|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
17.5.2011 11:58:55   
Ana RR
Lepa su, Bubi user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1851
17.5.2011 12:02:51   
Ptičica
Haj, drugari! Kako ste?
Moj muž i ja smo se malo angažovali i našli smo lepa kolica za pristojne parice. oko 17.000 din. Kikova, plavo-teget (mada ima još kombinacija boja) iz kolekcije Lite way. Za sada, planiramo njih da kupimo, ali cemo još pogledati. Imaju sve što treba bebi.

Neke se pobede dobijaju na- juriš!!!

Direktna veza do poruke: 1852
17.5.2011 12:03:05   
bubulence
anci nisu ona nista posebno, jedina kolica koja sam videla da su mi se dopala 100% su CAM, ona sto je Boka stavljala ali mm ne bi da ih uzima jer su mu skupa... tako da je i mene ubedio, dala bih do nekih 35000 ali do te cene nisam nasla nista sto mi se bas svidelo... onda mi je bolje da uzmem neka jeftinija jer cu svakako uzimati kasnije ona kisobran kolica koja cemo vise koristiti pa cu tu valjda bolje proci...
a ova su mi jedina zapala za oko od tih jeftinijih, ustvari kazem, nisu mi se dopala kolica nego boja...
isidora draga, eto jos jednog razloga (cena) zbog kojih ne bih uzela ona kolica... kazem ona jako lepo izgledaju ali eto... ja sam ti jako komplikovana i kontradiktorna user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1853
17.5.2011 12:03:48   
bubulence
pticice stavi slicicu da vidimo 

Direktna veza do poruke: 1854
17.5.2011 12:09:36   
Ana RR
Ptičiceeeeeee user posted image user posted image

Kako si mi, trudnjačice moja user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1855
17.5.2011 12:10:29   
isidora88
bebulence jesu skupa nazalostuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1856
17.5.2011 12:12:11   
Ana RR
Bubi, za 34 hiljade imaš peg perego uno, a meni su ona zaista fenomenalna! Jako su kvalitetna, jedna od najhvaljenijih kolica od strane mama koje su ih koristile, imaju ručku koja se rotira (zavisi da li hoćeš da beba gleda u tebe ili napred), stabilna su jaaako, imaju 4 položaja naslona.. ma meni su super. Mi ćemo ili njih ili Cam pretty cross.

Direktna veza do poruke: 1857
17.5.2011 12:13:07   
bubulence
IZVORNA PORUKA: isidora88

bebulence jesu skupa nazalostuser posted image

to ti kazem user posted image ...
a mm je u fazonu, ne uzimamo najjeftinija ali ni najskuplja nego ona srednja jer smo i mi u takvoj finansiskoj situaciji... ne smemo da oskudevamo ali ni da se razbacujemo... i mogu ti reci da pocinje da mi se svidja njegova filozofija, od kada ga slusam mnogo vise imamo user posted image

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1858
17.5.2011 12:14:42   
bubulence
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bubi, za 34 hiljade imaš peg perego uno, a meni su ona zaista fenomenalna! Jako su kvalitetna, jedna od najhvaljenijih kolica od strane mama koje su ih koristile, imaju ručku koja se rotira (zavisi da li hoćeš da beba gleda u tebe ili napred), stabilna su jaaako, imaju 4 položaja naslona.. ma meni su super. Mi ćemo ili njih ili Cam pretty cross.

user posted image user posted image user posted image , smrc smrc, divna su mi....
videcu jos, svakako necu kupovati jos jedno mesec dana, necu da zurim...
najvise me je zanimalo misljenje za boju... cak i ako budem uzimala neka druga mislim da ce biti tako neka boja...

< Poruku je uredio bubulence -- 17.5.2011 12:15:26 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1859
17.5.2011 12:18:14   
Ana RR
Bubi, pa ta pretty cross su 24 hiljade, to nije mnogo skupo. A baš su lepa, u subotu smo ih gledali.

