|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
27.5.2011 19:17:28   
bubulence
IZVORNA PORUKA: vonavoj

IZVORNA PORUKA: bubulence

Jungle, slicna onim sto je Tash postavila samo novija serija.
slikacu u petak kada nam stignu

gde si ih pronasla,ja sam se bas za njih zainteresovala..a nisam nigde nasla cenu! jedva cekam slicice..i ja sam gledala cam-comby,ali definitivno necemo dati tako velike pare...misilim,da ih imamo dala bi,a ovako..bice i ta dobra! ili pegolino,koja nadjem,kazu da su slicna!user posted image

hej draga, kasnim malo user posted image . kolica su dosla i odlicna su ali nemam baterije u foto aparatu a nisu iste kao u daljinskom tako da cu slike staviti sutra. ja sam ta kolica nasla samo u jednoj radnji u NS, inace cena nasih je 13990 din, smesno user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2026
27.5.2011 21:36:53   
vonavoj
bas sam dosla da pisem,ja sam u Pancevu nasla za 11900dinuser posted image user posted image user posted image ,dobije se i navlaka za noge,a moze da se kupi i autosediste i torba,i sve zajedno izadje 17800din,sto uopste nije skupo...mislim da cemo ta..zena kaze da nema potrebe bacati velike pare (oni koji ih nemaju)..sve je to isto!user posted image user posted image user posted image
bubulence,ajde napuni baterijice i slikaj ih,..ja sam videla samo plava!user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 2027
27.5.2011 21:40:30   
bubulence
eto, vi ste jeftiniji user posted image . sada cu da nateram mm da mi nadje  kabl za telefon pa cu prebaciti sike sa njega... i i smo dobili navlaku za noge a sediste cemo uzeti neko drugo...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2028
27.5.2011 21:46:28   
vonavoj
eto,slucajno sam ih nasla,a mislila sam da ce biti teska potera!
ajde,slikaj ihuser posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2029
27.5.2011 21:51:04   
bubulence
user posted image , evo ih, stvarno su odlicna i mnogo lepsa uzivo, tacnije boje su drugacije... siva nije toliko tamna a narandzasta nije toliko drecava. a teska svega 8,5kg
user posted image

< Poruku je uredio bubulence -- 27.5.2011 21:52:03 >

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2030
27.5.2011 21:58:11   
vonavoj
prelepa su!!! mislim da cu i ja narandzasta,ili zelena!!user posted image user posted image user posted image user posted image
bas kao pegperego!!! hvala bubulence!user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2031
27.5.2011 22:03:34   
bubulence
nema na cemu draga, a i zelena je predivna, mi smo se dvoumili... u svakom slucaju mislim da neces pogresiti...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2032
27.5.2011 22:08:50   
vonavoj
i ja se nadam,ja volim i zelenu i narandzastu,a pritom ne znam da li je user posted image ili user posted image ..kazi mi,sta pise,ko je proizvodjac? krivo mi je sto ih nema na netu,kako god da ih ukucam,nista specijalno ne izbaci...user posted image

Direktna veza do poruke: 2033
27.5.2011 22:13:34   
bubulence
znas kako, obe boje mogu i za decaka i za devojcicu... mi sada cekamo princezu ali se nikada ne zna  sta ce biti drugo, trece...petouser posted image . a sada gledamo i pojma nemamo ko ih proizvodi a svi papiri su samo na srpskom... mozda je nasa proizvodnja...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2034
28.5.2011 1:03:53   
dejana007
bubulence, extra su user posted image ja uzela kolica od drugarice ( ispunjava sve uslove tipa gledam u bebu tj rucica se pomera, ima nulti lezecui polozaj i svasta nesto ) i tako resila problem za kolica 0+, a 6+ cu da kupim i to najverovatnije ova

http://www.encimenci.com/proizvod.asp?id=792252300&kat=4&sn2=27

< Poruku je uredio dejana007 -- 28.5.2011 1:04:59 >

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

Direktna veza do poruke: 2035
28.5.2011 9:32:42   
bubulence
hvala Dejanauser posted image
super su ti ta kisobran kolica, mi cemo dobiti divna iz Engleske, zato i nisam sada htela da kupujem neka skupa kada cemo ih malo koristiti...

