|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
7.4.2011 19:05:42   
Ana007

IZVORNA PORUKA: New Mom

Na snimku na 2:17 je vreća za spavanje, a ono pri početku na 0:40 je mislim nosiljka.
Tamo na Aksinom sajtu stoji da se dobija, ali mislim da tu uvek, ali uvek pitam šta tačno pojedinačno ide, veruj mi, svašta rade.

Mi imamo Graco kolica Quattro tour,odlicna su ali preglomazna,ne mogu sama da ih spustim niz stepenice,jedva udjem u mali lift,zauzmu ceo gepek iako je veliki.Onda smo nedavno otisli do Akse da kupimo kisobran kolica.Uzeli smo jedna na kojima je i bila ona vreca za noge,dosli kuci,otpakovali,nema vrece za noge.MM odlepi,spakuje kolica i nazad u aksu.Pita ih gde je vreca,kazu ne ide vreca uz ta kolica,kupuje se odvojeno.A oni lepo izlozili kao da je u kompletu.

Ovde treba napisati nešto zabavno... ﺕ

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1601
7.4.2011 19:08:48   
Ana RR
Boko, baš sad gledam i ta Cam kolica, uopšte nisu loša user posted image odgledala sam i snimak na youtube, super deluju user posted image

Lepo sam ja rekla, promeniću mišljenje milion puta do kupovine user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana007)
Direktna veza do poruke: 1602
7.4.2011 19:16:34   
*boka*
E vidi Anci, mi nema gde nismo gledali i sta sve nismo isprobali, rasklopili itd. I uvek se vratimo na ova. Ide sve zajedno, za jako prihvatljivu cenu. Ona sa cirkonima koja smo mi izabrali su sve u kompletu + torba 48.000, ali postoje potpuno identicna takva, samo bez cirkona za 38.000, evo OVDE

Inace na njima imas i ono sto si htela, da beba bude okrenuta prema tebi ili prema napred. I to sve na jedan KLIK. Jaaaako su dobra i sve to sto vidis dobijes za tu cenu.

< Poruku je uredio *boka* -- 7.4.2011 19:18:38 >

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1603
7.4.2011 19:17:39   
Ana RR
Našla sam i OVDE.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1604
7.4.2011 19:20:12   
Ana RR
A super su mi ova crno, crveno, bela user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 7.4.2011 19:21:36 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1605
7.4.2011 19:20:43   
*boka*
E da, to je to. Razlika u ceni je 1700 din, ali to je to. Imas da ih vidis u Uscu u radnji OshKpsh skroz gore na zadnjem spratu.
Sto se boje tice, oni ih inace uvoze, pa mozes da porucis boju koju zelis iz kataloga.

< Poruku je uredio *boka* -- 7.4.2011 19:21:39 >

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1606
7.4.2011 19:22:44   
Ana RR
Jao, u OshKosh ne smem da uđem user posted image kad vidim one stvarčice raspametim se user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1607
7.4.2011 19:24:13   
*boka*
I jos nesto... ove rickice ako ti se ne dopadaju, postoji varijanta da izmes onu izjedna. Mi smo se odlucili za tu. Mom dragom se ne dopada kad ima ruckice, voli da je sve iz jednog dela, tako da mozes da trazis. Mozes da uzmes i jedno i drugo, pa da menjas.
A posto su oni uvoznici, ako ti se nesto polomi ili pokvari, imaju rezervne delove, tako da si sigurna sto se toga tice.

25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1608
7.4.2011 19:27:24   
*boka*

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jao, u OshKosh ne smem da uđem user posted image kad vidim one stvarčice raspametim se user posted image

E nista mi ne pricaj. Ja sam vec potrosila preko 10.000 samo na garderobicu (naravno moj muz misli da je sve to kostalo 6.000, ubio bi me da sazna da sam za bodice za novorodjence i haljinice dala toliko para).
A ono sto je tuzno je sto je OshKosh u Americi jako jevtin, a kod nas lupaju po usima. Mi smo tamo za bratovo dete kupovali farmerke, dukseve, kosulje... sve po 5-6$.

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1609
7.4.2011 19:37:17   
Ana RR
E pa tako je sve kod nas, ko nam je kriv.

Baš ću ići da ih pogledam, cena mi odgovara još samo da ih uživo proučim user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1610
7.4.2011 19:44:46   
Ana RR
Evo i mm se dopadaju user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1611
7.4.2011 19:46:11   
nela79
S obzirom kako tesko biras kolica pitam se samo kako si onda muza odabrala :))))

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1612
7.4.2011 19:47:17   
Ana RR
user posted image user posted image  

(odgovor članu nela79)
Direktna veza do poruke: 1613
7.4.2011 19:49:46   
vonavoj
Anci bas su dobra ta kolica,i cena im je super..vidi i video o njima KLIK
kao pp su skroz!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1614
7.4.2011 19:51:29   
Ana RR
Gledala sam već, Von user posted image odlično izgledaju.

