|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
13.5.2011 19:05:44   
Anoniman
@ana & boka:

Ova krem je iz starog kataloga a u radnji gde sam ja poručila kolica ne nude ništa sem novih dezena a nova krem je jednobojna, jako svetla i ima zlatni paspul. Tako da prvo proveri imaju li stare dezene jer mi se čini da se ova nova krem prlja ko luda. (imaš je na njihovom sajtu)

(odgovor članu *boka*)
  Direktna veza do poruke: 1801
13.5.2011 19:27:50   
*boka*
Jeste gae, ova su iz proslogodisnjeg kataloga, a nova krem je dosta svetlija od ove koju sam slikala. Drugarica moja koja radi u veleprodaji bebi opreme mi je rekla da su oni porucili ta krem u dve varijante, tu staru i novu, medjutim treba da im stigne krajem juna tek. Sad trenutno nemaju nista u krem boji, osim onih elegant sa cirkonima.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1802
13.5.2011 19:30:22   
Ana RR
Meni uopšte nije bitno da li su mnogo svetla jer praću ih isto koliko bih prala i tamnija. Prljaju se isto, samo se na tamnijim možda manje vidi.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1803
13.5.2011 20:55:19   
*boka*
Pa to jeste. Meni su i ta svetla jako lepa. Imaju samo onaj model sa cirkonima, i njih imas da vidis u TC Usce, a ova druga treba da stignu tek.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1804
13.5.2011 21:02:25   
mejvis
Ja imam inglesina Zippy koja su O+ ali nemaju pun ležeći- 180, već možda 160 kada se skroz spuste a prodaju se kao "od rođenja". Istosam gledala neke druge proizvođače nemaju pun ležeći a vode se kao O+. Ja sam bebu sa 15 dana šetala u tim kolicima bez problema.
Šta mislite o tome?

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1805
13.5.2011 22:10:48   
Anoniman
Ne brine mene regularno prljanje nego eventualne fleke koje se ne mgu oprati a kako beba raste tako i dijapazon sredstava za nanošenje istih raste...

I još jedna stvar koja mi se nije dopala na novom krem dezenu je zlatni paspul koji poprilično šljašti... Zato sam presekla i rešila da uzmem narandžasta. Prvo sam htela teget-narandžasto-bela ali mi se nisu svideli beli točkovi i beli deo šasije koji stvarno bode oči...

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1806
13.5.2011 22:12:36   
Ana RR
Ne bih ni ja nikakve šljašteće elemente na kolicima, nije mi baš za dečaka user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1807
13.5.2011 22:30:02   
choopa choops
Mejvis mislim da nije frka bas za tih 20 stepeni user posted image

Ana ooooooooo bitna je boja, najbitnija user posted image Kad pocnu da jedu smokice, pa keksice, pa sokice. Nemas pojma sta sve djeca znaju da naprave za 5 minuta. Ja kad prodjem pored onih bijelih Chicco kolica u Enci Menciju odusevim se, ali isto pomislim u sebi koja li ce jadna mama da se zezne da ih kupi user posted image user posted image

I neko je pitao za Stokke...kod nas ih isto ima i u Enciju kad ga vec pominjem.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1808
13.5.2011 22:32:39   
mejvis
Šta ga znam, ja sam se stalno nešto tripovala jer nisu skroz ležeća ali sada i ja mislim da je to ok!

Boja je jako bitna...user posted image Naša su tamno bež- zelenkasto sa narandžastim i odlična su za održavanje!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1809
13.5.2011 23:45:07   
Ana RR
Ja bih najradije ova Peg Perego KLIK i neko autosedište i ćao. Ali sviđaju mi se i Cam i nemam pojma šta da radim.

Direktna veza do poruke: 1810
13.5.2011 23:52:19   
IVA 11
IZVORNA PORUKA: mejvis

Ja imam inglesina Zippy koja su O+ ali nemaju pun ležeći- 180, već možda 160 kada se skroz spuste a prodaju se kao "od rođenja". Istosam gledala neke druge proizvođače nemaju pun ležeći a vode se kao O+. Ja sam bebu sa 15 dana šetala u tim kolicima bez problema.
Šta mislite o tome?

Ni moja Peg Perego nemaju skroz lezeci...Ja sam to rijesila tako sto sam uvijek ispod krsta imala preklopljen peskir da se popuni praznina u koju beba upada.

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1811
13.5.2011 23:55:06   
marija32
Ana, ja imam Peg Perego jos od cerke i sada ih je i mali koristio i zadovoljna sam.

Ljubav su moja deca, a sve drugo je emotivna reakcija.

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1812
13.5.2011 23:57:24   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja bih najradije ova Peg Perego KLIK i neko autosedište i ćao. Ali sviđaju mi se i Cam i nemam pojma šta da radim.

meni su Cam ljepsa od ovih user posted image user posted image Sve mi se cini da cemo mi imati temu

