|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
31.3.2011 14:41:43   
Malecka074
Hvala, Vonavoj!user posted image
Mmm...Peg Perego! Lepa su!user posted image
Samo...mi se zakacili za 3u1, a vecina su skupa, koja mi hocemo...pa nemam pojma...sto vise gledam, sve manje znam...user posted image user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1526
31.3.2011 14:53:03   
gagana83
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Zmajeva, u TC Banjica je chicco outlet.

Trco, faaaalaaaa user posted image user posted image

Ma ja sam se zalepila za peg perego i sad teško da me može neko odvojiti od njih user posted image

Jao mene lujke,ja nisam imala pojma da je Ana trudnauser posted image user posted image
Divnoooooooooo!

Kad,sta, kako?????????

Definitivno moram cesce na RR, kakve ja stvari propustam jaooooo!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1527
31.3.2011 16:06:23   
Ana RR
Gagana, nije niko znao do prošlog vikenda user posted image  user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1528
31.3.2011 16:08:20   
gagana83
Aaaaaaa,e pa dobro,onda ne kasnim punouser posted image

Bas mi je drago,divna vestuser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1529
31.3.2011 16:08:26   
Ana RR
Jedno pitanje - na kojim Peg perego kolicima ručka može da se prebaci tako da je beba okrenuta ka onom ko gura kolica?

Juče u Kiki me prodavačica ubeđuje da ni jedan model nema tu opciju user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1530
31.3.2011 16:09:05   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: gagana83

Aaaaaaa,e pa dobro,onda ne kasnim punouser posted image

Bas mi je drago,divna vestuser posted image

Ne kasniš, taman na vreme user posted image

Hvala user posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 1531
31.3.2011 16:11:20   
Sashica82
Jedno pitanje - na kojim Peg perego kolicima ručka može da se prebaci tako da je beba okrenuta ka onom ko gura kolica?

Juče u Kiki me prodavačica ubeđuje da ni jedan model nema tu opciju user posted image

Ano, to su ti Peg Perego Uno.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1532
31.3.2011 16:12:33   
Ana RR
I Switch compact, sad sam našla na netu. 

(odgovor članu Sashica82)
Direktna veza do poruke: 1533
31.3.2011 16:14:14   
maslachak

Ana,ja imam Peg Perego P3 on track modular i korpa i autosediste kad se montiraju beba gleda ka meni,jedino sportsko sediste gleda od mene,a Peg Perego P3 Switch modular moze i sportsko sediste po zelji da montira da gleda prema mami i od mame user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1534
31.3.2011 16:16:10   
Ana RR
Hvala vam, sad sam i ja našla kojim modelima se okreće ručka. user posted image

< Poruku je uredio Ana RR -- 31.3.2011 16:25:14 >

(odgovor članu maslachak)
Direktna veza do poruke: 1535
31.3.2011 16:26:07   
Dada81
Ana,ajde da se i ja pridružim user posted image uz najlepše čestitke sve naj bolje! Možda nije mesto ,ali je vremeuser posted image
Planirala sam da uzmem kolica sa suncobranom ,ona mala ,osnovna,za veću decu ,jel da ,dovoljno je veliki za ta kolica? Sve mi se čini da je to za veću dečicu

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1536
31.3.2011 16:30:51   
nela79
Dado ta mala kolica su super jer su mala, lagana svuda mozes sa njima da se proguras. Ako ti dijete normalno sjedi nemas prepreku da ih ne koristis. Kod ovih sto ja ima moze i naslon za jedan stepen da se spusti u neki polu lezeci, polu sjedeci polozaj. Ne mogu da se sjetim koja su tacno marka, dosta tu marku koriste u RS ona neka slovenacka pocinje sa P

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1537
31.3.2011 19:38:41   
pepeljuga

ana, vidim da si vec nasla i odgovor, ali osim ta dva modela kojima se okrece rucka imas i ovu opciju koju ja imam (switch completo), na kojima se moze okrenuti celo sediste (vrlo lako, jednim klikom odvojis celo sediste od rama i okrenes. cak moze i da ti sluzi kao nosiljka u kojoj beba moze da lezi negde na krevetu i sl.  ja nisam koristila u te svrhe do sada, ali moglo bi fino da posluzi, narocito van kuce)

< Poruku je uredio pepeljuga -- 31.3.2011 19:39:13 >

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1538
31.3.2011 21:35:57   
Ana RR
Što se mene tiče, svejedno mi je da li se okreće ručka ili samo sedište, ali mislim da je praktično da ta opcija postoji.

