U Medi sam uzela  kolica, krevetac, antialergijski dušek, komodu i garderober za bebu... Napravili spisak, sve će biti spremno kod njih u magacinu i kad se porodim mama ide da plati. Isporučuju sve na kućnu adresu, uživancija... Kad dođem iz porodilišta imaću čemu da se divim dok se ostali budu divili bebi... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2063
3.6.2011 21:31:50   
mirjanica
Ma divices se ti samo tvom zamotuljkuuser posted image
Svidjaju mi se ova Quinny Bugy, deluju skroz lagana!
Jel ima neko iskustva sa Quinny Buzz kolicima? Mi bismo trebali da ih dobijemo, lepa su al meni bas deluju glomazna i teska, treba se sa njima izboriti?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2064
3.6.2011 21:43:38   
indy_25

IZVORNA PORUKA: indy_25

Evo ja sam danas dovukla od svekrve svoja kolica pa da vam pokazem. Chiccova su i 3 u jedan su samo sam uslikala dva djela posto ovaj za sjedenja nisam ni donijela jer mi on nece dugo jos trebati.

user posted image

A ovaj dio je za auto isto moze da se stavi na kolica. U ovom se iznose isto i bebe iz bolnice kad se rode.

user posted image

E vidite ova kolica hajde sada idite u temu poklanjamo user posted image tamo cu da napisem sljedece posto ne znam da iskopiram

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 2065
3.6.2011 22:28:33   
majax3
Drage moje znam da se i ukusi i potrebe razlikuju, neko ih mora penjati na 4sprat a neko opet mora da gleda i na finansije i sve tako redom, mi ih još nismo kupili ali smo se odlučili za sledeći model. Ja vala sa onim duplim malim točkovima više ne ratujem, sa dva predhodna deteta jesam i toliko od mene sad želim probati velika tri točka!
user posted image

< Poruku je uredio majax3 -- 3.6.2011 22:41:08 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2066
3.6.2011 23:29:22   
mirjanica
Majo to su Gracova, lepa su mi, i ja sam ih ranije gledala!
Mi bismo ova trebali da dobijemo i da kupimo uz njih jaje u kom ce beba lezati u pocetku...
user posted image

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 2067
3.6.2011 23:48:07   
majathegreat
Moja drugarica, sa kojom se svakim dan šetam, ima cam kolica. Njen sin sad ima 4 meseca, skoro mu je podigla naslon na prvi stepen i taj naslon joj u toku jedne šetnje bar dva puta tresne dole u ravan ležeći položaj. Jako joj, a i nama, to ide na živce, pogotovo kad se mali probudi zbog toga. Ne znam koji je model camovih kolica, ali skroz bezveze. I naravno da je probao i njen muž i mi to da namestimo, da negde kao nije pogrešila. Ma kakvi, uglavnom kad ih cimamo, ona ne padaju, nego tako u šetnji. Ona i oće da ode da ih reklamira, ali im jbg ne može to demonstrirati.

(odgovor članu mirjanica)
Direktna veza do poruke: 2068
3.6.2011 23:49:16   
majax3
Jesu mirjanice i naš su favorit, a mislim da je cena pristojna. I ta tvoja mi se jako svidjaju ustvari vrlo su slična, mi smo jaje dobili od sestre mm, a ja ću ga staviti u auto a bebu ću za početak da guram u ležećem položaju, mislim da je to baš dobro za njihovu kičmicu, tako sam i sa ove dve i mislim da nisam pogrešila! Kako si ti mislila?

Direktna veza do poruke: 2069
3.6.2011 23:50:43   
majathegreat
Mislim da su OVA Cam.

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 2070
4.6.2011 7:47:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: majathegreat

Mislim da su OVA Cam.

To je model koji sam ja poručila, i do sad sam čula samo pohvale. Premda za koja god kolica dda se uhvatiš nađe se po neko ko je imao nekad neki problem sa baš tim modelom, tako da videćemo... Pošto sam izgleda ovde ja prva na programu da isprobam kolica, javiću vam svoja iskustva...