Ana RR se poradja i pita koja kolica da kupi? user posted image

Salim se, znam kako ti je, ali nekako mislim da sto blize budes terminu da ces se lakse odlucit il ice se neke kockice poslozit, nekih nece biti, drugih nece biti u toj boji i na kraju ce ti ostat samo ona prava user posted image Tako je bar meni bilo, inace ne znam kako bih izabrala user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1813
13.5.2011 23:58:28   
Didy
Čitala sam savete pedijatara da je zabluda da beba mora u skroz ležeći položaj, verovatno zato ni ne prave svi taj skroz ravan položaj na kolicima.
Mi smo Stefana od samog početka stavljali u neku ljuljašku koja ima nagib, tj. daleko je od ravnog. Nekad je tu i spavao.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu marija32)
Direktna veza do poruke: 1814
14.5.2011 8:38:20   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ana ooooooooo bitna je boja, najbitnija user posted image Kad pocnu da jedu smokice, pa keksice, pa sokice. Nemas pojma sta sve djeca znaju da naprave za 5 minuta. Ja kad prodjem pored onih bijelih Chicco kolica u Enci Menciju odusevim se, ali isto pomislim u sebi koja li ce jadna mama da se zezne da ih kupi user posted image user posted image

A da ne znas mozda koja i je cena u enciju, posto se cene bas razlikuju... Npr u Kiki su 91.000, u Litu su 99.000... Moza su enciju povoljnija...

Direktna veza do poruke: 1815
14.5.2011 8:39:37   
Ana RR

user posted image user posted image da znaš da će ovako biti user posted image

Direktna veza do poruke: 1816
14.5.2011 8:41:16   
Ana RR
Mala, ja ih nisam videla u Enci Menciju (ovde u BG), ne znam odakle si.

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 1817
14.5.2011 8:43:28   
isidora88

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

A da ne znas mozda koja i je cena u enciju, posto se cene bas razlikuju... Npr u Kiki su 91.000, u Litu su 99.000... Moza su enciju povoljnija...

cena je bila 100.000 pre par dana

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 1818
14.5.2011 8:48:31   
Mala Loojka

meni su Cam ljepsa od ovih user posted image user posted image Sve mi se cini da cemo mi imati temu

Salim se, znam kako ti je, ali nekako mislim da sto blize budes terminu da ces se lakse odlucit il ice se neke kockice poslozit, nekih nece biti, drugih nece biti u toj boji i na kraju ce ti ostat samo ona prava user posted image Tako je bar meni bilo, inace ne znam kako bih izabrala user posted image

I meni se svidjaju cam pulsar, ali su bas teska, steta :/ A sigurno su jeftinija od Stokke...

Direktna veza do poruke: 1819
14.5.2011 8:49:51   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: isidora88

IZVORNA PORUKA: Mala Loojka

cena je bila 100.000 pre par dana

Hm, ne mogu da verujem da su enciju najskuiplja... A znas li mozda sta ide uz njih, jer svugde se drugacije dobije :/

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1820
14.5.2011 8:58:05   
Anoniman
Ana, rszumem tvojuu potpunosti. Ja sam morala da ležim veći deo trudnoće (i još uvek ležim) i da ne bih poludela razmišljajući o tome šta mi je sve krenulo naopako i šta sve još može da se desi ja sam se bacila na kolica. Pregledala sam na stotine modela, na desetine puta promenila odluku o marki, modelu i boji... I što sam više čitala sve sam manje znala šta da radim, ali na kraju to samo legne i kad se mozak zasiti informacijama odluka dođe sama.

Tako sam ja posle silnih meseci odlučila da će to biti CAM Combi Family, narandžasta i više ne menjam odluku (mada moram da priznam da ima malo i straha da bi moj muž završio u ludari posle nervnog sloma ako bih ga naterala da pogleda još jedan model kolica user posted image user posted image )

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 1821
14.5.2011 9:01:43   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Ana, rszumem tvojuu potpunosti. Ja sam morala da ležim veći deo trudnoće (i još uvek ležim) i da ne bih poludela razmišljajući o tome šta mi je sve krenulo naopako i šta sve još može da se desi ja sam se bacila na kolica. Pregledala sam na stotine modela, na desetine puta promenila odluku o marki, modelu i boji... I što sam više čitala sve sam manje znala šta da radim, ali na kraju to samo legne i kad se mozak zasiti informacijama odluka dođe sama.

Tako sam ja posle silnih meseci odlučila da će to biti CAM Combi Family, narandžasta i više ne menjam odluku (mada moram da priznam da ima malo i straha da bi moj muž završio u ludari posle nervnog sloma ako bih ga naterala da pogleda još jedan model kolica user posted image user posted image )

CAM Combi Family,

Jel imaju CAM Combi Family crna?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1822
14.5.2011 9:13:35   
Ana RR
Gae, i ja sam kući zbog mirovanja, sad i smem po malo da šetam, i isto tako sam iz dosade počela da gledam opremu za bebe. Što više gledam sve manje znam user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1823
14.5.2011 9:21:41   
Anoniman
@Mala Loojka: Ne, najtamnija su teget, čisto teget.

@Ana: uživaj, razgledaj, menjaj mišljenja i opusti se. odluka će doći sama a ti ćeš se u međuvremenu baviti lepim stvarima umesto problema koji su te naterali na mirovanje. Videćeš da to što se baviš lepim stvarima na duge staze ima i dobar uticaj na razvoj bebe.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1824
14.5.2011 9:24:36   
Mala Loojka

Gae, i ja sam kući zbog mirovanja, sad i smem po malo da šetam, i isto tako sam iz dosade počela da gledam opremu za bebe. Što više gledam sve manje znam user posted image

Tako i ja, kupila sam jedna, i naravno nisam zadovoljna, i sad hocu druga, a dvoumim se izmedju 4 modela user posted image Ubicu seeeee...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  71 72 [73] 74 75   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here