|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
17.5.2011 13:45:04   
jovana j
Bubiiii,
moram da ti napisem sto se boje tice... ja uopste ne gledam da su nam kolica PLAVA ZA DECAKA, odnosno da cekamo devojcicu pa da kupimo ROZA KOLICA, znaci nikako.
Gledam da su mi kolica lepa. To mi je kao automobil maltene, ili bicikl. To sto smo mi zenske ne znaci da ce mi bajkic biti iskljucivo sa cveticima, svetlih boja i dezena i td. Tako isto i za kolica bebeca.
Tako da tvoje pitanje da li je neka boja bezveze za devojcicu ili ne, naprosto koju god da ti izaberes boju, ja mislim da nema veze, samo da se vama dopada! user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1901
17.5.2011 13:48:07   
jovana j
Jance, bas su medena ova kolica!!! user posted image

IZVORNA PORUKA: jance

e uvukle ste me u razmisljanje o kolicima, opet user posted image
i evo sta se meni u danasnjoj pretragi bas svidelo
KLIK

a i cena mi je prihvatljiva za to sto se nudi...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1902
17.5.2011 13:49:32   
bubulence
jovanice jesam li ti nekada rekla koliko te volim user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1903
17.5.2011 13:49:52   
stasha77
Kad smo birali kolica bila sam sva zbunjena, cinilo mi se da bih lakse kola odabrala.. pa se nadam da vas necu dodatno zbuniti. ali ipak mislim da je korisno da znate: u junu 2010 kupili smo (nakon puno razmisljanja, pipkanja, vaganja, voznji po radnjama, itd.) kolica ESPRIT VEGAS u dezenu little pilot. To su zapravo kolica proizvodjaca HAUCK, model Malibu Lolli, samo u Esprit dizajnu presvlake. Prvi utisak nam je bio veoma pozitivan, super za voznju, udobna za bebu, dobri amortizeri.. Mane su mu bile sto je nadstresnica bez prozorceta pa morate preci ispred da bi videli bebu, i sto je sundjer na rucki jako osetljiv i lako se pocepao (nismo bili dovoljno pazljivi prilikom stavljanja u gepek, pa ga zakacili a on odmah pukao skroz). Takodje prilicno su velika kada se sklope, ali nama nije smetalo jer imamo veliki gepek. Jos jedna im je mana sto je i najuspravniji polozaj prilicno zavaljen, pa mom bebcu od 9 meseci vise nije interesantno, nista ne vidi. (mislim da je ovo mana svih kolica ciji se naslon podesava na vrpcu, dobra su dok se beba postepeno dize, ali kad pocne da sedi previse je duboko)
Setali jesmo dosta, i relativno cesto ih sklapali jer zivimo na potezu dva grada, ali sam ih vozila krajnje pazljivo, vise zbog bebe nego zbog kolica (trudila se da izbegavam rupe, nosila uz i niz par stepenika i sl.). Zbog samog oblika rama nisam nista kacila ni na rucku (kese nemate gde, a torba udara bebi u glavu pa ne moze). Nakon 9 meseci koriscenja pukao nam je aluminijumski ram, simetricno sa obe strane, ispod mesta gde se sklapaju. Obratili smo se uvozniku (Keprom) koji su me posle mesec i po dana vozanja otkacili sa obrazlozenjem da se radi o fizickom ostecenju nastalom usled neadekvatne upotrebe kolica. Ne umem da ubacim slike ovde, ali mozete ih videti u mom albumu, ovde na ringeraji

Ne znam da li je moje lose iskustvo prosto slucajno los proizvod, ili ovi hauck aluminijumski ramovi nisu dovoljno jaki (izgleda namenjeni za setnju po trznim centrima i centru), ali mislim da je dobro da cujete sta nam se desilo kada birate.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1904
17.5.2011 13:50:23   
Klarita
i imamo OVA
Zadovoljni smo cenom i kvalitetom, proizvodjac je isti kao CAM, postoje male razlike (koje ja nisam bas primetila) a koje nam je njihov komercijalista prezentovao kad smo ih kupovali (uzimali smo direktno od uvoznika pa nam ispalo par hiljada jeftinije, ali smo uzimali i garderobu i celokupnu opremu i svsta sto nam je palo na pamet za nasu bebu, pa na kolicinu tako i ustedeli dosta)
Pozdrav buducim mamamauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1905
17.5.2011 14:02:23   
Ana RR
Mama mi je rekla, džaba ti sva kolica ovog sveta ako beba bude na tebe user posted image nikako nisam volela kolica, samo sam htela da hoooodaaaaam user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 1906
17.5.2011 14:03:45   
jovana j
user posted image Bubi dragaaaaa user posted image
IZVORNA PORUKA: bubulence

jovanice jesam li ti nekada rekla koliko te volim user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1907
17.5.2011 14:04:30   
jelenadunja
Takodje i ja,a sad i moja D bas nije za voznju,samo bi da hoda.uh moja ledja user posted image
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mama mi je rekla, džaba ti sva kolica ovog sveta ako beba bude na tebe user posted image nikako nisam volela kolica, samo sam htela da hoooodaaaaam user posted image

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1908
17.5.2011 14:28:48   
nela79
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Vanji je bila zelja da se nosa. E sad zamisli...idem ja iz centra, natovarenih kolica a pomalo i ruku a on urla...nece momcina da se vozi.user posted image user posted image user posted image Poslije sam morala da upotrebljavam metode da ga zadrzim u njima. Bilo je dreke, ali na kraju je kolica ipak zavoli user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1909
17.5.2011 14:29:38   
jance
IZVORNA PORUKA: jovana j

