|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
19.5.2011 11:19:42   
jovana j
Da, i sto je najbolje sad kad poredim i ocene i sve na Traderi, u principu je ova Leviroo kupilo 10 puta vise ljudi, i ima mnogo pozitivnih ocena. Mnogo vise nego ovaj Jumper. Tako da... nadam se samo da ce mi muz biti isto tako zadovoljan. Mada su kolica bas slicna kad pogledas bolje... a ja sam ovo sada jutros odradila, tako da sam mu samo javila mejlom user posted image
Juce smo se nesto oko tih kolica i svega smo pricali,
i on me zeza kaze pa kupi Emmaljungu ako ti se toliko svidja, i ja onako rasirila oke i kazem ''STVAAARNO''??? A on ce na to meni pa ako mislis kao da imamo para kupi, da ne budem ja kao sto stalno nesto za pare serka... ma u pravu je u sustini, malo je izvikana marka, pa su bas bas nabijene cene.
Njihova kombikolica najjeftinija varijanta, sa lezaljkom i posle za sedenje kostaju Anci 750e! Nisu znaci normalni!user posted image Sto je mnogo puno je

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1951
19.5.2011 11:19:45   
Didy
Ako dobro vidim, leviroo imaju plastične točkove, a jumper na naduvavanje. Glasam zbog toga za jumper.user posted image Mm nije hteo ni da priča o kolicima sa plastičnim točkovima. Bila sam mu beskrajno zadovoljna kad smo šetali po snegu ili po neravnom terenu (šuma). Bukvalno ih guraš malim prstom zbog tih ekstra točkova, a ova s plastičnim točkovima ne možeš uopšte ili se polomiš gurajući ih ili se moliš da ti ne otpadne točak. Eto moje iskustvo, pošto imam dvoje kolica, jedna s plastičnim, jedna s nabudženim gumama.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1952
19.5.2011 11:21:18   
jovana j
Duvaju se i ovi tockovi Didy! Ima 2 varijante, a mi bismo trazili tu u kojoj im se duvaju tockovi, imas ono kao za bicikl.
Ne bih se ja ni usudila za ovde drugacija kolica, ni slucajno.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1953
19.5.2011 11:37:19   
Didy
Onda super!user posted image Postaviću sad i slike naših kolica ako nađem negde na netu.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1954
19.5.2011 11:56:34   
jovana j
Super Didy, bas me zanima!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1955
19.5.2011 12:04:36   
Didy
Ovo su naša kolica pierre cardin sa tom korpom za bebu, koja je meni bila vrlo praktična, jer se skidala sa konstrukcije bukvalno jednim klikom.
user posted image
user posted image

Ovo je kako izgledaju kad se skine korpa i namontira ona letnja varijanta.
user posted image
user posted image

I ovo su nam chicco lite way:
user posted image

Ova pierre cardin su bila mnogo jeftinija u odnosu na ostala kolica koja su nudila isto toliko opreme. Ispod 200 evra, s tim što dobijaš korpu + letnja kolica, navlaku za kišu, navlaku za noge za zimu, džak u koji možeš zimi spakovati bebu i koji smo mi maksimalno iskoristili, gume koje se duvaju + pumpu za duvanje. Bili smo sumnjičavi prema kvalitetu, jer nije bila neka izvikana marka, ali smo jako zadovoljni. Za razliku u ceni smo mogli kupiti bebi još brdo stvari. Ako neko traži kvalitetno, a povoljno, eto moje tople preporuke. Kasnije je i dosta prijatelja uzelo ista i niko se nije pokajao. Po meni im je jedina mana težina, dosta su teška i to je razlog zašto smo kupili ova druga chicco, kojima smo isto prezadovoljni.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1956
19.5.2011 12:07:32   
jovana j
Prelepa su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A koja im je tezina bila ako se secas tacno, sa lezaljkom? I sa sedaljkom?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1957
19.5.2011 12:13:17   
Didy
Mislim da je bila 17 kg, ali nisam sigurna da li sa sedaljkom ili sa ležaljkom. Verovatno sa sedaljkom, a ova korpa je sama po sebi bila poprilično teška. Onda sam ja kad se vraćamo iz šetnje prvo nosila Stefana u korpi, pa se vraćala po konstrukciju, drugačije ne bih mogla, i to mi je bilo preteško.user posted image Kad je došlo vreme za sedeću varijantu, nije bilo šanse da nosim i njega i kolica, pogotovo što su i glomazna, povrh toga što su teška, pa sam kupila ova druga.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1958
19.5.2011 12:14:14   
Didy

