|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
17.5.2011 21:53:24   
jovana j
Ja imam Google Chrome... I ja pojma nemam kako da napravim to...al ajde, nema veze, da te ne davim...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1926
17.5.2011 22:04:17   
bubulence
jovanice ja na rr idem preko mozile a chrome koristim za sve ostalo...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1927
17.5.2011 22:44:50   
Anoniman
Jovana, kolica su DIIIIIVNAAAAA!!!

(odgovor članu jovana j)
  Direktna veza do poruke: 1928
17.5.2011 23:39:39   
choopa choops
Jovana predivna su kolica!!!! user posted image user posted image user posted image Boja je fenomenalna! user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1929
17.5.2011 23:43:59   
madre
jovana, kolica su stvarno lepa, nesvakidasnjauser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1930
18.5.2011 0:32:19   
dejana007
jovana interesantna su kolica, al ne mogu ih naci na srpskom trzistu. rekoh da vidim karakteristike i cenu , naravno user posted image

aha, nasla ih na hrvatskom sajtovima, kostaju oko 30.000din.

< Poruku je uredio dejana007 -- 18.5.2011 0:34:14 >

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 1931
18.5.2011 12:39:57   
jovana j
E sada,

ta zelena Brio Sing sto su za 200e skuplja, su proverena, njih sam vozala u radnji, znam da su strava, em su laganiska, em su kompaktna onako ni glomazna, ni premala... ma medena skroooooz, da li to ili
ova da narucimo preko neta, koja nema kako da ispobamo, tako da pojma nemamo u sustini da li bi nam se ovako dopala... a da verujemo na komentare i recenzije ljudi sa raznih foruma ovde, koji su ih kupovali isto tako na slepo pa su navodno bas zadovoljni????

Sta vi mislite???
Nije mi do para, mislim ne bismo crkli sada za 200e, gore dole, ne radi se o tome... nego eto ne znam ni sama sta da mislim ...

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 1932
18.5.2011 13:05:50   
jance
evo ja se vratih iz Akse, blago razocarana, sve sam ocekivala da ce imati vise razlicitih proizvodjaca kolica, oni su imali samo 3 mislim, Esprit, Cam i jos jedna koja nisam zapamtila...
e sad, svratih usput i u jednu manju radnjicu za bebe, koji imaju i Chipolino, ali samo model Pooky, iako je zena rekla da su tek poceli sa njima da rade i da ce mozda nabaviti i ono sto se meni svidelo user posted image
a da, privukla mi paznju i jedna Bertonijeva kolica, 3u1 znaci korpa za bebu, + redovna+ nosiljka bi nas izasla otprilike 26000 sto je odlicno, a cine mi se kao dobra kolica.. to jos moram da proucim..

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1933
18.5.2011 13:39:29   
Anoniman
I evo babe da još malo prodiskutuje o uštipcima...user posted image

Upravo sam došla iz radnje gde sam gledala, pipkala, sklapala i rasklapala narandžasta CAM Combi Family i još jedared potvrdila da je moja potraga završena.

U subotu idem do radnje gde sam inače sebi sve poručila da kupim sestri Graco Mirage za koja se ona odlučila, kolica deluju sasvim pristojno, posebno za cifru od 8500 dinara...

(odgovor članu jance)
  Direktna veza do poruke: 1934
19.5.2011 8:56:13   
jovana j
Evo drage moje user posted image ,
nasla sam novog FAVORITA medju kolicima...

user posted image
Ova su Leviroo Due Kombi Stroller, Nemacka marka, nasla sam ovde na sajtu, ima strasno dobre ocene, znaci svi koji su kupovali su ocenili kao strava super kolica, lako se voze, jako su lepa, ima komentara da su strasno fina i lagana i jako laka za upravljanje,
komentari tipa ´´super zadovoljni´´´, ´´samo +++++`` i tako dalje...
Komentara ima preko 160, toliko ljudi je do sada kupilo ova kolica. Samo u poslednjih mesec dana njih 11 i svi sa super komentarima... tako da ja sam stavila ponudu, 300e je najniza cena ponudjena,pa sad moras da ponudis dalje,
ja sam ponudila 310e, pa ako se niko ne javi danas do 21:49 uvece kolica su NASA!
Kazu ljudi da je super brza dostava, na kucnu adresu. Posiljka je 30e, sto je ok i kazu da je leverans brzi nego sto su ocekivali. Tako da mislim pozitivno!!! user posted image

E sada me zanima, a sta vi mislite i kako vam se cine ova kolica ovako na pogled? Meni su slatka jako!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1935
19.5.2011 9:05:35   
isidora88
jovana super su kolica,bas mi se svidjaju user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1936
19.5.2011 9:07:52   
jovana j
Hvala ti Isidora,nego pokusacu da ubacim vecu sliku... ovo nesto jako malo ispalo...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1937
19.5.2011 9:10:50   
jovana j
E sada cu ja da postavim link kako ne treba user posted image

http://shop.baby-style.de/details.php?kat=17&sess=eb3e32bd97b46dad196e47b556b9fd07&ts=1305788952&next=0&page=1&back=content&artikel=39

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1938
19.5.2011 9:16:50   
bubulence
jovanice super su kolica, a i na tom sajtu sam videla bas dosta dobrih... steta sto ih nema kod nas...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1939
19.5.2011 9:21:33   
jovana j
Jel Bubi, mislis?
I ja mislim da obecavaju... nekako sada sam se bas nalozila... mozda sam uranila sa procenom, ali nigde nisam jos videla tako visoke i super ocene, i to od preko 160 ljudi!
Tako da i to mi je dosta uticalo na odluku, a s druge str. svidjaju mi se kolica ovako isto i to bas bas. Koliko sad moze covek po fotografijama da proceni, ali pretezno ono sto vidim na fotografiji, uzivo izgleda uvek malo bolje, bar je za mene tako.

