|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
1.7.2011 15:31:11   
mikica sa
ova NN su mi ljepsa jer izgledaju slicno kao nasa. nasa su ABC DESIGN, platili smo ih 270.00 € i jako su lagana za manevrisanje i super su. pogledaj jos malo u internetu. meni su bila lijepa i Baby jogger ali su jaaaaaaaaaako skupa.

rodila sam andjela 05.04.2011. :)))

(odgovor članu Mala Loojka)
Direktna veza do poruke: 2151
1.7.2011 15:31:52   
jance
ovde u NS imas NeoNato za otprilike iste pare a dobijas sve 3 korpe, znaci onu za novorodjene bebe, redovnu i nosiljku...
nisam neki fan Chicca pa mozda zbog toga....
da imam para definitivno bi uzela NeoNato...

Bez dece kuća ne raste

Direktna veza do poruke: 2152
1.7.2011 15:51:35   
modestym
Jao i meni su NN lepsa. Ne znam sta da radim. Ima jos vremena, moracu dobro da razmislim, da se ne zeznem kao prosli put. Da li neko ima iskustva sa Neonato sistemima?

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 2153
1.7.2011 21:30:12   
*boka*
modestym mi smo kupili Neo Nato Synchro Sport i bas pre neki dan su nam stigla. Evo klikni OVDE da pogledas, slikali smo ih sa sva tri dela. Meni su ta kolica savrsena, ali stvarno. Mi smo prvo gledali CAM-ova ali kad smo videli ova uzivo i mm i ja smo se zaljubili. I cena od 44.000 ti je savrsena za ono sve sto uz njih dobijes, jer su ta kolica u radnjama inace oko 70.000, a ovo sto si ti postavila je model od prosle ili pretprosle sezone, pa je ta cena. E sad, jedino sto tebi mozda nece odgovarati je sto su stvarno teska i glomazna. Ako ti ta CAM nisu stala u gepek, ova tek nece, jer su za nijansu gabaritnija. Nama je sve jedno bilo koliko su teska i velika, jer zivimo u kuci, ali ako zivis negde u zgradi bez lifta, tesko ces s njima izlaziti na kraj.

< Poruku je uredio *boka* -- 1.7.2011 21:31:26 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu modestym)
Direktna veza do poruke: 2154
1.7.2011 21:33:24   
isidora88
divna su vam kolica user posted image

posto mm i ja razmislamo o drugom detetu odlucili smo da cemo kupiti stokke,predivna su nam i bas mi je krivo sto nismo uspeli da ih kupimo kad se mateja rodio,ali zato cemo sad na vreme odvojiti pare za kolica,jos samo da zatrudnim user posted image

< Poruku je uredio isidora88 -- 1.7.2011 21:35:09 >

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 2155
1.7.2011 22:13:20   
modestym
IZVORNA PORUKA: *boka*

modestym mi smo kupili Neo Nato Synchro Sport i bas pre neki dan su nam stigla. Evo klikni OVDE da pogledas, slikali smo ih sa sva tri dela. Meni su ta kolica savrsena, ali stvarno. Mi smo prvo gledali CAM-ova ali kad smo videli ova uzivo i mm i ja smo se zaljubili. I cena od 44.000 ti je savrsena za ono sve sto uz njih dobijes, jer su ta kolica u radnjama inace oko 70.000, a ovo sto si ti postavila je model od prosle ili pretprosle sezone, pa je ta cena. E sad, jedino sto tebi mozda nece odgovarati je sto su stvarno teska i glomazna. Ako ti ta CAM nisu stala u gepek, ova tek nece, jer su za nijansu gabaritnija. Nama je sve jedno bilo koliko su teska i velika, jer zivimo u kuci, ali ako zivis negde u zgradi bez lifta, tesko ces s njima izlaziti na kraj.

Prelepa su. Koliko su bila? Ova boja zlatna sto ja hocu je od prosle godine. Ove godine i nema modela Synchro Sport, zovu se nekako drugacije i jednobojna su. I ja zivim u kuci, tako da tezina nije mnogo bitna. Zar se ona ne sklapaju kao kisobran kolica? Izgledaju mi da su sa onim sportskim delom kao malo jaca kisobran kolica

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 2156
1.7.2011 22:39:31   
*boka*
Mi smo ih kupili u veleprodaji, pa smo dobili ekstra cenu od 40.000, inace u radnji su dosta skuplja. Sklapaju se kao kisobran kolica, ali i dalje puno mesta zauzimaju u gepeku. Moj muz vozi Passata, a ja Ford Ka. U njegov auto staju, ali u moj nikakve sanse nema.
Evo OVDE imas kompletnu "obuku" za sklapanje i rasklapanje.