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1615
7.4.2011 19:53:13   
vonavoj
mnogo mi se svidjaju,ja sam dugo bila zagrejana za PP jer ih i sestra ima,i to 3u1,ali ova su slicna...a cena je mnogo manja....user posted image user posted image mislim da znam sta cu kada dodje vreme!user posted image user posted image user posted image ali ja vec sada gledamuser posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1616
7.4.2011 20:03:12   
*boka*
Ma ja sam se poootpuno zaljubila u njih. Videces Ana, uzivo ce ti se jos vise dopasti. Nama se u katalogu i na sajtu nisu tako svidela, tad smo bili zakaceni za neka Neo Nato, ali kad smo ova videli u radnji, oboje smo se slozili da su fenomenalna i da im je cena sasvim super u odnosu na kvalitet i sta sve pruzaju. E da, ono sto nisam videla ni na jednim drugim, korpa - nosiljka ima odozdo krilca koja se otvaraju, pa sluzi i kao kolevka za ljuljanje i isto tako beba ima 3 polozaja, lezeci, polu lezeci i polu sedeci. Tako da su bas bas super.

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1617
7.4.2011 20:05:39   
Verus
Da, ovde to nije neka poznata marka.  Takodje i Champion.  Svekrva mi se povampirila da ga kupuje: duks za 7 dolara i sl.  MM kupio tanki, beli duks pre neki dan za 5 dolara...Ma sramota.  Secam se samo Fruit of The Loom kako je kod nas bio skup kad sam ja bia dete, kao neka  marka...a ovde se prodaje u Walmartu, najgoroj radnji...

IZVORNA PORUKA: *boka*

E nista mi ne pricaj. Ja sam vec potrosila preko 10.000 samo na garderobicu (naravno moj muz misli da je sve to kostalo 6.000, ubio bi me da sazna da sam za bodice za novorodjence i haljinice dala toliko para).
A ono sto je tuzno je sto je OshKosh u Americi jako jevtin, a kod nas lupaju po usima. Mi smo tamo za bratovo dete kupovali farmerke, dukseve, kosulje... sve po 5-6$.

< Poruku je uredio Verus RR -- 7.4.2011 20:06:13 >

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1618
7.4.2011 20:07:00   
Ana RR
E da, to je baš simpatično user posted image

Ja sam davno gledala ovaj snimak na youtube ali uopšte nisam gledala kako se kreću cene Cam kolica. Znaš kad se zalepiš za jednu marku i onda ti je sve drugo bzvz. Ići ćemo čim pre da ih vidimo, mada pre jula nećemo sigurno kupovati. Nadam se da će ih i tada biti.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1619
7.4.2011 20:11:14   
*boka*

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Secam se samo Fruit of The Loom kako je kod nas bio skup kad sam ja bia dete, kao neka  marka...a ovde se prodaje u Walmartu, najgoroj radnji...

E da, jeste. I to tu kosta nekoliko dolara, a kod nas...

25.07.2011.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 1620
7.4.2011 20:12:46   
*boka*

Ići ćemo čim pre da ih vidimo, mada pre jula nećemo sigurno kupovati. Nadam se da će ih i tada biti.

Mozes da ih rezervises za juli. Oni bas pitaju kad vam je termin, za kad vam treba i onda ti ostave kad izaberes model.

25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1621
7.4.2011 20:13:27   
Verus
mene to boka jako nervira...pop. kad vidim kako bi da nas deru a niko para nema!! uzas, sramota
IZVORNA PORUKA: *boka*

IZVORNA PORUKA: Verus RR

Secam se samo Fruit of The Loom kako je kod nas bio skup kad sam ja bia dete, kao neka  marka...a ovde se prodaje u Walmartu, najgoroj radnji...

E da, jeste. I to tu kosta nekoliko dolara, a kod nas...

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1622
7.4.2011 20:13:54   
Ana RR
user posted image extra! Hvala Boko user posted image

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1623
7.4.2011 22:03:25   
SnezaNS
Jel se uz ta cam kolica dobije sve to? mislim i nosiljka i as? za tu cenu? mi smo danas gledali u novom sadu i kolica bez icega su 33000 a sve ostalo se posebno dokupljuje... :/

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1624
7.4.2011 22:04:36   
Ana RR
Da, sve ulazi u cenu user posted image

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  63 64 [65] 66 67   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here