|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
17.5.2011 12:52:14   
jovana j
user posted image

A sta kazete za ova???
Ona su sada snizena cena jer je ostala samo ova crveno crna boja, znaci kombi kolica, dobijes eto tu sve sto ima, za lezanje, posle sedeca budu i eto.
Cena im je 400e.

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1876
17.5.2011 12:52:58   
Ana RR
Super user posted image lepa su, sviđa mi se boja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1877
17.5.2011 12:53:51   
Ana RR
Jovanice, koji je to model?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1878
17.5.2011 12:54:05   
Ptičica
Da, Anči, jesu za bebe 0+. Mogu se spustiti u skroz ležeći položaj. Dobija se tzv muf za ušuškavanje, kada dođe zima, što je super, jer će se naš mališa roditi u sred leta, pa mu neće biti vruće. A, kad dođe zima, mi ćemo ubaciti taj dodatni muf. Meni su skroz ok, zaista. Mala je slika, pa ne znam da li se dobro vidi.

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1879
17.5.2011 12:58:18   
jovana j
Ej Anci, to ti je BrioSing, model je 2010.
Ovaj 2011-a kosta 648e.
Tu ima sve boje, meni je omiljena ova.....

user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1880
17.5.2011 13:00:22   
Ana RR
Ptičice, ja ih sada gledam na nekom sajtu, piše da su 6m+ user posted image možda ima više modela.

Jovanice, ta zelena su baš lepa user posted image

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1881
17.5.2011 13:01:57   
Ana RR
A na drugom sajtu piše da su 0+ user posted image o svašta!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1882
17.5.2011 13:04:32   
jovana j
Ova su nam isto ok... isto su 400e.
Hauck kolica... nemacka.

user posted image
user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1883
17.5.2011 13:04:44   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bubi, pa ta pretty cross su 24 hiljade, to nije mnogo skupo. A baš su lepa, u subotu smo ih gledali.

mmmm, nesto mi se ne uklapauser posted image . idem ponovo na sajt da pregledam

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1884
17.5.2011 13:07:00   
Ana RR
Bubi, evo npr. OVDE

Svuda je ta cena.

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1885
17.5.2011 13:10:51   
Ana RR
Jovanice, ta Hauck su baš dobra user posted image ima ih i kod nas, ne znam kakva su iskustva sa njima.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1886
17.5.2011 13:12:46   
Anoniman
Znam da sam verovatno dosadna i da zvučim kao distributer za CAM, ali kad se uzme u obzir da je auto sedište obavezno, dok kupite i kolica i njega Combi varijanta 3 u 1 mi se čini poprilično povoljnom...

(odgovor članu Ptičica)
  Direktna veza do poruke: 1887
17.5.2011 13:15:07   
jovana j
Pa to je meni Anci,
ja sam Brio i probala i videla uzivo u prodavnicama i stvaaaaaarno su dobra. O Emmaljungi sam nekako prestala da mislim jer su preskupa, a ovaj Hauck... ne znam ni sama... deluju mi kolica da su super, ali me pomalo plasi to sto ih ne mozemo isprobati, tako da sam zato tako..
Muz je nasao isto jos par varijantica koje su onako ok, slicne Haucku ovom sto sam sada postavila, tako da videcemo. Mene uglavnom glava polako boli od tolikog izbora.
Doduse, ja sam inace takva.... gubim se kad je ´´guzvanjac´´, volim da mi je sve pregledno, na mestu, i da ne moram mnogo da se mislim. Ali eto,kad covek treba da se uklopi i sa cenom, a zeli da je dobro.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1888
17.5.2011 13:15:32   
bubulence
anci user posted image , mislila sam na neka druga kolica... ne znam kako su mi ova promakla, odlicna suuser posted image , samo ne vidim zelena user posted image user posted image ... ali nema veze, sada cu da ih prostudiram

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1889
17.5.2011 13:15:59   
Ana RR
Jeste gae, ali ja sam rešila da ne kupujem nosiljku. Jeste lepa, meni se mnooooogo dopada ali kad razmislim zaista mi nije potrebna. Uz kolica se dobija zimska navlaka koju kad staviš imaš isti efekat kao da je beba u nosiljci, skroz je zaštićena. A za leto, kad će se bebac bože zdravlja roditi, mi ne treba. Prvih 15 dana sigurno nećemo izlaziti napolje, posle toga sasvim lepo može ležati u kolicima jer se skroz spuštaju user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1890
17.5.2011 13:16:59   
bubulence
IZVORNA PORUKA: jovana j