< Poruku je uredio *boka* -- 1.7.2011 22:40:44 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu modestym)
Direktna veza do poruke: 2157
2.7.2011 9:59:00   
Mala Loojka

IZVORNA PORUKA: isidora88

divna su vam kolica user posted image

posto mm i ja razmislamo o drugom detetu odlucili smo da cemo kupiti stokke,predivna su nam i bas mi je krivo sto nismo uspeli da ih kupimo kad se mateja rodio,ali zato cemo sad na vreme odvojiti pare za kolica,jos samo da zatrudnim user posted image

Meni su Stokke kolica za kolica... Sad koja god da vidim nije mi to to... Ma nema sta, Norvezanin kad napravi to je napravljeno... Ljubim ih sve skupa :)

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 2158
3.7.2011 8:34:43   
zivka
Dobro jutro lepojke user posted image
Ima li neka iskustva sa kolicima koja mi zelimo da kupimo- Chipolino Pooky linkic
pozdrav user posted image

Direktna veza do poruke: 2159
3.7.2011 9:01:59   
Mala Loojka
Zivka imam ja, samo ja imam stariji model sa duplim tockovima... Bila sam uzela ovaj noviji sa po jednim, pa sam vratila, nekako mi bila nestabilna... Inace nisam nesto odusevljena... Nekako su neudobna, nemaju nikaku postavu ispod navlake, bas kruto i bzvz nekako... Ne moze beba da gleda u tebe kad krene da sedi, sto me nervira... Meni su brzo poceli da skripe tockovi, rucka moze samo na 2 visine, sto je isto bzvz... Nisu bas laka... Nema sanse da ih poguras jednom rukom, odmah idu ukrivo...
Mada realno, za te pare to su totalno ok kolica... Jer sto kazu koliko para toliko i muzike.. Mada ja sam ti takva da kod mene sve mora biti pod konac i kako zamislim, tako da mozda ovi moji komentari i nisu na mestu xD I da, posto je to fazon menjanja krova, ova u proadvnici kad mi pokazivala kako to ide, ladno puklo to sto drzi krov, pa menjali... Toliko o kvalitetu :/
Ali necu vise da k**im, moram da ih prodam xD

< Poruku je uredio Mala Loojka -- 3.7.2011 9:12:30 >

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 2160
3.7.2011 9:03:14   
Mala Loojka
Inace uzivo su jos lepsa, sto se tice izgleda stvarno su super, jedna od lepsih kolica... Imaju crn ram pa nisu mnogo sarena i kic... Stvarno za izgled nemam zamerki!!!

Direktna veza do poruke: 2161
3.7.2011 12:13:11   
cani
Mi smo dobili ova i mnogo su lepa...
user posted image
E sad..imam par zamerkica tipa,beba u naranijem periodu nije okrenuta prema meni,korpica/mreza ispod je osrednje velicine, i tesko mi je da ih sklopim kad imam japanke user posted image  jer moram nogom odozdo da povucem preckicu.Ali su prilicno komforna,lagana ,lako se sklapaju i rasklapaju,imaju stvarno gomilu pogodnosti *muf,nalaku za kisu,za komarce,neki super mekan ulozak  za leziste i za glavicu posebno.Jesu malo skuplja ali planiram da to budu jedina kolica koja ce koristiti.user posted image

Direktna veza do poruke: 2162
3.7.2011 12:22:08   
Anoniman
Ja sam sad skapirala da se poradjam krajem novembra pocetkom decembra i da cu morati ili da kupim te zimske dodatke ili da cu morati da kupim kolica u koja je to vec ukljuceno.. hocu li to moci da koristim i posle godinu dana, nemojte da mi se mejete, ali ja ne znam do koliko se deca voze u tim kolicima. Oni su meni svi isti, nemam nikakvu predstavu o godinama niti bilo cemu drugom. Ja sam rodjena da budem otac, a ne majka user posted image

(odgovor članu cani)
  Direktna veza do poruke: 2163
3.7.2011 12:34:56   
zivka
hvala na podeljenom iskustvu user posted image
gledala sam Cam combi baby super mi izgledaju ali su duplo skuplja od ovih user posted image pa nemam pojmaaa.....
A meni su ta Pooky izgledala bas mekano za bebu

Direktna veza do poruke: 2164
3.7.2011 12:45:56   
Ana RR
Mišu, ako kupuješ kolica koja su 3 u 1 sistem (nosiljka, autosedište i sportsko sedište) prilično se isplati. Uz njih dobijaš i tu zimsku navlaku i torbu. Zimska navlaka može dugo da se koristi. Peg perego ima odlične modele, Inglesina, Cam.. Nosiljku bi trebalo da možeš da koristiš do bebinih 6 meseci ali to naravno zavisi od bebe do bebe, neka brzo prerastu. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2165
3.7.2011 13:03:13   
Anoniman
Tnx Anci, gledacu sad samo ta 3u1. Zasad su mi se na oko najvise svidela neka Chicco, mislim da su trio living, ali moram jas da pogledam sta mi lako stje u kola, tek cu sledeceg avgusta septembra uzimati nova, ova u mi malo sportska sa troje vrat, pa je gepek malo zaobljen i znam da smo se mucili sa sestrinim kolicima koja su poput ovih, samo stariji model. A gde su rucre, rasklopivost, kilaza... Juce smo otisli u Aksu, imamo blizu i nista mi se nije dopalo user posted image Nismo bas detaljisali samo smo bacili pogled. A kad vidim sto komada na gomili ja samo izadjem. Ne zna se ko je brzi, mm ili ja user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2166
3.7.2011 14:09:38   
Ana RR
Ja nisam fan chicca, a mnogi se žale da su prilično uska pa beba sedi skučena u njima. Mislim, ima super modela ali ipak se nikad ne bih odlučila za tu marku.
Peg perego mi je zakon, a i mnogo je kvalitetniji od chicca. 

