|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
20.4.2011 10:42:35   
IVA 11
Meni su Cam najljepsa, cesto svracem u ovu temu. user posted image Kod nas je bio trzni centar Cam i niko zivi nije kupovao, svi su se vodili Peg Peregom i Chiccom, i zatvorili su i sve prodali u Srbiju. Da sam pametno razmisljala uzela bih i ja Cam, povoljna i prakticna kolica.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1751
20.4.2011 21:05:49   
sandra_ns
Zdravo buduce mamice : ) evo ja sam mesecima pretrazivala sve forume,prodavnice sa decijom opremom i muku mucila koja kolica da izaberem i na kraju se odlucim za Graco symbio kolica. Pre neki dan su nam stigla i mogu vam reci da sam prezadovoljna !!!Vrlo lagana kolica, samo 7,5 kg , rucka se okrece sto je jako bitno a moze se staviti na osnovu kolica i auto sediste koje je odlicno i u njemu voziti bebica prvih 6 meseci i posle toga se stavlja dodatak u kojem se bebica voza do 3 godine . Inace tockovi su gumeni na naduvavanje i dovoljno veliki sto omogucava lako manervisanje.
Jednostavno sam morala da podelim moje impresije sa vama jer znam koliko je meni znacilo da citam ranije postove radi odabira kolica.

evo link kako izgledaju : ))

http://www.symbiobygraco.co.uk/

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1752
21.4.2011 10:58:30   
isidora88
evo jednih kolica cija cena je jako povoljna a deluju mi ok,imate na ovom sajtu puno modela i meni se cini da su cene nize nego po radnjama user posted image
KLIK

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu sandra_ns)
Direktna veza do poruke: 1753
21.4.2011 15:22:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sandra_ns

Zdravo buduce mamice : ) evo ja sam mesecima pretrazivala sve forume,prodavnice sa decijom opremom i muku mucila koja kolica da izaberem i na kraju se odlucim za Graco symbio kolica. Pre neki dan su nam stigla i mogu vam reci da sam prezadovoljna !!!Vrlo lagana kolica, samo 7,5 kg , rucka se okrece sto je jako bitno a moze se staviti na osnovu kolica i auto sediste koje je odlicno i u njemu voziti bebica prvih 6 meseci i posle toga se stavlja dodatak u kojem se bebica voza do 3 godine . Inace tockovi su gumeni na naduvavanje i dovoljno veliki sto omogucava lako manervisanje.
Jednostavno sam morala da podelim moje impresije sa vama jer znam koliko je meni znacilo da citam ranije postove radi odabira kolica.

Jedini je problem što beba zbog kičme ne sme duže od sat vremena u tom autosedištu, tako da će ti to biti problem prvih 6 meseci...

(odgovor članu sandra_ns)
  Direktna veza do poruke: 1754
25.4.2011 12:55:28   
Sashica82
Ja sam primetila po gradu da se sve češće vozi Mclaren, i to od malih, malih beba, pa do dečice od 2, 3 godine. Mužu i meni se baš sviđaju, volimo taj klasični izgled. I još su najlakša na tržištu - 7kg. Za sada su nam favorit i to model xlr. Svi ih hvale, ne znam da se iko pokajao.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1755
26.4.2011 18:13:34   
lepotica66
IZVORNA PORUKA: gae_gr

IZVORNA PORUKA: sandra_ns

Jedini je problem što beba zbog kičme ne sme duže od sat vremena u tom autosedištu, tako da će ti to biti problem prvih 6 meseci...

i meni su se jako dopala ta kolica ali kod nas uvoze samo varijantu sa auto sedistem (2u1) a ne i sa korpom (3 u 1). i bas zbog problema u prvih 6 meseci odustala sam od njih.
kupila sam kolica pierre cardin, 3 u 1, izuzetno laka. kako smo tek izasli iz bolnice nismo imali kada da ih probamo ali moram da kazem da mi za sada super izgledaju.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1756
30.4.2011 22:05:50   
milvul
Devojke, molim za savet. "Rešila sam" da kupim Chipolino ultra 2011 kolica u bordo boji, međutim danas sam videla Pegolini play, sa sličnim karakteristikama, pa se našla u nedoumici. Pegolini su nešto lakša, sklapaju se jednim pokretom, ali mi se boje baš ne sviđaju. Na njihovom sajtu našla sam "Pegolini space plus" model, sa AS u boji koja mi se sviđa, al nemam ih gde videti uživo. Kao i Ognjenu, brinu me točkići kod pegolina, rekla bih da su kod chipolino kvalitetniji. Šta vi kažete?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1757
30.4.2011 23:34:36   
isidora88
lepotice i ja imam ta kolica i prezadovoljna sam,mi ih koristimo vec vise od 4 mesecauser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu milvul)
Direktna veza do poruke: 1758
30.4.2011 23:37:45   
Mala Loojka
Mi imamo Chipolino Pooky tirkizno plava, onaj model sa duplim tockovima... Super su :)

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 1759
1.5.2011 8:30:57   
Mala Loojka
A sad bih kad mali krene da sedi da kupim Quinny Zapp 2011... Ima li neko iskustva? Kakva su?

