Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: *boka* Eeee Ancice, evo sad sam videla koja si kolica postavila i to su upravo ta koja sam videla prekjuce i jaaako su mi se dopala! Ja sam videla crno - crvenu kombinaciju. Vidim da si postavila tamo pitanje da li se na njih moze montirati auto sediste, moze, ja sam ih isprobala, provozala po radnji, moze da se okrece da beba gleda prema tebi i prema napred. Cena je otprilike ta, ali samo za kolica. Autosediste i velika korpa - nosiljka se kupuju posebno. E jedina stvar koja mi se kod ovih kolica nije dopala je ta sto, ako nemas veliku korpu-nosiljku, beba ne moze da lezi lepo (u ovom delu koji si postavila tamo na temi) Mozes da spustis bebu da lezi, ali nozice i guza su uvek u sedecem polozaju (ne znam da li me razumes). Kao kad neko sedne na stolicu, pa ga nagnes na pozadi, nozice su uvek savijene u kukovima, tako da ne mozes bebicu da postavis recimo da lezi na boku. To mozes jedino u velikoj korpi, koja se posebno kupuje. Eto to mi se nije jedino svidelo, inace izgledaju vrh! Ja sam potpuno odlepila kad sam ih videla. Tockovi su savrseni, mekani i imaju amortizere. IZVORNA PORUKA: *boka* IZVORNA PORUKA: Ana RR E sad, jedino što meni smeta je to što se ne rotira ručka. Rucka se ne rotira, ali mozes da rotiras sediste (koliko se secam). IZVORNA PORUKA: *boka* E sorry, ne moze sediste da se rotira, sad sam se setila (pogledala sam puno modela pa mi se pomesalo) ali auto sediste definitivno ide na njih, to znam, jer sam to isprobala. IZVORNA PORUKA: Misica 3 Vi uveliko razmisljate o kolicima, ja nikako da uhvatim vremena da pogledam na internetu, ali Graco sa tri tocka su mi fantasticna. Teska su i velika, ali laka za upravljanje. Ima ih moja snajka i bas je zadovoljna. IZVORNA PORUKA: Ana RR A jesi li videla koliko košta nosiljka? IZVORNA PORUKA: *boka* IZVORNA PORUKA: Ana RR A jesi li videla koliko košta nosiljka? Sediste za kola je oko 11.500 a nosiljka oko 15.000 Znam da sam izracunala da nam se vise isplate ona Cam koja smo videli, gde dobijemo sve zajedno + torba. E da, uz ova kolica ne ide ni navlaka za noge, kad je hladno. I to se dodatno kupuje. Tako da kad sve saberes, skupa su. Kazem ti, ako uzmete samo kolica, za malu bebicu nece biti bas zgodna za lezanje. Ona su vise za dete od 6 meseci pa na dalje. Inace, jako se lako sklapaju, skidaju im se cak i tockovi na klik, pa tako dobijes vise prostora u gepeku. IZVORNA PORUKA: Ana RR A gde si ih gledala? Pošto u Aksi uz njih ide vreća za spavanje, torba za točkove i zaštita od kiše. E, ajmo u temu o kolicima, ja ću iskopirati postove.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|