|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
14.5.2011 14:17:57   
jovana j
Ej cao,

Da li je neko cuo za kolica KNORR i HAUCK???
Pronasli smo preko neta, deluju mi super, samo... cak su po ceni za nas pristupacni, s obzirom na BRIO i na EMMALJUNGU koji su preskupi... za ostale Crescent i td. sam cula da su sruser posted image ; dalje nama ne odgovaraju PegPerego zbog tih tockica... jer ovde sneg, kamencici do kraja aprila... tako da moramo da uzmemo nesto sa normalnim velikim tockovima.

Uglavnom ako ste cule mozda za ove 2 marke, ili imale tako nesto,znacilo bi mi misljenje.
Poslacu sada i link, pa da vidite.... http://babykul.se/barnvagnar/knorr-baby-alu-uno-air-rod-gra-2011/

ima i ovaj: http://babykul.se/barnvagnar/hauck-manhattan-11-brun-bla/

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1826
14.5.2011 14:20:53   
jovana j
I koja je vama TEZINA kolica ok???

Ova su npr. 15kg... jel to tesko??? http://babykul.se/barnvagnar/knorr-baby-europa-oliv-2011/

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1827
14.5.2011 14:21:14   
New Mom
Hauck sam viđala po gradu i jedni poznanici imaju baš takav i dezen. Zna, da su nešto malo platili. Oni kažu da su zadovoljni za sada.
Za ove druge stvarno ne znam.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1828
14.5.2011 14:21:52   
jelenadunja
Meni su ova prva bolja,tockovi su cvrsci,i deluju stabilnije user posted image
IZVORNA PORUKA: jovana j

Ej cao,

Da li je neko cuo za kolica KNORR i HAUCK???
Pronasli smo preko neta, deluju mi super, samo... cak su po ceni za nas pristupacni, s obzirom na BRIO i na EMMALJUNGU koji su preskupi... za ostale Crescent i td. sam cula da su sruser posted image ; dalje nama ne odgovaraju PegPerego zbog tih tockica... jer ovde sneg, kamencici do kraja aprila... tako da moramo da uzmemo nesto sa normalnim velikim tockovima.

Uglavnom ako ste cule mozda za ove 2 marke, ili imale tako nesto,znacilo bi mi misljenje.
Poslacu sada i link, pa da vidite.... http://babykul.se/barnvagnar/knorr-baby-alu-uno-air-rod-gra-2011/

ima i ovaj: http://babykul.se/barnvagnar/hauck-manhattan-11-brun-bla/

01.07.2010. 11:15 rodila sam andjela

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1829
14.5.2011 14:25:24   
New Mom

Sad sam gledala po sajtu, za naša (Peg perego swith) stoji 10kg (mada, mislim da je u prospektu pisalo 13kguser posted image ) i baš su teška. Ali meni je to bio plus, jer su zahvaljujući tome jako stabilna.
Međutim, sada kada KL ima 12kg pa plus kolica... pakao! Tako da zavisi koliko planiraš da ih koristiš, da li ćeš kupovati kišobran kolica kasnije itd.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1830
14.5.2011 14:26:50   
Didy

Ova su npr. 15kg... jel to tesko??? http://babykul.se/barnvagnar/knorr-baby-europa-oliv-2011/

Jovana, mi imamo dvoje. Prva koja smo kupili su ogromna, udobna, sa ekstra velikim točkovima koji se duvaju. Teška su 17 kg i za mene je to bilo preteško da vučem na 2. sprat, pogotovo kad je beba napunila 4-5 meseci i imala već 8 kg.
Onda smo kupili Chicco ligt way koja imaju 11 kg i ona su mi bila podnošljiva, jer ih nisam morala nositi, imala su male plastične točkove, pa sam ih dizala zajedno sa bebom stepenik po stepenik i isto tako spuštala.
Ako nemaš lift, biće ti teška ta od 15. Ako imaš, onda ti je baš svejedno.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1831
14.5.2011 15:50:06   
Anoniman
@ jovana j: ako to treba nešto sa velikim točkovima i podesivim vešanjem za različite podloge razmotri ova kolica: klik imaš sve u jednom i relativno je povoljna varijanta u odnosu na druga slična kolica, teška su 13 kg što je za ovaj tip kolica prihvatljivo, sve lakše od toga je sa malim točkovima i nije za uslove za koje su tebi potrebna.

@ Didy: uzmi u obzir da većina velikih kolica ne može da stane u prosečan lift. Moja drugarica je to shvatila tek kad je kupila jedna takva a živi na 5. spratu i brže bolje je kupila nova...

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 1832
14.5.2011 16:13:24   
mmms
Ja imam chicco 0+,teska su 7kg.lako se sklapaju imaju svu potrebnu opremu.Bas smo ih koristili za prvo dete i nisu se pomakla,evo sad cemo i za drugo!!!