Još je meni rano za kupovinu, ali volim da znam user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1539
31.3.2011 23:36:50   
choopa choops

Jao sto ja ne volim prodavacice koje ne znaju ni sta prodaju user posted image takve su vecinom u Encimenciju u PG user posted image Sta ih god pitas one..A neeeeee mozeee toooooooo...ili To vam uopste ne postoji! i sl. Poludim od takvih komentara user posted image

Inace, vidim da si vec dobila odgovor. Samo da znas da su Switch najskuplja varijanta od PP(3u1) a bome su i najteza, upravo zbog tog mehanizma user posted image Sledeca po cijeni su PP Pliko P3 modular (poznaju se po tome sto imaju dosta dezena), i najjeftinija su Pliko P3 on track (imaju najcesce samo 2 boje crvena ili plava, i nesto manje opreme, ali su kolica ista ja mislim user posted image )

Onda ko je pitao za Neonato? Ta kolica su istog kvaliteta kao i Cam. Isti je proizvodjac, samo drugi naziv. Meni izgledaju prelijepo!!!user posted image

Dado nije ti rano za kisobran kolica, pogledaj temu KISOBRAN KOLICA user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1540
31.3.2011 23:42:45   
Klarita
Ni imamo Neonato i prezadovoljni smo. Jeste isti proizvodjac Cam ali su malo (malcice) razlicitija od Cam...Ja sam dugo trazila kolica i na kraju se odlucila za Neonato zbog funkcionalnosti. I sada....SVIMA BIH PREPORUCILA.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1541
31.3.2011 23:44:14   
IVA 11
Moja PP nemaju rucku da se okrece, a nekad bih voljela da ima, ali isto je lijepo kad beba gleda naprijed! Mi imamo dvoje kolica, PPerego i Maxi cosi-kisobran, i jedna ai druga sluze svrsi!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1542
2.4.2011 12:27:45   
Dada81
Šta mislite o ovim kolicima ?
lightbox_image 5 lightbox_of 5http://www.ready.rs/uploads/products/774/i/4/t_ines%204.jpg
Naravno,za leto su i od 6+ meseci . Ili je bolje da investiram u neka malo skuplja (ova su oko 4.600) pa da imam i za drugu bebu (ako Bog da) od kad se rodi?

U trenutku,ceo svet je stao,kada me je gledalo lice malo ..I moj ceo svet u jednom trenu što sam baš ja majka njemu!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 1543
2.4.2011 12:30:53   
Dada81
Vidim nisam lepo kopirala adresu,a dete će da mi se budi ,dok ja sve pregledah user posted image

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1544
2.4.2011 12:39:02   
Dada81
user posted image

Inače,super su mi prva,mada sam u prvoj poruci htela kopirati ova druga ,to su ta 6+ meseci.

user posted image

user posted image

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1545
2.4.2011 12:57:21   
Malecka074
Ana, imas i PP UNO. Kod njih ne moras da menjas komplet sediste, vec se rucka podesava. Meni izgledaju bas super. I nisu mnogo teska. Sklapaju se prilicno lako, samo sto se ne sklapaju u kisobran ve u kocku, ali su svejedno ok.user posted image Uz njih se dobije dunjica(navlaka za zimu) i drzac za flasicu. Ne dobija se kabanica. A na ovaj model moze da se montira i AS. Samo ne mozes korpu staviti. Ali mislim da uz ovaj model ni ne treba.

(odgovor članu Dada81)
Direktna veza do poruke: 1546
2.4.2011 13:08:19   
Trcosava

I Switch compact, sad sam našla na netu. 

ja koliko videh na netu - tom se ne okreće ručka, nemoj da te zavara jaje. Ako gledam pravi model - nema spojenu ručku - samim tim sumnjam da moće da se pomera.

izvinjavam se, sad vidim na nekom sajtu da se pomera, ali ne ručka već celo sedište..... što po meni nije ni malo praktično - plus na jedno slici ima 2 ručke, na ostalim 1? KLIK

< Poruku je uredio Trcosava -- 2.4.2011 13:12:23 >

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1547
2.4.2011 13:11:53   
Trcosava
.

< Poruku je uredio Trcosava -- 2.4.2011 13:12:37 >

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1548
2.4.2011 13:17:48   
Malecka074
Kod Switch modela nije spojena rucka (ali moze da se upravlja i jednom rukom - probala juce user posted image ), ali rucke ne mogu da se menjaju. Mogu se samo sedista okretati!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1549
2.4.2011 14:15:57   
Trcosava
malecka, može naravno - ali je jaaaako teško - to kad se zakoče prednji točkovi.

Nego, zamisli se se u situaciji, sama si krenula u štnju, krene vetar da duva - celo sedište ćeš sama da vadiš? user posted image

Zato je bitno da se RUČKA pomera (ja to nemam i hoću da se pojedem živa)

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here