|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
18.4.2011 17:13:23   
*boka*
Anci, javi kakva su, kad ih budes videla uzivo.
Carobnice, mi smo gledali chipolino u Uscu, ova prva koja si postavila, odusevio nas je model i privukla nas je cena, ali nam je prodavacica rekla da su im se jako lose pokazala i da im se dosta kupaca zalilo na njih.
Meni ne deluju nekvalitetno, bas naprotiv. A tockovi su mi se posebno dopali.
A sto se tezine kolica tice, koliko god da su teska, ja ih svakako nikada necu podizati sa sve detetom u njima. I mene su iskusne mame vec naucile kako da kolicima idem uz i niz stepenice, bez da se podizu.

< Poruku je uredio *boka* -- 18.4.2011 17:19:11 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu lepotica66)
Direktna veza do poruke: 1726
18.4.2011 17:23:05   
Ana RR
Hoću, draga. 30og idemo u kiku pa ću ih pregledati user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1727
18.4.2011 22:01:55   
lepotica66
@gae_gr
pa i ja bih rekla da su tek od 6 meseci....u prodavnici su me ubedjivali da je auto sediste 0+ i da user posted image mogu bez problema u tome da drzim i vozim...ali meni se ta varijanta nikako ne dopada... primetila sam da mnoge od vas ne vole korpu ali meni se ona super pokazala!!! kod oba deteta sam je posteno iskoristila.
na zalost sutra idem u bolnicu pa nemam bas mnogo vremena ali mislim da ce mm morati na put user posted image .
kolica giordani ethos mi se ipak previse svidjaju...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1728
18.4.2011 22:26:47   
Anoniman
Jesu divna, 3u1 varijantu sam videla u ponudi u Mađarskoj ali se ne sećam cene, nek prekopa muž malo po netu...

Direktna veza do poruke: 1729
18.4.2011 23:15:20   
lepotica66
na zalost slabo smo orijentisani na madjarsku (bili do sada). pronasli smo ih u italiji...sto bas i nije tako blizu....

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1730
19.4.2011 9:12:07   
Anoniman
U Mothercare-u sam videla jedna na isti fazon (isto se okreću i sve) i trenutno su na akciji ali ne znam ni koliko su i šta sve ide uz njih...

Direktna veza do poruke: 1731
19.4.2011 13:09:49   
Anoniman
http://www.mothercare.com/Mothercare-Spin-Pram-Pushchair-Silver/dp/B003549PFE?ie=UTF8&ref=sr_1_3&nodeId=598238031&sr=1-3&qid=1303211033&pf_rd_r=09AAAYQSQQYZXBKAC5XX&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=598238031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

Evo linka da ih vidiš...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1732
19.4.2011 13:42:42   
Capa
Evo, i mi smo odabrali kolica ... U pitanju je sledeći model
(može da dete bude okrenuto i ka onome ko ga šeta, ali i obrnuto; ima 4 položaja naslona, naravno ide od 0 meseci; ručka može da bude jedna ili da se pretvori u dve; ima jastučence za dete i slično)

E, sad, moram nešto da podelim sa Beograđankama, ali ne bih da spominjem ime radnje, jer mislim da bi se to smatralo reklamiranjem. U svakom slučaju, radi se o tome da smo pronašli radnju na Novom Beogradu gde su znatno jeftinija kolica nego u drugim radnjama, npr. ovaj naš model je za neverovatnih 7000 dinara jeftiniji tamo nego u jednoj drugoj prodavnici na Bulevaru.

Ako nekoga zanima detaljnije, pišite PP, napisaću vam o kojoj se radnji radi. Mislim da nije zanemarljiva razlika.

< Poruku je uredio Capa -- 19.4.2011 13:44:52 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1733
19.4.2011 13:59:48   
Ana RR
Capa, slobodno pošalji na pp user posted image

P.S. Koje sve marke imaju?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 1734
19.4.2011 14:04:39   
Ognjena
Da li je neko imao iskustva sa domacim kolicima Pegolini? Mi smo nasli model gde se ona tenda (ne znam da li se to tako zove) moze okrenuti tako da stiti bebu od sunca i vetra, kolica su aluminijumska i imaju 10,5 kg sto nije tako strasno. Cena im je vise nego pristupacna - 11.500, sto je najjeftinije u kategoriji kolica koja imaju opciju da se ta tenda pomera.
Evo i tog modela http://www.pegolini.com/modeli/play.html , sta mislite?