IZVORNA PORUKA: jovana j

Prelepa su!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iskreno, meni nisu bila nešto lepa, ali sam shvatila da je to najmanje bitno.user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1959
19.5.2011 12:19:21   
jovana j
''Moja'' ova su 11.5 kg ram,e sad lezaljkica je 3kg (znaci cela sa lezaljkom 14.5kg), a sedeci deo je tezak 4kg (tj.15.5kg cela kolica sa sedaljkom).
Meni to odgovara. U principu vecina na trzistu je tako nesto, kad imas ove tockove i to 4kom, sa tom konstrukcijom... tu su. To je nama ok.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1960
19.5.2011 12:27:12   
Didy
Ako ih nećeš morati sama vući na sprat, sve je ok. Ovde je bio problem što konstrukcija nije bila od aluminijuma kao kod većine kolica, već od nekog preteškog metala. Ali su zato bila jako stabilna i čvrsta, udobna, mm ih je zvao "mercedes" kolica.user posted image Kad god smo išli u šetnju zajedno, on je govorio: "Daj "mercedes" da dete uživa u vožnji".user posted image Sad će nam biti ok jer smo u kući.user posted image
S druge strane, ova chicco su zauzimala jako malo mesta u gepeku, pa su nam dobro došla kad smo išli na more. Ova velika nam zauzmu bukvalno ceo gepek od twinga, a pored chicco može stati i kofer i još ponešto sa strane.user posted image
U svakom slučaju, zajedno su nam bila dobitna kombinacija, a i dalje su u odličnom stanju i jedna i druga, čak i nakon pozajmica.user posted image

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1961
19.5.2011 12:40:32   
Ana RR
Ja sam slučajno naletela na ova Peg Perego KLIK

Ni u jednoj radnji nisam videla taj model, okreće se sedište što mi je bitno. Kod Una se okreću ručke, što je super, ali imaju neki sunđer na drški koji meni nešto nije prijao za ono kratko vreme dok sam ih isprobavala.

Uz ovaj model se baš ništa ne dobija, ni zimska navlaka, ni torba, to mi je malo bzvz. Ali nekako su mi PP baš najstabilnija.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1962
19.5.2011 13:00:27   
Didy
Ana, meni uopšte nije falilo što se sedište ni ručka ne okreću. Dok je bio beba i dok je ležao, bio je u korpi gde sam ja gledala u njega, a kad je počeo da sedi, gledao je napred, što sam i čitala savete psihologa da treba da bude tako (beba dok je mala, traži mamu pogledom, posle želi da istražuje svet oko sebe). Ova chicco kolica imaju pokretni krović koji je mogao da se pomera do dole i da zaštiti od vetra ukoliko duva, ali se ja ne sećam da sam to koristila ikad kao zaštitu od vetra, dok je bio odlična zaštita od sunca umesto suncobrana.user posted image
Po meni je sva dodatna oprema potrebnija od mogućnosti okretanja ručke.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1963
19.5.2011 13:02:33   
Ana RR
Ja neću kupovati korpu, zato gledam da na neki način može da se okrene ka meni.

Jesi li imala zimsku navlaku ili je bebac bio u džaku?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1964
19.5.2011 13:37:00   
Didy
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Ja neću kupovati korpu, zato gledam da na neki način može da se okrene ka meni.

Jesi li imala zimsku navlaku ili je bebac bio u džaku?

Onda razumem. Jer meni je on u korpi bio skroz zaštićen. Imali smo džak koji smo dobili uz kolica od istog materijala, tako da ga vetar ne može produvati i navlaku za korpu koja je bila malo podignuta na kraju, tako da bebi nije nikako duvalo unutra (pogledaj 2. sliku što sam postavila). Ova sedeća varijanta je takođe imala svoju navlaku, ali najbolja mi je bila navlaka na chiccovim kolicima. Prvo, jer je bila postavljena (futrovana) iznutra, a drugo jer se sastojala iz dva dela. Prvi deo je išao ispod bebe, a drugi preko nožica, a cibzarom se mogla povezati skroz okolo, tako da se dobije topli džak i beba je super zamotana. Tako sam bila sigurna da mu nije hladno. A mogla se koristiti i samo ta navlaka što ide preko nožica ako nije jako hladno.

< Poruku je uredio Didy -- 19.5.2011 13:42:20 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1965
19.5.2011 13:41:50   
Ana RR
E to je super, samo što ne ide uz ova kolica (ide uz skuplje modele). A to će mi trebati za zimu jer nemam nameru da je provedem u kući.

