|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
7.4.2011 23:33:39   
Malecka074
Boko, a je li kod ovih Cam-ovih kolica ne moras sklanjati tendu, da bi ih sklopila? Jer kod vecine mora da se skloni ta tenda, pa tek onda da se sklopi.user posted image
Inace to sa korpom koja moze da bude i ljuljaškica imaju naravno i Peg Perego. Ja sam se time odusevila. user posted image
KLIK

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1626
7.4.2011 23:52:54   
majathegreat
Te peg perego sa dodacima mi se ne dopadaju. Skupa su, a po mom sudu nisu praktična. Korpa za bebe je po meni nepotrebna stvar, pogotovo ako očekujete bebu na leto. A autosedište za prvih šest meseci, dok ne počne da sedi, kupite za tri hiljade dinara, a može i da se ljuljuška u tome. To je moje iskustvo. A ručke da se prebacuju, još jednom obavezno. Svaka ta tenda ne može da spreči vetar, mislim može, ali kad vam beba malo naraste i sedi u kolicima, pa dune vetar, vi tendu morate da prebacite bebi preko glave, a ona tada sigurno počinje da histeriše jer ništa ne vidi.

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1627
7.4.2011 23:54:28   
Anoniman
Svaku reč potpisujem! Da mi je ova pamet... ta ručka mi toooooliko fali! 

(odgovor članu majathegreat)
  Direktna veza do poruke: 1628
8.4.2011 0:05:29   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: majathegreat

Te peg perego sa dodacima mi se ne dopadaju. Skupa su, a po mom sudu nisu praktična. Korpa za bebe je po meni nepotrebna stvar, pogotovo ako očekujete bebu na leto. A autosedište za prvih šest meseci, dok ne počne da sedi, kupite za tri hiljade dinara, a može i da se ljuljuška u tome. To je moje iskustvo. A ručke da se prebacuju, još jednom obavezno. Svaka ta tenda ne može da spreči vetar, mislim može, ali kad vam beba malo naraste i sedi u kolicima, pa dune vetar, vi tendu morate da prebacite bebi preko glave, a ona tada sigurno počinje da histeriše jer ništa ne vidi.

korpa je meni najbolja od svih djelova kolica user posted image koristili smo je do punih 6 mjeseci, a pritom je M jako velika beba user posted image Ljeti bi bila isto tako potrebna da ga zastiti od sunca, komaraca, tuddjih prljavih ruku koja ulecu u kolica dok trepnes user posted image

AS mi je takodje dobra investicija. L se vozila u njoj do vise od godinu dana, M ce sigurno malo manje, jer je veci. Koristimo je stalno user posted image

A ovo za rucke se slazem, mada taj dio koristimo sada kad je vec veliki i nije bas da mu smeta vjetra, a i nesto mislim da bi sada plakao da je okrenut put mene, jer on voli da gleda kuda se vozi. Kad je okrenut (kad ga vozim u AS na kolicima) trazi da ga izvadim.

Sto ljudi, sto cudi user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1629
8.4.2011 0:24:19   
majathegreat
Pa svaka gradi stav na svom iskustvu, ali tu smo da probamo da nađemo najbolje rešenje. I da naravno zbunimo trudnice. user posted image

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1630
8.4.2011 0:30:00   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: majathegreat

Pa svaka gradi stav na svom iskustvu, ali tu smo da probamo da nađemo najbolje rešenje. I da naravno zbunimo trudnice. user posted image

user posted image Samo da nam ne posalju cmicak user posted image I mene su zbunjivali, sto bi njima bilo bolje nego meni??? user posted image Salim se user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

Direktna veza do poruke: 1631
8.4.2011 9:48:04   
Ana RR
Ma vi to nama namerno radite user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1632
8.4.2011 9:58:26   
*boka*

IZVORNA PORUKA: Malecka074

Boko, a je li kod ovih Cam-ovih kolica ne moras sklanjati tendu, da bi ih sklopila? Jer kod vecine mora da se skloni ta tenda, pa tek onda da se sklopi.user posted image
Inace to sa korpom koja moze da bude i ljuljaškica imaju naravno i Peg Perego. Ja sam se time odusevila. user posted image
KLIK

Malecka, ne mora da se skida tenda. Sa sve tendom mozes da ih sklopis i sklapaju se kao kisobran kolica, mozas na onom snimku da vidis.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

Direktna veza do poruke: 1633
8.4.2011 10:00:16   
*boka*

IZVORNA PORUKA: SnezaNS

Jel se uz ta cam kolica dobije sve to? mislim i nosiljka i as? za tu cenu? mi smo danas gledali u novom sadu i kolica bez icega su 33000 a sve ostalo se posebno dokupljuje... :/

Sve to ulazi u tu cenu, ceo komplet + torba.