06.04.2008. je rodjena mamina lepotica

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 1833
14.5.2011 22:13:37   
jovana j
A posto su ta kolica???
Ja na netu nisam nasla cenu.... ne znam ni gde bih ih kupila.... kako se narucuju... nije im bas nesto taj sajt...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1834
14.5.2011 22:17:42   
New Mom
Ne znam za koja pitaš? Hauck su ti poznanici platili oko 10000 din., mislim u Aksi.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1835
14.5.2011 22:32:39   
mmms
Ako pitas za ova chicco kad smo ih mi kupili pre 3 god. bila su 20 hiljada a sad su 15,mi smo ih kupili u merkator centru u Nisu u chicco radnji,mada ih uglavnom ima u svim vecim radnjama bebi opreme.Tacan naziv im je chicco multiway..

< Poruku je uredio mmms -- 14.5.2011 22:35:58 >

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1836
14.5.2011 23:13:17   
Anoniman

A posto su ta kolica???
Ja na netu nisam nasla cenu.... ne znam ni gde bih ih kupila.... kako se narucuju... nije im bas nesto taj sajt...

Ne znam kakve su cene kod vas, u Beogradu je 3 u 1 komplet oko 64000 ali u tu cenu ulazi sve: kolica, ravna korpa i auto sedište... Svuda van Srbije bi trebalo da su jeftinija jer nigde sem u ovoj rupi pdv na bebi opremu nije tako visok (u većini zemalja je bebi oprema oslobođena pdv-a i carina je simbolična)...

(odgovor članu jovana j)
  Direktna veza do poruke: 1837
16.5.2011 1:09:50   
SnezaNS
cam kolica 3u1 su oko 50 000.. mi smo uzeli za 47 000...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1838
16.5.2011 8:01:04   
Anoniman
Ali koji model? Ja sam combi family poručila po ceni od 41900 a ova od 64 000 su cortina x3 evolution koja su pogodnija za snegove i raznorazne neravne terene...

(odgovor članu SnezaNS)
  Direktna veza do poruke: 1839
16.5.2011 8:50:17   
isidora88
jovana sta mislis o ovim kolicima,stabilna su i imaju velike tockove za neravne terene (gumeni su)
KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1840
16.5.2011 10:36:37   
SnezaNS
moj je mbx3 , slican je combiju :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1841
16.5.2011 10:44:20   
SnezaNS
pardon, mbx6.. evo ih user posted image
:) samo sto su moja svetlo zelena ...... ne mogu da nadjem sliku :)

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1842
16.5.2011 10:46:13   
SnezaNS
user posted image
evo ih

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1843
17.5.2011 11:31:05   
bubulence
uh sta je lepih kolica... mislim da ce mi ovo biti najtezi deo- da odaberem kolica...
nego da vas pitam, neke od vas znaju da cekamo devojcicu (one koje nisu znale su sada cule user posted image ) a meni se npr za sada najvise dopadaju jedna kolica koja su svetlo zelena, nesto kao kivi, malo svetlije... jeli bezveze da uzem tu boju za devojcicuuser posted image ? mesecima gledam kolica i sva ona roza, ljubicasta su mi nekako bzvz, ne znam, jednostavno mi se ne svidjaju... moja mama kaze da ce kupiti kolica i za prvo i za drugo ako bude decak da zbog toga ne obracam paznju nego da uzmem sada neka kolica za devojcice... a meni se ta zelena najvise dopadaju.. ima isti model i u narandzastoj boji ali nije to-to...

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1844
17.5.2011 11:39:35   
isidora88
da imam devojcicu ova bih uzela user posted image
KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1845
17.5.2011 11:47:27   
bubulence
videla sam ta kolica i svidjaju mi se ali ih ne bi uzela za nas... jednostavno ne bih kolica sa 3 tocka user posted image ...mislim, svesna sam da imam grozan ukus jer ono sto se meni dopada drugima je bzvz i obratno...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1846
17.5.2011 11:50:28   
Ana RR
Bubi, meni je super zelena boja za devojčicu user posted image

Koja kolica si gledala?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1847
17.5.2011 11:53:34   
bubulence
OVA, nadam se da sam uspela da ih ubacim... kolica nisu nista posebno ali me je boja bas odusevila a i cena je fantasticna... 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1848
17.5.2011 11:54:11   
bubulence
nije bas uspelo ali ces videti kolica user posted image

Direktna veza do poruke: 1849
17.5.2011 11:58:42   
isidora88

IZVORNA PORUKA: bubulence

videla sam ta kolica i svidjaju mi se ali ih ne bi uzela za nas... jednostavno ne bih kolica sa 3 tocka user posted image ...mislim, svesna sam da imam grozan ukus jer ono sto se meni dopada drugima je bzvz i obratno...

ova kolica imaju i sa 4 tocka user posted image meni su divna i najradije bih da kupim ali mi mm ne da user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 1850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  72 73 [74] 75 76   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here