jovana j
|
E sada imam drugi problem... da nabedim muza-puza da kupimo Brio Sing 2011, kolica su stvaaarno dobra, i njih sam naravno djirala po radnji gore dole, sto puta... i na kraju krajeva eto to sto sam na pocetku mislila za njih ispostavilo se kao stvarno tacno. Kolica su jako fina, a pronasla sam mesto gde se ona naruce (imaju u svim bojama, i šasiju i platno, moze u razlicitim bojama, šasija je crna ili metalik, a ostalo su crna, crvena, zelena ili plava boja), uglavnom za 640eura bismo uzeli kombi kolica (znaci sedeca i lezeca)+ dobijes odnosno ''dobijes'' Brio Primo (autosediste za bebu) koji se montira kako u auto tako moze i na sasiju kolica umesto lezaljkice. E samo to mora da se naruci najkasnije do 31.maja traje ta ponuda, i gledajuci razne cene po internetu ovo je dosta fina i postena varijanta. E sada... bariti muza... rovit je on, ali kao svideo mu se Brio Go, samo on je 840eura, mislim nema sanse, zna i on to kaze. Ali mu se ni ovoliko kao ne daje... pa eto lepo ne znam... Ja kazem ok je onaj LEviroo, ali njega nismo probali! Otkud ja sada da znam ... eto Emmaljunga ima naaaajbolje moguce ocene, recenzije, komentare, pa je meni i njemu licno taj City Cross nista specijalno. I kako sada da znas??? Mislim nije rekao muz definitivno ''ne'',tako da kontam da ima nade... nije stvar platili bismo, samo on kao konta da nema potrebe toliko dati na kolica. Pa jeb jedan i Phone cetvorka koji on bas voli kosta koliko... uuuuhhh, grrrrrrr.... mislim nije on kupio taj tel, ali prica o njemu, i da imamo para kupio bi ga! E to je meni, ja znam da ovo vredi. Videcemo... bas me smara to sa kolicima, bas sam umorna od svega toga...
|