|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
22.5.2011 7:57:04   
LillyT
IZVORNA PORUKA: vonavoj

dsestra je gledala i nasla PEGOLINI  za oko 12000dinuser posted image user posted image user posted image sta mislite o njima...ja sam se zalepila za comby cam,

Kuma od mm-ove sestre je kupila neka Cam kolica, isto su bila oko 400 evra i ne znam da li ih je 3 puta upotrebila, dete jednostavno nije htelo da se vozi u kolicima, sećam se da su ih posle prodavali, ali ne znam za koliko. Znam da je kukala kako joj je to najgore bačeni novac. Gledam ti sada tiker, ti imaš još do porođaja, pa samim tim ne moraš da žuriš sa kupovinom, razgledaj, ko zna šta sve možeš naći. Za Pegolini sam čula da su ok. Ovako na slici izgledaju normalno user posted image
I da, za cenu, i mi smo naša Esprit platili tu oko 12000 i verujem da ćemo ih upotrebljavati i kada dođe drugo (pa i treće) dete. 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1976
22.5.2011 10:44:54   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ako moze da donese sto da ne. Prodjira kolica tamo cisto da zaprlja tockove da ne place carinu. Ja se ne bi dvoumila nimalo. user posted image

To sam i ja pomislila user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1977
22.5.2011 12:04:21   
Malecka074
Vonavoj, za njih sam cula razne komentare i da su super i da nisu nizasta. user posted image
Sve je to lutrija, osim ako ne uzmes Peg Perego, izgleda.user posted image
probaj da nadjes komentare na netu...i na drugim sajtovima...

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1978
22.5.2011 22:38:51   
vonavoj
znam lillyt da imam puno vremena,nego sam i pre trudnoce volela da razgledam kolica i uvek su me privlacila pegperego,a sada su mi nesto jako skupa,a ova pegolini su kao njihova kopijauser posted image user posted image user posted image
ja bih volela da mi traju bar za dvoje dece (troje)user posted image user posted image znam da vazi koliko para toliko muzike,ali svako ima razlicita iskustva..sva sreca da imam jako puno vremena!!
eto,pepeljugina drugarica ima dobro iskustvo..videcu josuser posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1979
22.5.2011 22:42:22   
Anoniman
Evo ti još jedna odlična kopija PegPerego kolica: Jungle.

user posted image

Moja drugarica ih je kupila pre 5 godina, gurala dvoje u njima, i još su kao nova. Na izgled su identična mojim PegPerego Pliko P3 kolicima.

(odgovor članu vonavoj)
  Direktna veza do poruke: 1980
22.5.2011 22:49:46   
vonavoj
ukucam ih,i ne mogu nigde da nadjem cenuuser posted image user posted image user posted image user posted image
u svakom slucaju hvala..pogledacu po radnjama...eto,neko ima dobro iskustvo sa kopijama!

< Poruku je uredio vonavoj -- 22.5.2011 23:00:45 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1981
23.5.2011 18:23:51   
bubulence
mm i ja smo danas bili u aksiuser posted image ... izbor kolica uzasan, a i sva kolica koja sam nasla na internetu da mi se svidjaju uzivo nisu nikakva.. jedina kolica koja su nam se dopala su HAUCK, koja mi ovako nikada ne bi privukla paznju... cena im je 20 000din, i najvise su nam se dopala u crnoj boji... npr CAM su lepa ali ni izbliza koliko su na netu, isto kao i chico, izgledaju mi jako slaba, 'jeftina', ne znam kako da objasnim...
uzas...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1982
23.5.2011 20:49:13   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: bubulence

mm i ja smo danas bili u aksiuser posted image ... izbor kolica uzasan, a i sva kolica koja sam nasla na internetu da mi se svidjaju uzivo nisu nikakva.. jedina kolica koja su nam se dopala su HAUCK, koja mi ovako nikada ne bi privukla paznju... cena im je 20 000din, i najvise su nam se dopala u crnoj boji... npr CAM su lepa ali ni izbliza koliko su na netu, isto kao i chico, izgledaju mi jako slaba, 'jeftina', ne znam kako da objasnim...
uzas...

Hauck trodelna ima moja komsinica, jako mi se dopadaju, lagana su i dizajn je lep. user posted image

(odgovor članu bubulence)
  Direktna veza do poruke: 1983
23.5.2011 21:06:19   
bubulence
nama su se dopala OVA.
samo sto su daleko lepsa uzivo...

< Poruku je uredio bubulence -- 23.5.2011 21:07:15 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1984
23.5.2011 21:26:04   
Anoniman

nama su se dopala OVA.
samo sto su daleko lepsa uzivo...

Ma samo da su lagana, ali sigurna za bebu, a boja se i meni dopada, nije oset_ljiva, univerzalna je. Msm da nije bas taj model, ali je komsinicin vrlo vrlo slican, plavo-braon.