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 1760
1.5.2011 14:04:32   
lepotica66
IZVORNA PORUKA: isidora88

lepotice i ja imam ta kolica i prezadovoljna sam,mi ih koristimo vec vise od 4 mesecauser posted image

zahvaljujuci tebi sam ih i kupila user posted image . moram da priznam da su mi se vise svidela giordani ethos ali em nisu imala korpu em su bila skuplja skoro 100 eu. tako da sam poslala mm u novi sad da mi uzme ova...nadam se da ce mi se dobro pokazati kada pocnemo da izlazimo.

Direktna veza do poruke: 1761
1.5.2011 14:39:58   
isidora88
bas mi je drago,nadam se da ce vas sluziti kao i nas nasa kolica user posted image
koju boju ste vi uzeli,mi imamo crno-plava user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu lepotica66)
Direktna veza do poruke: 1762
1.5.2011 15:03:06   
lepotica66
isto... u stvari rekla bih teget-plava....ovo je model za 2011. i ima neke sitne razlike u odnosu na proslogodisnji model.

Direktna veza do poruke: 1763
2.5.2011 1:51:12   
dada3012
Jedno pitanjce za lepotica66 :-) gde si pazarila ta pierre cardin kolica? ja sam isto gledala neka u prodavnici blizu betanije, mislim da se zove baby land... a pre neki dan ih više nisam videla (bar ne ta koja sam ja htela) :-( ova kolica su bila, čini mi se, 2 u 1, kolica i auto sedište, sa dodatnom torbom, amortizerima... baš dosta toga. hvala unapred za odgovor :-) pozdrav

Direktna veza do poruke: 1764
2.5.2011 11:37:34   
lepotica66
pisale smo na stranama 60 i 61...nisam sigurna da smem da ostavim ime prodavnice... nalazi se u dvoristu bolnice betanija. 

(odgovor članu dada3012)
Direktna veza do poruke: 1765
2.5.2011 11:39:14   
lepotica66
IZVORNA PORUKA: isidora88

bas mi je drago,nadam se da ce vas sluziti kao i nas nasa kolica user posted image
koju boju ste vi uzeli,mi imamo crno-plava user posted image

sad kada sam malo bolje pogledala vidim da su i nasa plavo crna ( a ne teget) user posted image .

Direktna veza do poruke: 1766
2.5.2011 23:43:48   
dada3012

IZVORNA PORUKA: lepotica66

pisale smo na stranama 60 i 61...nisam sigurna da smem da ostavim ime prodavnice... nalazi se u dvoristu bolnice betanija. 

ok, hvala, znači mi i ovo puno :-)

Direktna veza do poruke: 1767
5.5.2011 9:54:01   
SnezaNS
user posted image
ja dobila kolica :))) tj user posted image :)) za rodjendan od mm :D divno iznenadjenje na koje nisam ni pomislila , jako sam srecnaa i kolica su divnaaa :))

(odgovor članu dada3012)
Direktna veza do poruke: 1768
5.5.2011 9:56:16   
Ana RR
Snežo, prelepa su user posted image user posted image user posted image Divna boja user posted image

To je Cam, je l'? Koji model?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1769
5.5.2011 10:08:33   
SnezaNS
da :) model mb x6 :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1770
5.5.2011 10:11:25   
Ana RR
Taj model se meni dopada user posted image jeste uzeli ceo komplet? Jel smem da pitam koja je cena?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1771
5.5.2011 10:16:34   
SnezaNS
da, da ceo komplet. puna cena je 55000 a mi smo na snizenju platili 47000..
dobija se ova nosiljka, sediste za kola, onaj osnovni deo , 3 navlake za noge,2 "krova", torba, navlaka za kisu, u njima imas ispod krova da izvuces mrezu protiv komaraca.. izgledaju glomazno a tako lagano idu, mozes ih malim prstom gurati user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1772
5.5.2011 10:19:30   
Ana RR
Eeee, pa gde ste našli to sniženje???? Super!!! user posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1773
5.5.2011 10:22:11   
SnezaNS
u merkatoru u mendi.. :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1774
5.5.2011 10:23:32   
Ana RR
Tek sad kontam da si ti iz NS user posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here