Direktna veza do poruke: 1860
17.5.2011 12:26:12   
nela79
ova kolica smo mi kupili za vanju. super su mam se pokazala a evo sad vidim da su na akciji u encimenci-ju. jedino su samo u tamno plavoj boji- OVOJ

Direktna veza do poruke: 1861
17.5.2011 12:28:52   
nela79
Eto da se i ja pridruzim diskusiji, a Ana tebi bi sa djecakom ova boja super odgovarala a eto i cijena je nesto manja- 22 790

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1862
17.5.2011 12:28:56   
Ana RR
Nela, meni se Inglesina dopada, samo što nisam nešto puno gledala po radnjama. Je l' se ona spuštaju u skroz ležeći položaj?

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1863
17.5.2011 12:35:17   
nela79
Inglesina je skoro pa ista kao Peg Perego. Vidim sad evo ima 4 stepena podesavanja naslona. Vanja je od pocetka lezao u njima. Taj lezeci polozaj nije 100 % ravan kao kad dijete stavis u onu korpu za kolica ali nije ti horizontalan polozaj djeteta ni u auto sjedistu, tako da to nije problem.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1864
17.5.2011 12:36:43   
Ana RR
Pa dobro, to je valjda ok. Mislim da ne smem mm da predložim još neki model, ubiće me user posted image user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1865
17.5.2011 12:41:35   
Ptičica
Ne znam kako da postavim sliku. user posted image  

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1866
17.5.2011 12:43:15   
nela79
Ma i meni dodje da ti kazem: " Ko o cemu, baba o ustipcima", a mogu misliti kako je njemu user posted image .
Ma kazi ova su nesto sitno jeftinija ajd da se prosetamo po Vidikovcu, a usput ga odvedes do Encimenci-ja user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1867
17.5.2011 12:43:32   
Ana RR
Ptičice, iskopiraj link pa ću ti ja srediti. A možeš i da pogledaš temu Kako se ubaci slika.

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1868
17.5.2011 12:44:49   
jovana j
Pa ljudi moji,
PA JA CU POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLUDETI od ovih kolica i cudesa...... toliko toga ima da ja ne znam vise sta da kazem.......
Sva sam pogubljena, i ne znam lepo eto...... moj muzic se ne brine uopste, kaze naci cemo mi nema frke, a ja sam pogubljena ziva od toooooooolikog izbora. Lepo ne znam.
Znam u stvari, da se ja sama pitam, ali ..... ne pitam se..... on hoce i jeftino i dobro..... ma uuuuuuuuuuf.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1869
17.5.2011 12:44:54   
Ptičica
Skinula sam sliku sa sajta. Sad ću da pogledam kako da ubacim. Hvala, Anči.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1870
17.5.2011 12:45:47   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: nela79

Ma i meni dodje da ti kazem: " Ko o cemu, baba o ustipcima", a mogu misliti kako je njemu user posted image .

Ma njemu se dopadaju koja god da mu pokažem user posted image

A ja zaludna, šta ću, pa studiram koja su bolja user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1871
17.5.2011 12:47:00   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: Ptičica

Skinula sam sliku sa sajta. Sad ću da pogledam kako da ubacim. Hvala, Anči.

Ptičice, idi na Slikomat (sajt) onda ideš na browse, nađeš sliku u kompu pa kažeš Naloži i iskopiraš prvi link gore koji ti izbaci.

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1872
17.5.2011 12:47:27   
Ptičica
user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1873
17.5.2011 12:50:03   
Ana RR
Ptičice,lepa su. Jesu li za malu bebu (od 0+). Deluju mi kao kolica za bebe koja već sede (npr. 6m+).

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1874
17.5.2011 12:51:20   
Ptičica
Da, da, setila sam se. Ranije sam postavljala slike.
Evo, to su ta kolica. Devojka u radnji nam je sve lepo objasnila. Mogu ih koristiti bebe od samog rođenja. Laka su (manje od 7 kg), što je nama bitno, jer smo na trećem spratu, bez lifta. Super su. Da ne davim, ima ceo opis na Chicco-vom sajtu. Za sada smo za njih.

(odgovor članu Ptičica)
Direktna veza do poruke: 1875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  73 74 [75] 76 77   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here