Jance, bas su medena ova kolica!!! user posted image

IZVORNA PORUKA: jance

e uvukle ste me u razmisljanje o kolicima, opet user posted image
i evo sta se meni u danasnjoj pretragi bas svidelo
KLIK

a i cena mi je prihvatljiva za to sto se nudi...

inace isto nisam neki fanatik sto se boje tice, jedino sto imam neku jaku averziju prema roza boji, pa ako na kraju i ispadne devojcica, roza kolica nece dobiti! user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1910
17.5.2011 14:46:46   
Ana RR
Joj Nela, mogu misliti user posted image user posted image

Mama mi priča da sam ispala ujaku iz kolica, on mukica hteo da me provoza a ja sam naravno htela da prošetam user posted image istraumirao se user posted image to je bio kraj korišćenja kolica, bila sam srećna samo kad hodam user posted image

Videćemo šta mene čeka user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1911
17.5.2011 15:55:45   
Malecka074
Stasha, hvala na podeljenom iskustvu.
Bubi, ja sam videla uzivo ta kolica i isprobala ih, meni su bas lepa, elegantna.
Ali bih volela da znam da li su i kvalitetna zaista. Volela bih da ih, Boze zdravlja, iskoristim i za sledeće dete.user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1912
17.5.2011 16:10:11   
dejana007
ja sma se odlucila za ova, samo u sivoj ili plavoj nijansi jos uvek ne znam user posted image
teza su ali imaju sve sto mi je potrebno a i cena je pristupacna S tim sto je u prodavnici 17000.

http://www.ready.rs/products/Oprema-za-bebe/Bebi-Kolica/1801.sr.html

planiram jos da posetim chicoo i encimenci, ali 99% cu ova.

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1913
17.5.2011 20:27:52   
jovana j
Evo mi smo se skooooooooooooooooooooooro odlucili za ova kolica.... moram da vam pokazem, da vidim sta mislite...... evo ih .....

user posted image

I sta mislite?

Ova kolica nisu doduse tooooliko popularna, daleko manje od Bria, Emmaljunge, Carene, Kronana i td. , ali su dobra. Teska su navodno 10kg. Nemamo doduse gde da ih probamo, ali smo citali recenzije preko nekih foruma ovde, i ljudi koji su ih kupovali su prezadovoljni sa njima... tako da... inace, ima raznih boja,
nama nekako ova zelena lepa...
Sta mislite?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1914
17.5.2011 20:29:42   
Ana RR
Jovanice, lepo izgledaju user posted image ova slika je sa nosiljkom, jel ide uz njih još nešto? Koja je marka?

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1915
17.5.2011 20:44:31   
jovana j
Ta nosiljka da, to je taj deo za lezanje, pretpostavljam da na to mislis user posted image , a to je u sustini ''''''''kombivagn'''''''', znaci i sedeci i lezeci. Posle 6 meseci (ili vec koliko) se skine ta ''''''''lezaljka'''''''' i stavi se sedalica.
Kazi mi kako da ti prosledim link za video da vidis...? Kako stavljate link da pise ono ''''''''klik'''''''' pa da kad kliknes direkt se otvori to???

< Poruku je uredio Lu RR -- 17.5.2011 21:18:03 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1916
17.5.2011 20:46:43   
jovana j
Zovu se Tako Jumper X... evo nasla sliku sedeceg dela, samo u plavoj boji.

user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1917
17.5.2011 20:56:43   
jovana j
A da, marka mu dodje Tako Jumper X... ja nikad cula za to.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1918
17.5.2011 21:20:10   
Lu

Ta nosiljka da, to je taj deo za lezanje, pretpostavljam da na to mislis user posted image , a to je u sustini ''''''''kombivagn'''''''', znaci i sedeci i lezeci. Posle 6 meseci (ili vec koliko) se skine ta ''''''''lezaljka'''''''' i stavi se sedalica.
Kazi mi kako da ti prosledim link za video da vidis...? Kako stavljate link da pise ono ''''''''klik'''''''' pa da kad kliknes direkt se otvori to???

KAKO SE NAPRAVI LEP LINK

Inače kolica su super, prvenstveno zbog velikih točkovauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1919
17.5.2011 21:31:53   
Malecka074
Jovanice...izgledaju interesantno! Lepa su!user posted image user posted image user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1920
17.5.2011 21:34:26   
bubulence

Evo mi smo se skooooooooooooooooooooooro odlucili za ova kolica.... moram da vam pokazem, da vidim sta mislite...... evo ih .....

user posted image

I sta mislite?

Ova kolica nisu doduse tooooliko popularna, daleko manje od Bria, Emmaljunge, Carene, Kronana i td. , ali su dobra. Teska su navodno 10kg. Nemamo doduse gde da ih probamo, ali smo citali recenzije preko nekih foruma ovde, i ljudi koji su ih kupovali su prezadovoljni sa njima... tako da... inace, ima raznih boja,
nama nekako ova zelena lepa...
Sta mislite?

ova su mi savrsena, ali savrsena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1921
17.5.2011 21:40:08   
jovana j
Lu RR, HVAAAAAAAALA!!!!!!!!! user posted image user posted image

p.s. Jao, al sam se ja navukla na ovu ringeraju ovde...ccc...

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 1922
17.5.2011 21:41:16   
Ana RR
Jovanice, izvini, nisam bila tu. Lu te je usmerila user posted image

Baš su lepa kolica, deluju mi stabilno i čvrsto user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1923
17.5.2011 21:44:16   
jovana j
Da, ali ja ne kontam... koje slovo A??? nemam ja to ovde kad pisem poruku....hmm

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1924
17.5.2011 21:47:21   
Ana RR
Jovanice, treba da iskopiraš link u URL. Na mozilli je to kao kugla (pored slova A) ali ne znam koji pretraživač ti koristiš.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here