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 2036
28.5.2011 10:22:51   
dejana007
nisam sada htela da kupujem neka skupa kada cemo ih malo koristiti..

pametno. i ja se mislila sta posle da radim s tim ogromnim i teskim kolicima, sama nemogu da ih secam. ovo je ipak bilo najbolje resenje. kao i tvoje user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

Direktna veza do poruke: 2037
28.5.2011 12:11:58   
jovana j
Jao,
evo i mene da se javim mi smo se sada ali DEFINITIVNO odlucili sta cemo da kupimo!!! user posted image
Odlucili smo se za varijantu koja se i meni i njemu mnogo svidja, cena nam se jos vise svidja, nova su kolica, Nemacke su marke ''KNORR'' i po svim recenzijama koje sam do sada citala, jako su dobra. Nama ce za ovo ovde vreme, zimsko, dobro doci i takvi tockovi i gume koje se duvaju pa sada... eto. Cena je super, 300 eura, plus platicemo dostavu do nas i to nam je extra!

Evo sada cu da pokusam da postavim link! Vidi Knorr Bebidoo Alu Fly S Klick off Kombikinderwagen schwarz - Kollektion 2011

Direktna veza do poruke: 2038
28.5.2011 12:19:03   
Malecka074
Bubi, duso, bas su lepa kolica!user posted image Neka vas dugooooo sluze u zdravlju i veselju! user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

Direktna veza do poruke: 2039
28.5.2011 12:19:47   
Malecka074
Jovanice...mmmm...lepa su bas!user posted image user posted image user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 2040
28.5.2011 12:20:39   
vonavoj
jovana j,odlicna su kolica! neka vas sluze za bar troje deceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 2041
28.5.2011 12:27:24   
jovana j
Ljudi,
ISTA kolica, znaci poooooootpuno ista ovde u Svedskoj kostaju DUPLO skuplje!! mi smo se raspametili sada... znaci bezobrazluk, a iz Nemacke ce jos sa dostavom da nas izadju 310 eura! pROSTO NE MOGU DA VERUJEM!!! user posted image
Bezobrazluk... necu vise nista ovde kupiti majke mi...

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2042
28.5.2011 12:48:24   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Malecka074

Bubi, duso, bas su lepa kolica!user posted image Neka vas dugooooo sluze u zdravlju i veselju! user posted image

hvala draga moja user posted image .
jovanice predivno izgledaju a i cena je odlicnauser posted image

Direktna veza do poruke: 2043
28.5.2011 17:08:58   
jovana j
Mi ih narucili danas!!!!!! user posted image
Slikacu kad dodju, za jedno nedelju dana!

Direktna veza do poruke: 2044
29.5.2011 20:02:07   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: vonavoj

bas sam dosla da pisem,ja sam u Pancevu nasla za 11900dinuser posted image user posted image user posted image ,dobije se i navlaka za noge,a moze da se kupi i autosediste i torba,i sve zajedno izadje 17800din,sto uopste nije skupo...mislim da cemo ta..zena kaze da nema potrebe bacati velike pare (oni koji ih nemaju)..sve je to isto!user posted image user posted image user posted image
bubulence,ajde napuni baterijice i slikaj ih,..ja sam videla samo plava!user posted image

Von, slučajno sa, naletela na Jungle kolica KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2045
30.5.2011 15:46:26   
vonavoj
hvala Anci,videla sam ta Jungle.ali u radnji su sasvim drugacija...bas kopija Pegperego..kao sto je bubulence kupila...nemaju tu jednu drsku,nego dve,kao sto je bubulence slikala..a takvih na netu nemauser posted image ..ma nije ni bitno,ja sam ih videla uzivo,.cula solidne komentare,jos i sliku narandzastih videla,i dosta...ima jos vremena,ali mislim da cemo ta!user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2046
30.5.2011 15:51:55   
Ana RR
Von, mnogo ti je praktičnija ova ručka jer se okreće (beba gleda u mamu ili napred), to nemaš kod kolica sa dve ručke.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2047
30.5.2011 15:56:16   
Mala Loojka
E to i mene uzasno nervira.. Nikad ne mogu da vidim sta radiuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2048
30.5.2011 17:21:34   
vonavoj
ej,ima,pitala sam! i ja sam se zacudila?!user posted image user posted image okrece se,i lepo beba moze da se gleda!

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2049
30.5.2011 17:23:17   
Ana RR
Onda se okreće sedište, ne ručka. Ali i to je ok, bitno da imaš takvu opciju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 2050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

VIDEO: Beba spava u vodenjaku, doktori je ...
Neverovatan video bebe rođene u plodovoj vrećici, dok je lekari bude pre dolaska na svet.
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here