|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
2.4.2011 15:45:02   
Malecka074
Ma, da...verujem. Mnogo je bolje da moze rucka jednostavno da se pomeri.user posted image
Ja sam skontalana da idealnih kolica nema! Svakim nesto fali!user posted image A narocito ako zelis da prodjes sa nekom normalnom cifrom.user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 1551
2.4.2011 23:36:21   
mejvis
A imate li letnja kolica? Razmišljamo sada da ih kupimo jer su laka! Koja su se pokazala dobra? Kakva su Bertoni?

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1552
2.4.2011 23:38:29   
New Mom
mejvis -> KLIK

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1553
2.4.2011 23:39:22   
IVA 11
Dado, kolica su super, svidjaju mi se! 

(odgovor članu mejvis)
Direktna veza do poruke: 1554
2.4.2011 23:43:04   
New Mom

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Jedno pitanje - na kojim Peg perego kolicima ručka može da se prebaci tako da je beba okrenuta ka onom ko gura kolica?

Juče u Kiki me prodavačica ubeđuje da ni jedan model nema tu opciju user posted image

Model Plico SWICH (zato je swich) možeš da namestiš da korpa bude okrenuta ka tebi i od tebe (znači, ne menjaju se ručke već samo korpa). Mi imamo takva (to je bilo presudno što sam se za njih zakačila).

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1555
5.4.2011 10:48:51   
Ana RR
Meni se baš dopadaju OVA kolica (Dora ih ima), jedino mi se ne sviđa što ručka ne može da se rotira.

Da li neko zna da li se na njih može montirati autosedište?

OVDE piše da može, ali ne znam da li se onda skida sedište sa kolica, pa se namontira autosedište?

< Poruku je uredio Ana RR -- 5.4.2011 10:50:17 >

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1556
5.4.2011 11:06:26   
majathegreat
Mi imamo nasleđena peg perego kolica, matora 11 godina. Razdrndali smo malo točkove dok smo bili na selu, ali su kolica fantastična. Imaju te ručke koje se okreću i ja ne znam kako bih bez toga uopšte funkcionisala u šetnji. Ne moraš da kačiš kojekakve krpe da ti ne duva vetar ili ne sija sunce u dete i što je najvažnije ne moraš da menjaš smer kretanja. Za ovih 9 meseci nismo bili napolju možda 4-5 dana. Svaki dan smo napolju i po minusu i na kiši i vetru. Nemam čak ni onaj najlon, meni je to malo strašno, jer ja ne podnosim zagušljiv prostor. Uvek nosim kišobran ili se jednostavno sklonimo ispod neke nadstrešnice. Za sledeće bebče ću morati da kupim nova i definitivno kupujem kolica gde se ručke okreću u suprotan smer, odnosno definitivno ću kupiti peg perego switch.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1557
5.4.2011 11:19:56   
Ana RR
Meni se PP baš dopadaju i od početka sam za njih.
Ova Graco mi se vizuelno dopadaju, a čula sam i dobre komentare.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 1558
5.4.2011 11:20:55   
vonavoj
meni su graco nesto kabasta! ne znam zasto! kruta!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1559
5.4.2011 11:22:38   
nela79
Sva ova nova , da ne kazem moderna, kolica sa tri tocka itd... meni izgledaju mocno, al cini mi se da su kako vonavoj kaze kabasta, i teska. Kako se sklapaju, stanu li u gepek manjeg auta? Meni je to bilo bitno kad smo birali kolica .

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1560
5.4.2011 11:26:21   
IVA 11
Ja ipak mislim da je najpametnije uzeti 3 u 1 kolica sa mogucnoscu okretanja rucke. Sad sve zavisi od modela, da je praktican i udoban. Ja sam PP odusevljena bila, ali moj sin od 3 mjeseca nije mogao da stane u sirinu u kolica, pa smo uzeli MC koja su sira u stranu.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1561
5.4.2011 11:33:40   
Ana RR
Mislim da ćemo verovatno kupiti PP Uno, imaju baš dobre karakteristike. 