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 1735
19.4.2011 14:05:22   
Ognjena
E ne verujem kako sam smotana, uopste ne umem da postavim linkuser posted image

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 1736
19.4.2011 14:07:02   
Ana RR
Ognjena, Gae, molim vas da pogledate temu Kako se napravi lep link KLIK

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 1737
19.4.2011 14:31:50   
Ognjena
Aaaaa, ukapirala sam, hvala Anauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1738
19.4.2011 14:51:14   
Ognjena
Dok se ne javi neko ko je imao iskustva sa ovim kolicima, da kazem da me ovde najvise brinu tockovi odnosno koliko su kvalitetni.
Meni je bitno da kolica kad se sklope mogu da stanu u mali gepek jer mi imamo juga, a ova su taman. Uz njih ide navlaka i torba a mislim i navlaka za kisu, sto je sve u svemu skroz ok za te parice. Ona su otprilike u kategoriji Chipolino kolica (ili kako vec), samo su dosta laksa i manje glomazna kad se sklope.
I naravno, malo jeftinijauser posted image Nama su prijatelji rekli da cemo svakako vrlo brzo kupiti neka lagana kisobran kolica vec kad beba napuni godinu dana pa da ne dajemo previse para u startu, jer ce svaka kasnije biti teska kad bebac porasteuser posted image i da ce nam biti dosta da vucemo okolo glomazna kolica. Inace smo se neckali izmedju njih i ovim Cam-ovih KLIK koja su stvarno odlicna ali vise nego duplo skuplja a i problem je da ih spakujemo u gepek..

(odgovor članu Ognjena)
Direktna veza do poruke: 1739
19.4.2011 21:45:36   
Capa

Capa, slobodno pošalji na pp user posted image

P.S. Koje sve marke imaju?

Poslaću ti koja je radnja. Imaju i svoj sajt, a od marki imaju Cam, Peg Perego, Chicco, Hauck i ne znam da li sam još neku zaboravila.

< Poruku je uredio Capa -- 19.4.2011 21:47:03 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1740
19.4.2011 21:48:54   
bubulence
capa posalji i meni, blizu nam je BG

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 1741
19.4.2011 22:02:01   
Capa
Bubulence, poslala sam ti PP... da znaš user posted image

(odgovor članu bubulence)
Direktna veza do poruke: 1742
19.4.2011 22:13:52   
Ana RR
Zvala sam danas Kiku zbog onih Hoco kolica. Nemaju ih trenutno u radnji, može da se poruči. Pitam da li se prodaje kao 3 u 1 sistem, kao što piše na njihovom sajtu i kao što i sam Hoco prodaje. Kaže, ne, u tu cenu idu samo kolica (još mi kaže, pa to vam je standardno). E baš su slepci.

(odgovor članu Capa)
Direktna veza do poruke: 1743
20.4.2011 1:01:46   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Zvala sam danas Kiku zbog onih Hoco kolica. Nemaju ih trenutno u radnji, može da se poruči. Pitam da li se prodaje kao 3 u 1 sistem, kao što piše na njihovom sajtu i kao što i sam Hoco prodaje. Kaže, ne, u tu cenu idu samo kolica (još mi kaže, pa to vam je standardno). E baš su slepci.

Strasno!user posted image To treba prijaviti inspekciji kad su tako bezobrazni.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1744
20.4.2011 1:13:23   
carobnicabc
Znaci li to Ana da odpadaju i ta kolica i da ne ulaze u uzi izbor? user posted image user posted image

11.09.2011. Staša

Moja najveca radost i sreca. :)

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1745
20.4.2011 10:04:02   
Ana RR
Otpadaju, čarobnice user posted image 45 hiljada samo za kolica - mnogo je.

(odgovor članu carobnicabc)
Direktna veza do poruke: 1746
20.4.2011 10:13:57   
nela79
Kraljice pa jos se nisi odlucila user posted image user posted image user posted image ????

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1747
20.4.2011 10:23:08   
Ana RR
Nela, što je najgore inače nisam takva, znam šta mi se dopada i to kupujem. Ali sad prvi put kupujem za bebu user posted image i naravno da ništa ne znam user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1748
20.4.2011 10:29:44   
nela79
Savrsenih nema, kao i bilo cega dugog. Mi smo se vodili time da nam trebaju neka da se lako sklapaju i da staju u gepek od auta. Kad smo dobili roditeljski dodatak potrosili smo ga na Vanjina kolica. On dobio , on ih potrosio.user posted image Mada sad kad razmislim i kad razgledam ima i mnogo jeftinijih kolica sa istim ili slicnim funkcijama koja bi sigurno izdrzala koliko ova koja imamo.  Al da se razumijemo zadovoljna sam ja sa ovim Inglesininim. Izdrzala su Vanju, i eno ih oprana i sklopljena cekaju drugu bebu. Bez problema ce izdrzati i ovo drugo dijete 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1749
20.4.2011 10:37:00   
Ana RR
Ja mislim da ćemo ipak kupiti ona Cam (3 u 1), mm se dopadaju, meni isto, nisu teška, laka za sklapanje, staju nam u gepek od oba auta.
Ma bebac će svakako uživati  user posted image

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here