Uz Cam kolica, koja su nam isto opcija, se dobija i torba i ta navlaka.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1966
20.5.2011 7:40:29   
jovana j
Evo samo da vam javim, ja sam preduhitreno stavila cenu na aukciji za ona kolica Leviroo, mada nisam skontala da je JEFTINIJE za nekih skoro 40e ako se kupi direkt preko nemackog sajta, a ne preko Tradere (sto je kao eBay,samo za Skandinaviju), tako da... napicio me muz prvo, pa sam se isplakala, pa smo se pomirili user posted image
uglavnom, bila je jedna riba sto je sinoc dala visu ponudu, tako da nismo morali da kupimo kolica preko Tradere. Izgleda da cemo ipak sacekati da se preselimo, pa cemo ih naruciti preko tog Nemackog sajta lepo,ako ne nadjemo u medjuvremenu nesto jos bolje! user posted image
I ja stvarno mislim da cu da otkuliram malo sa gledanjem kolica, bar dok se ne preselim, za 2 nedelje, jer mi je ljudi stvaaarno puna glava i sva sam se nesto istresirala bezveze. user posted image
user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1967
20.5.2011 7:44:42   
jovana j
Meni moras Didy izgleda nacrtati, jer sam ja user posted image user posted image
GDE sa leve strane, koje dugme za link??? Na tastaturi ili??? Stvarno ne kontam... Eto gledam i ne mogu da ukapiram... sorry!!!
IZVORNA PORUKA: Didy

.
A sad malo off - Ja idem preko google chroma na net i kad hoćeš da urediš link, klikneš na dugme LINK koje ti je prvo s leva u drugom redu. Ti ti se otvori prozorčić i tu iskopiraš adresu. Bar je tako kod mene. Probaj.

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 1968
20.5.2011 9:22:18   
Ana RR
Jovanice, kad otvoriš prozor u kom pišeš post, tu ti se nalazi.

(odgovor članu jovana j)
Direktna veza do poruke: 1969
21.5.2011 16:42:10   
vonavoj
devojke,ja se nesto racunala i greota da se daju velike pare za kolica (kada ih nemasuser posted image ),sestra je gledala i nasla PEGOLINI  za oko 12000dinuser posted image user posted image user posted image sta mislite o njima...ja sam se zalepila za comby cam,ali kada se racunam,treba da kupimo kola,sredimo kuhinju,posle i za bebu,mislim da necemo imati 400evra za njihuser posted image user posted image user posted image
ima li neko iskustva sa pegolini kolicima? nemaju nikakve dodatke,samo moze da se uzme autosediste,i onda budu oko 16000din!
dobija se torba i navlaka za noge...samo to!

< Poruku je uredio vonavoj -- 21.5.2011 16:43:08 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1970
21.5.2011 19:56:11   
Ana RR
Gledam neki sajt i razmišljam da li ima šanse da nam dever nešto donese iz Kanade, pošto dolaze u avgustu. Gledam cene i ne mogu da verujem koliko nas ovde deru user posted image npr. Chicco kolica sa autosedištem su 274$, a Graco 179$. Ma ne smem više ni da gledam, razboleću se.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1971
21.5.2011 23:08:48   
Leia
Inglesina Zippy...Univerzalna kisobran, sklapaju se jenom rukom...4 polozaja..Mi prezadovoljni

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1972
21.5.2011 23:19:41   
choopa choops

Gledam neki sajt i razmišljam da li ima šanse da nam dever nešto donese iz Kanade, pošto dolaze u avgustu. Gledam cene i ne mogu da verujem koliko nas ovde deru user posted image npr. Chicco kolica sa autosedištem su 274$, a Graco 179$. Ma ne smem više ni da gledam, razboleću se.

Ako moze da donese sto da ne. Prodjira kolica tamo cisto da zaprlja tockove da ne place carinu. Ja se ne bi dvoumila nimalo. user posted image

vonavoj ne znam stvarno nista o tim kolicima, nadam se da su OK user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1973
21.5.2011 23:24:03   
jelena038
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Ako moze da donese sto da ne. Prodjira kolica tamo cisto da zaprlja tockove da ne place carinu. Ja se ne bi dvoumila nimalo. user posted image

vonavoj ne znam stvarno nista o tim kolicima, nadam se da su OK user posted image

user posted image user posted image user posted image isto razmisljamo user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1974
21.5.2011 23:29:17   
pepeljuga
Vonavoj, moja drugarica ima Pegolini kolica (ne znam kako se zove model i da li uopste ima naziva modela, znam samo da izgledaju otprilike kao kopija Peg Perega), kaze da je zadovoljna.

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 1975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  77 78 [79] 80 81   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here