Direktna veza do poruke: 1985
23.5.2011 21:29:17   
bubulence
ovde pise da je tezina 17kguser posted image , na drugom sajtu za ista kolica pise 14kguser posted image .... a nama su delovala bas lagano... mada zivimo u prizemlju pa i nije problem...
magi jel imas neki predlog gde jos da gledamo kolica a da to nije aksa i enci menci?

< Poruku je uredio bubulence -- 23.5.2011 21:30:13 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1986
23.5.2011 21:30:02   
Ana RR
Bubi, kažu da su Hauk kolica jako loše ocenjena, prelistaj malo iskustva po netu.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1987
23.5.2011 21:31:00   
Anoniman

ovde pise da je tezina 17kguser posted image , na drugom sajtu za ista kolica pise 14kguser posted image .... a nama su delovala bas lagano... mada zivimo u prizemlju pa i nije problem... 

Msm da ipak imaju tu manju cifru, jer u poredjenju s mojima koje imaju "navodnih 12kg", ova su laka kao perce.
Jesi li gledala na hauck sajtu?

Direktna veza do poruke: 1988
23.5.2011 21:31:06   
Anoniman
Ja sam videla danas neka u Chico ili kako se vec pise 70.000.

Haljinica za devojcicu 9.000

Pa oni nisu normalni. Ja mogu da ih kupim ali mi to stvarno deluje besmisleno. Vrovatno cu u septembru sa muzem u Svicu na nekoliko dana pa cu kupiti tamo ili negde usput, prosto ne mogu da verujem da su i tamo ovako skupa. Pa i da jesu necu da kupim nista kod ovih derikoza, ovde je sve sto puta skuplje. Bas su me smorili a to je prva radnja u kojoj sam gledala user posted image

Direktna veza do poruke: 1989
23.5.2011 21:33:39   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ja sam videla danas neka u Chico ili kako se vec pise 70.000.

Haljinica za devojcicu 9.000

Pa oni nisu normalni. Ja mogu da ih kupim ali mi to stvarno deluje besmisleno. Vrovatno cu u septembru sa muzem u Svicu na nekoliko dana pa cu kupiti tamo ili negde usput, prosto ne mogu da verujem da su i tamo ovako skupa. Pa i da jesu necu da kupim nista kod ovih derikoza, ovde je sve sto puta skuplje. Bas su me smorili a to je prva radnja u kojoj sam gledala user posted image

Moji su bratu kupili chicco trodelna pre 7 godina, tad su bila preskupa - 500e, ali ta kolica koristimo i mi, posle 4 godine aktivne i ne bas pazljive upotrebe, tako da bih kupila ista da znam da cu imati barem dvoje dece, iskreno.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1990
23.5.2011 21:33:41   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bubi, kažu da su Hauk kolica jako loše ocenjena, prelistaj malo iskustva po netu.

neeeeeuser posted image , nemoj to da mi radisuser posted image . postala sam gora od tebe Anci, mislim da sam opsednuta kolicimauser posted image . a mm za 4-5 dana ide za BG da radi oko 20-ak dana (najvise 5 nedeljauser posted image ), za to vreme cu ja biti kod mojih pa smo odlucili da u narednih par dana sve kupimo i sredimo jer ce dolaziti vikendom pa da smo tada mirni...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1991
23.5.2011 21:37:19   
bubulence
IZVORNA PORUKA: magiNS

Jesi li gledala na hauck sajtu?

sada cu da bacim pogled

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1992
23.5.2011 21:39:24   
Anoniman
Magi, znam da su super, imala ih je moja sestra pa ih maznuli iz mog podruma. Ona ce sad uzeti od rodjake za drugo, a ja ne znam da li cu imati jos jedno. Ne mogu opet na VTO pa ako nam se prirodno omakne super.

Nije mi stvarno problem da platim, nego mi se cini da je to ovde nenormalno skuplje nego isti proizvod preko. Nekako se oset_im glupo i iskorisceno. A mozda me cepaju i hormoni user posted image Dosta putujem i ovde kupujem samo sto moram, a to su uglavnom pokloni. A kad su toliko onda cu da kupim Stoke za 1000 eur i da me bas briga, ona su mi ionako najbolja.

Sad sam videla da su ta ista u Nemackoj oko 500 eur. Jos mozes da vratis oko 20 % vat. Ne znam kako ide za carinu ali opet su manje nego ovde i to znacajno

< Poruku je uredio MaliMis -- 23.5.2011 21:54:57 >

Direktna veza do poruke: 1993
23.5.2011 23:08:34   
choopa choops

magi jel imas neki predlog gde jos da gledamo kolica a da to nije aksa i enci menci?

Na zvanicnom sajtu stoji:
weight: 11,1 kg Set 17 Kg.
user posted image Ne znam na sta se odnosi 'set'. Mozda je samo kostur 11.1kg bez ovog djela za sjedenje, ili korpe ili autosjedalice. A sa djelom za sjedenje 17kg. Nemam pojma. Inace ja koliko sam za Hauck cu;a stvarno dobre kometareuser posted image Kod nas ih nema, pa ne mogu ni da prokomentarisem jer ih nisam vidjela uzivo, kazem samo sto sam cula...