E sada videcemo kako ce do kraja ovo da ispadne... nadam se da se nece neko naloziti ko ja... pa da moram da se zezam sa dizanjem cene... blahh

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1940
19.5.2011 9:23:35   
jovana j
Nema ih kod nas dole da, ali dostava je 30e, i dostavljaju u Austriju, Italiju i ostale neke zemlje koje ti nisu blizu... i Svedsku isto. Samo, kad bi imala nekog da ti ih donese, ili primi negde, Nemacka, Austrija ili Italija, mogla bi i ti tako nesto naruciti.
Cene su mi stvarno super za ta kolica. oko 340 e svaka, mislim da vredi.
IZVORNA PORUKA: bubulence

steta sto ih nema kod nas...

Direktna veza do poruke: 1941
19.5.2011 9:29:48   
bubulence
draga nemoj da brines, vidi se da su kolica fantasticna... imam kumu u Austriji ali je dosla ovde i naredna 2-3 meseca se nece vracati...user posted image .
a kolicima sam zaista odusevljenauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1942
19.5.2011 9:32:31   
jovana j
Pa ja sam te zeznula, u Austriju je cak jeftinija dostava evo ti kopirano cene...

Lieferung nach Versandkosten

Deutschland 7 EUR

Österreich 9 EUR

Italien 10 EUR

Schweden 29 EUR

Dänemark 29 EUR

Finnland 29 EUR

Estonia 29 EUR

Direktna veza do poruke: 1943
19.5.2011 9:38:30   
bubulence
ma svakako su cene smesne. zaboravili su da stave Srbiju na spisak user posted image
ni jedna zemlja mi ne odgovara... bedak...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1944
19.5.2011 9:48:23   
jovana j
E to mi je uvek bilo ironicno, u nasoj zemlji Srbiji gde su plate 10puta manje nego u bilo kojoj dr.zemlji su cene opaucene, mogucnosti izbora premale u sustini (prelistala sam malko ovih dana sta se vrti kod nas na trzistu sa tih sajtova sto ste postavljale), a cene da se ubijes!
To mi je uvek bilo glupo i bezveze! I sto kazete taj PDV na kolica i na te stvari... Boze sacuvaj. Ne znam zasto je to tako. Do nedavno secam se i sa aviokartama je vladao monopol, nasi u Jatu v.s. sve ostale aviokompanije pa si do pre neku godinu morao (tu ukljucujem sebe prvenstveno) da letis preko Budimpeste, da se klackas kombi prevozom do tamo i da se smaras... a aerodrom nam na 1sat od stana kolima user posted image
I tad mi se i isplatilo da dam 70e za povratnu kombi kartu, + cena avionske povratne... pre nego da letim iz Bgd-a. Straaaasno...

To se sada Bogu hvala lepo promenulo, pa imamo Norwegian, Austrian itd., ali evo sada imamo sa Makedonijom problem opet, moj muz odande, a do tamo jos uvek nemoguce stici jeftino... ma haos.

Evo gledam sada ista stvar s ovim kolicima i cudesima... bas brezveze user posted image

Direktna veza do poruke: 1945
19.5.2011 11:06:05   
jovana j
Evo sumasumarum za kraj! I ne davim vise...
po onome sto pise za svaka od ovih kolica, ova crna Leviroo su skoro pa ista sa ovim... ali malo su bolja, nije neka veeeelika razlika po tome sta ima itd. , samo su mi mnogo i lepsa... pa vi kazite isto ako vam nije tesko.
Izvinjavam ako davim,
ali ovo je ipak tema o KOLICIMA zar ne? user posted image
http://www.sp.se/en/index/services/perambulator/sidor/default.aspx
ovo je znaci bio onaj Jumer X,
a sada cu da postavim crna ova Leviroo:
user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1946
19.5.2011 11:07:24   
jovana j
Jao, evo ga Tako Jumper X, nesto sam zeznula pa sam stavila samo Leviroo... bila mi je namera da budu zajedno...
evo ga
user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1947
19.5.2011 11:10:41   
Ana RR
Jovanice, baš mi lepo izgledaju user posted image  

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1948
19.5.2011 11:15:05   
Didy
Jovanice, super su kolica!user posted image Moja su slična, ali nemaju to prvo as za bebu (mi smo ga dobili na zajam, pa nismo hteli da povećavamo cenu kolica zbog njega). Mislim da uopšte ne treba da razmišljaš i da se dvoumiš.
A sad malo off - Ja idem preko google chroma na net i kad hoćeš da urediš link, klikneš na dugme LINK koje ti je prvo s leva u drugom redu. Ti ti se otvori prozorčić i tu iskopiraš adresu. Bar je tako kod mene. Probaj.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1949
19.5.2011 11:15:50   
jance
jovanice, meni se zarad same boje svidja kombinacija sa zelenim, cisto da razbije monotoniju. jel ima nacina da ih negde vidis uzivo? to meni bas puno znaci, kad mogu da ih "opipam" kakao je osecaj, koja je razlika u tezini i tako to. inace su prelepa i jedna i druga kolica user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  76 77 [78] 79 80   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here