(odgovor članu IVA 11)
Direktna veza do poruke: 1562
5.4.2011 11:44:55   
IVA 11
Lijjepa su, nasa su PP Pliko. 

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1563
5.4.2011 12:32:44   
jance

Meni se baš dopadaju OVA kolica (Dora ih ima), jedino mi se ne sviđa što ručka ne može da se rotira.

OVDE piše da može, ali ne znam da li se onda skida sedište sa kolica, pa se namontira autosedište?

e da znas Anci juce sam gledala kod jedne drugarice sto ima sina bas takva kolica! ona je jako zadovoljna sa njima, kaze da jako voli to sto joj dete sedi onako malo vislje nego u  obicnim kolicima, pa joj jos i stedi kicmu..dobila je iz to torbu i navlaku za noge...jako se lako sklapaju (i sama sam probala) ali rucka ne moze menjati polozaj, samo visinu. i ima 3 polozaja naslona.

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1564
5.4.2011 17:28:05   
M@rty

ana mi cemo ovakva kolica da kupimo, s'' tim sto uz njih ide jos dodataka, prelepa su kad ih vidis uzivo, bogato deluju... user posted image i ukucaj na you tube, imas kako sve funkcionise u vezi ovih kolica, i mislim da moze da se skida i dodaje auto sediste

< Poruku je uredio M@rty -- 5.4.2011 17:29:52 >

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1565
5.4.2011 22:28:04   
choopa choops

Vidi ovo Ana
KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1566
5.4.2011 22:31:58   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 1567
6.4.2011 0:25:09   
Ana RR
Videla sam, Choopa, i baš mi dobro izgleda user posted image jedino mi se ne sviđa što se ta ručka ne prebacuje user posted image

Direktna veza do poruke: 1568
6.4.2011 14:16:15   
eni26
nasa kolica spremna za setnju user posted image

user posted image

(odgovor članu nina83)
Direktna veza do poruke: 1569
6.4.2011 14:16:56   
Ana RR
Jeeeeej user posted image

(odgovor članu eni26)
Direktna veza do poruke: 1570
6.4.2011 14:19:08   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1571
6.4.2011 16:12:15   
Malecka074
Jeeee! Lepa su!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1572
6.4.2011 21:21:45   
zmajeva

Vidi ovo Ana
KLIK

Gde ima ova da se kupe i koliko kostaju?user posted image

www.kreirajzivot.com

Direktna veza do poruke: 1573
6.4.2011 21:28:31   
M@rty
zmajeva, imaju u aksi i kostaju oko 25.000 din. ali ne dobijas to autosediste kao na snimku...evo sta ide uz njih, a naknadno mozes da kupis autosediste:
Opis proizvoda:

Graco Trekko kolica
• Prikladna su za duge šetnje po prirodi
• Imaju sportski dizajn sa velikim točkovima i jakim amortizerima
• Sedište je udobno i ima četiri položaja naslona, od ležećeg do sedećeg
• Sklapanje je jednoručno za jednu sekundu
• Kompaktna su kada se sklope
• Točkovi i torba se jednostavno skidaju
• Visina ručke može da se podešava
• Sadrže i zaštitu od kiše, vreću za spavanje i torbu za točkove
• Namenjena deci od rođenja do oko 3 godine (do 15 kg)
Napomena:
• Dimenzije rasklopljenih kolica: 124×75×107cm
• Dimenzije sklopljenih kolica: 106×45×57cm
• Težina: 13.8kg

...ti si moja snaga, ti si sve u mom zivotu...
02.05.2010. M&V

(odgovor članu zmajeva)
Direktna veza do poruke: 1574
6.4.2011 22:21:25   
Ana RR
Vreća za spavanje - jel to ono što na snimku sa youtube stavlja naopačke u kolica, kao nosiljka?

(odgovor članu M@rty)
Direktna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here