Ej Anci, to ti je BrioSing, model je 2010.
Ovaj 2011-a kosta 648e.
Tu ima sve boje, meni je omiljena ova.....

user posted image

ova su mi eeextrauser posted image user posted image , ali cena...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1891
17.5.2011 13:17:17   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: bubulence

anci user posted image , mislila sam na neka druga kolica... ne znam kako su mi ova promakla, odlicna suuser posted image , samo ne vidim zelena user posted image user posted image ... ali nema veze, sada cu da ih prostudiram

Nema u zelenoj boji, ima teget, narandžasta i crvena. I imaš isto takvo autosedište.

Direktna veza do poruke: 1892
17.5.2011 13:17:33   
Malecka074
Ima li neko iskustva sa Giordani kolicima - 3u1? Nama su se mnogo dopala. Lako se upravlja, lako se sklapaju, nisu ni teska mnogo. Videli smo ih i uzivo. Izgledaju kvalitetno i culi smo nekoliko pozitivnih komentara za njih. A nisu preeeskupa. A kazu da mogu u rang sa Peg Peregom, skoro. :)
LINK
Hvala!user posted image

< Poruku je uredio Malecka074 -- 17.5.2011 13:20:15 >

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1893
17.5.2011 13:18:51   
Ana RR
Jovanice, Emaljunga su zaista sjajna, meni se užasno dopadaju (sreća moja pa ih nema kod nas user posted image ) ali su i dosta skupa. Probaj da nađeš na netu iskustva sa Hauck kolicima, ja tako sve čitam.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1894
17.5.2011 13:29:15   
Anoniman
Ana, znam da je ravna korpa možda višak ali kad sam sabrala koliko su prosečna kolica i as, korpa mu dođe kao bonus. Peg perego samo kolica i as dođu skuplje nego sva tri CAMova dela...

Malecka, na koji Giordani model misliš? Ako si gledala Ethos, ja sam se bila za njih zalepila u startu ali kod nas se ne uvozi 3 u 1 varijanta nego samo kolica koja su 6m+ i as 0m+... Zato sam i odustala od njih... 

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1895
17.5.2011 13:38:51   
bubulence
malecka nisam 100% sigurna ali cini mi se da sam bas ta videla prosle nedelje u gradu kako gura jedna mama i mogu ti reci da mi nisu ni priblizno lepa kao na slici...ovako izgledaju super... u svakom slucaju jos se raspitaj...
Ana sto vise gledam ova kolica sve mi se vise svidjaju, moram da vidim sta ce mm da kaze...
i slazem se za AS, bebu iz bolnice hocu da iznesem u jastucetu u kom smo izneti brat i ja, mozda je staromodno ali tako zelim, a beba ce se u autu voziti 1-2 puta mesecno, za toliko mogu da joj uzmem najobicnije sediste po 3-4 hiljade din... korpa mi nikako ne treba

< Poruku je uredio bubulence -- 17.5.2011 13:41:05 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1896
17.5.2011 13:41:20   
Anoniman
Malecka, povlačim pitanje, slepac nije video link koji si postavila...user posted image

Direktna veza do poruke: 1897
17.5.2011 13:42:49   
jance
e uvukle ste me u razmisljanje o kolicima, opet user posted image
i evo sta se meni u danasnjoj pretragi bas svidelo
KLIK

a i cena mi je prihvatljiva za to sto se nudi...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1898
17.5.2011 13:43:21   
Ana RR
Bubi, mi o njima nismo ni razmišljali dok nismo otišli u radnju i devojka nam ih pokazala. Baš su lepa, sedište može da se okrene što je super (mada mi se više dopada kod peg pergo uno što se okreće ručka ali dobro). Stabilna su, laka za upravljanje, dobiješ torbu, zimsku navlaku i navlaku za kišu uz njih. A autosedište je oko 10 hiljada, u istoj boji, i možeš da ga namontiraš na kolica ako hoćeš bebu da voziš u njemu.

Direktna veza do poruke: 1899
17.5.2011 13:44:59   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: bubulence

bebu iz bolnice hocu da iznesem u jastucetu u kom smo izneti brat i ja, mozda je staromodno ali tako zelim

E gde to može da se kupi? I ja bih u tome iznela bebu, nekako mi je lepo user posted image a posle bih ga koristila u kolicima.

Direktna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...
Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here