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2167
3.7.2011 14:11:27   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: MaliMis
A kad vidim sto komada na gomili ja samo izadjem. Ne zna se ko je brzi, mm ili ja user posted image

Joj, isto i kod nas user posted image ja sam takva i za kupovinu garderobe, ako ne vidim u izlogu nešto zanimljivo i ne ulazim u radnju. A ako u radnji nije sve lepo složeno i na svom mestu nema šanse da ću nešto naći, mrzim kada je sve ispreturano.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2168
3.7.2011 14:11:51   
Anoniman
Ma ja sam samo prosla kroz dve radnje, tako da cu bas sad malo da istrazim i ta. Moja sestra je imala ta Chicco, i od svega sto sam primetila je da su dosta teska i glomazna. A i kad se sklope treba im dosta mesta.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2169
3.7.2011 14:17:37   
Ana RR
Mislim da se svi modeli peg perega sklapaju kao kišobran kolica tako da lako staju u gepek.

Evo vidi OVAJ model, kod njega je super i to što se sedište okreće tako da beba gleda u mamu tj. u onoga ko vozi kolica, što je odlično dok je beba mala a i praktično je ako duva vetar, bije jako sunce i sl.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2170
3.7.2011 14:27:18   
Anoniman
Izgledaju skroz ok. Gledala sam odmah i video gde predstavlja i Chicco i kad ih sklopi Chicco je duzi za celu cuzinu onih rucica sto je oko 15 cm, taman da me muci da ih stavim u auto..

Hvala Anci

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 2171
3.7.2011 14:31:01   
Ana RR
Ja bih bez dvoumljena odavno kupila PP samo da mi nije skup. Zato smo odabrali Cam koja su skroz ok.
Pogledaj i na njihovom sajtu sve modele.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2172
3.7.2011 15:08:47   
Malecka074
Misice, ako gledas 3u1, pogledaj i Giordani bebeios trio set_. Ima ga bas u Aksi.
Ona su pristupacna i do sada nisam cula negativan komentar za njih. Kazu da su kvlaitetna. Mi smo ih isprobalu u Aksi, voziti, sklopiti, rasklopiti...Deluju bas ok. Nisu ni teska mnogo. Korpa jeste...ali nece dete dugo u korpi ni da se vozi. A uz njih dobijes i torbu u kojoj ima podloga za presvlacenje i dobijes zastitu od kise, tj. onu kao kabanicu, navlaku. :) Kod njih mi je i ok sto ima prozorce na tendici i tenda moze bas mnogo da se spusti, kako bi se beba zastitila od sunca ili vetra...Ne moze da se okrece rucka, ali se okrece korpa ili AS.
Nama se svideo i novi model od Giordani, ali imaju samo 2u1 kod nas, ali izgledaju bas mocno. Ali kome ne treba korpa, ona su bas super. Moze i rucka da se rotira, da se skinu tockovi skroz, kako bi manje mesta zauzimala...ma bas su cool. Malo je jaca cena, ali...
Mi cemo verovatno ova 3u1 naruciti sredinom ovog meseca - crveno sivu varijantu. :)
Evo 3u1 OVDE i 2u1 OVDE

< Poruku je uredio Malecka074 -- 3.7.2011 15:11:09 >

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 2173
3.7.2011 15:22:32   
Anoniman
MA meni cena nije frka, ja samo ne volim da platim nesto sto licno mislim da ne vredi toliko.

Bacicu pogled i na ta. Sad sam gledala ova sto mi je rekla Anci i nasla jos neke modele iz tog trio sistem za 2011 ali koji imaju razdvojene rucice. Moram da vidim sta mi od toga vise odgovara, da suzim izbor na par modela pa onda da idem da to proverim u praksi.

(odgovor članu Malecka074)
  Direktna veza do poruke: 2174
3.7.2011 15:30:48   
Malecka074
Ma, da...vazno je ne zaletitit se, pa posle se pokajati... :(
Kod Giordani 3u1 ruckice su razdvojene, ali mogu da se spoje, ima neko dugmence koje omogucava da ih okrenes ka unutra i tako se spoje pa izgledaju kao jedna.

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here