MaliMis istina je za cijene kod nas i  vani user posted image uzas. Mozes da zamislis kako je nekome sa 'evropskom' platom da kupi kolica? Otprilike kao nama cipele recimo user posted image A kod nas prosjecna (znaci ni najskuplja ni najjeftinija) kolica u visini dvije plate! user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1994
23.5.2011 23:13:51   
bubulence
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Na zvanicnom sajtu stoji:
weight: 11,1 kg Set 17 Kg.
user posted image Ne znam na sta se odnosi 'set'. Mozda je samo kostur 11.1kg bez ovog djela za sjedenje, ili korpe ili autosjedalice. A sa djelom za sjedenje 17kg. Nemam pojma. Inace ja koliko sam za Hauck cu;a stvarno dobre kometareuser posted image Kod nas ih nema, pa ne mogu ni da prokomentarisem jer ih nisam vidjela uzivo, kazem samo sto sam cula...

ne znam draga moja ali mi smo ih danas vozali po radnji i pored boje i modela dopalo nam se sto su laganauser posted image . neko je tu lud, ili oni ili miuser posted image .

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1995
24.5.2011 11:43:48   
Ana RR
Evo ja listam neke američke sajtove i gledam cene, da se razboliš. Chicco kolica sa autosedištem su oko 19 hiljada (kad prevedeš u dinare). Hoćeš ovde naći za te pare? Malo sutra.

A pletena korpa za bebu (meni je to diiiivno za izlazak iz porodilišta) je kod nas 9 hiljada, a tamo je 2 hiljade. Pa ti vidi...

Direktna veza do poruke: 1996
24.5.2011 14:22:43   
bubulence
mi smo upravo kaparisali kolica i krecetic, stizu u petak, jako sam zadovoljna i sa izborom i sa cenomuser posted image . sada cu probati da nadjem link pa cu staviti

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1997
24.5.2011 14:32:55   
Ana RR
Ajde user posted image

Direktna veza do poruke: 1998
24.5.2011 15:18:51   
bubulence
ne mogu nigde da nadjem user posted image . mi smo danas krenuli da kupimo kolica i krevetic i planirali da za te dve stvari ne damo vise od 500e. znaci nije bitno koliko koje kosta nego da se uklopimo u tu cifru. obisli 3-4 radnje i sve imaju samo CAM, PEG PEREGO, CHICO... i zapnemo mi za jedna CAM  kolica ali ajd da pogledamo jos malo... izlazimo iz radnje i zaustavi nas jedna mlada mama koja je bila u radnji sa nama i kaze da ne dajemo 38 000 na kolica. ona je kupila ista ta samo u drugoj boji, sediste koje je dobila uz njih nikada nije mogla da namesti u automobil a vec 3,5 meseca ceka da joj zamene, kaze dobice drugo taman kada beban ne bude vise mogao u njih da stane, kolica zapinju kada ih sklapa, teska su... i sto kaze jedva ceka da prodje jos 2-3 meseca i da kupi kisobran kolica a ona je njena sa sedistem platila 43 000din... i kada sam malo bolje razmislila odlucila sam stvarno da ih ne kupujem.
onda smo otisli u jednu radnju i sa vrata sam se zalepila za jedna predivna kolica i rekla mm da me ipak ne zanima cena, nego da moram da imam ta samo ako su za decu od rodjenja. a onda smo bili u soku kada smo videli da kostaju 14 000 din, boja je narandzasto siva (ali ne ona vristece narandzasta), vozali smo ih i zagledali vise od pola sata i nismo ima nasli manu, a onda smo pitali prodavacicu zbog cega je ta cena i ona kaze da je sediste za bebu malo krace, tako da kada napuni 15 meseci kolica joj budu malo malauser posted image tj vise nogice... ali nama svakako ovih dana stizu predivna kisobran kolica iz Engleske koja je moja snaja kupila bratancu i on nikada nije seo u njih... znaci svakako necu dete sledece godine vozati u njima. i tako mi tamo odmah rezervisemo ta kolica i krevetic.
a onda smo otisli na pijacu i u povratku sretnemo opet jednu mamu koja ima ista ta kolica samo u drugoj boji. mi je ljubazno pitamo za misljenje a ona kaze da su kolica nasledili, koriste ih tek neka 2 meseca i za sada je jako zadovoljna.. kaze ni njena sestra se nije zalila na njih, eto, ni ona jos uvek nema zamerki... to nam je bilo dovoljno...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1999
24.5.2011 15:20:29   
bubulence
e sto sam smotana, Tash ih je gore postavila, samo sto su ova nasa iz novije serije i druge boje, izgledaju jako mocno 

Direktna veza do poruke: 2000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  78 79 [80] 81 82   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here