@ mirjanica: nemoj da zaboraviš kad budeš u bolnici da svratiš da vidiš ko je najbolja riba na odeljenju carskih rezova user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majathegreat)
  Direktna veza do poruke: 2071
4.6.2011 7:53:54   
M@rty
IZVORNA PORUKA: majax3

Drage moje znam da se i ukusi i potrebe razlikuju, neko ih mora penjati na 4sprat a neko opet mora da gleda i na finansije i sve tako redom, mi ih još nismo kupili ali smo se odlučili za sledeći model. Ja vala sa onim duplim malim točkovima više ne ratujem, sa dva predhodna deteta jesam i toliko od mene sad želim probati velika tri točka!
user posted image

Majox3 i mi smo se odlucili za ova kolica i bas za ovu boju, bas su mi se svidela, i svidjaju mi se sto su cvrsta i deluju udobno...

< Poruku je uredio M@rty -- 4.6.2011 7:55:17 >

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu majax3)
Direktna veza do poruke: 2072
4.6.2011 9:53:11   
mirjanica
@ Gae: Hehe, pa zar bih to propustila user posted image jedva cekam da vidim zamotuljka malog! Spremi mi tamo maramice jer cu poceti da cmizdrim od srece omauser posted image

@ Majax3: Majo, iskreno jos uvek ne znam nista, dobicemo valjda bas ovakva kao na slici, s tim sto se njima naslon ne spusta! Mozemo da kupimo korpu i jaje! Medjutim, posto su ova kolica preskupa, a samim tim i dodaci za njih, kad bih kupila i korpu i jaje ispalo bi me vise nego neka dobra kolica! Al vec kad ih dobijamo, kako da ih odbijem!  Kupila bih samo jaje, al kazu da vise od 2 sata beba ne sme da bude u jajetu! Tako da, nisam pametna, sem sto su lepa nisu mi bas funkcionalna, zato i pitam jel ima neko na forumu iskustva sa njima?

< Poruku je uredio mirjanica -- 4.6.2011 9:55:27 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2073
4.6.2011 14:06:59   
isidora88
mirjanice imas korpu za ta kolica,oko 13-15000 din. a jaje mozes naci i za 3,4 hiljade (ne mora biti za kolica,drzite ga u kolima)user posted image
inace kolica su savrsena, ja sam htela da ih kupim,samo sto smo zapali u finansijski skripac kad smo ih kupovali,pa nisam mogla da izdvojim 600 eura za njih i odustala, ali za sledece dete ih sigurno kupujem user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 2074
4.6.2011 17:10:43   
jance
ja sam videla i uzivo kolica sa slike. mm se naravno jaako svidjaju (trotockasi su, pa zato verovatno), e sada, pitala sam drugaricu koja ih je kupila za oko 24000din, sta imaju, kakve funkcije i blago sam se razocarala, barem za to sto sam ja smatrala da je bitno. napominjem, mi tek istrazujemo, mozda na kraju ih i mi uzmemo, ovo je rekla-kazala...
dobra stvar: jaako se lako sklapaju - kisobran varijanta, al i kao sklopljeni su malko glomazni pa njima npr ni sklopljena ne stanu zajedno sa njima u onaj manji lift u zgradi. drugo, rucka se ne prebacuje, niti se moze korpa okretati, takodje nema pun lezeci polozaj... dobra stvar kod tockova je sto se skidaju stvarno lako, ima jedno dugme i sve skines, a i tockovi su od gume, sto je mislim Didy dobro rekla da su ti tockovi dragoceni zimi, kad ima leda i snega svugde pa plasticni umeju da klize. trenutno sam nasla nesto slucno od Chipolino marke, jedino sto su prednji tockovi dupli ako se dobro secam...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here