25.07.2011.

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1634
8.4.2011 11:38:22   
Malecka074
Hvala, Boko! I ostalima, naravno na savetima. Nema veze sto nas jos vise zbunjuju!user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1635
8.4.2011 13:32:29   
Anoniman
Drage moje, vidim da ima još CAMovih fanova... Ja sam definitivno odustala od Cortine jer su pregolema iako su najlepša kolica na svetu... Tako da ćemo se i mi voziti u CAM Combi Family kolicima, ostaje nam samo još da odabertemo boju... Ali pošto ja u ponedeljak na žalost idem u bolnicu na ne zna se koliko dugo (možda i do kraja) bojim se da ću izbor boje morati da prepustim nekom drugom... user posted image

Direktna veza do poruke: 1636
8.4.2011 14:16:44   
*boka*
gae zbog cega ides u bolnicu? Jesi dobro? Boje sve imas na njihovom sajtu, pa mozes tu da izaberes, imaju lep izbor.

25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1637
8.4.2011 21:44:41   
SnezaNS
ijaoo zaljubila sam se u CAM mbx6 kolica.. proslogodisnji jedan jedini model i zato kosta 46700.. a noviji je 55000 :/ a ovaj COMBI FAMILY u NS-u 43000.. kako u Bg-u kosta 38000? :/ i koja je to prodavnica?

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1638
9.4.2011 2:03:03   
*boka*
Snezo ti si verovatno gledala u Aksi, jel da? Ovde su 38.000 (mozda nesto malo jace 38.500... nisam tacno zapamtila), jer ih ta firma uvozi, a Aksa robu nabavlja kod njih. Mozda mozes da ih porucis odavde, pa da ti posalju u NS. Mi cemo ici u ponedeljak da ih rezervisemo, jer je tek juce stigla boja koju smo hteli, pa cu pitati za tacnu cenu i javljam ti.

25.07.2011.

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1639
9.4.2011 12:51:33   
SnezaNS
ajde javi mi.. :))) gledala sam u merkatoru ne znam kako se zove radnja.. :/
ti uzimas taj model trio combi family jel? :)

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1640
9.4.2011 12:55:10   
Anoniman
CAM mbx6 kolica
Snežo , jesi li gledala u Vrapcu , u Kornelija Stankovića ? Oni drže CAM . I videla sam u izlogu neka preslatka crvaena kolica sa nekim cirkonima , neko ih je spominjao ovde ?

(odgovor članu SnezaNS)
  Direktna veza do poruke: 1641
9.4.2011 13:11:08   
*boka*
Snezo mi smo se odlucili upravo za ova koja je BubaMira spomenula, sa cirkonima, zovu se Elegant Family KLIK, ali to je potpuno je isti model kao i Combi Family, ista konstrukcija i tockovi, isti materijali, sve identicno, samo sto nemaju cirkone i drugacije su kombinacije boja. Javljam ti cim proverim tacnu cenu.

25.07.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1642
9.4.2011 13:16:09   
SnezaNS
da, prodavnica se zove MENDA.. setih se :) kako se zove ta prodavnica?

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1643
9.4.2011 13:17:00   
SnezaNS
videla sam i ta sa cirkonima. preeelepa su :))

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1644
9.4.2011 13:25:58   
*boka*
Ova u TC Usce se zove OshKosh, evo sad sam proverila cenu sa drugaricom koja radi tamo. Ja sam permutovala cene sa nekim drugim, Combi Family su tamo 42.900 a ova sa cirkonima su 48.000. Izvini sto sam te zeznula, nije bilo namerno. Gledali smo puno modela, pa su mi se pomesale cene. Onda ti se vise isplati da ih kupis u NS.

< Poruku je uredio *boka* -- 9.4.2011 13:26:58 >

25.07.2011.

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1645
9.4.2011 13:30:20   
SnezaNS
:) hvala puno, jako sam se obradovala sto ne moram da dolazim u bg po njih :D

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1646
9.4.2011 13:33:18   
*boka*
Nema na cemu draga. Ja sam u njih potpuno zaljubljena. Skroz su super. I kad pogledas i nije tako jaka cena, obzirom da uz njih ide sve kompletno.

25.07.2011.

(odgovor članu SnezaNS)
Direktna veza do poruke: 1647
9.4.2011 13:41:47   
SnezaNS
pa da, u pravu si.. :)

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1648
9.4.2011 14:17:19   
Anoniman
@boka: zbog preeklampsije sam do sad imala redovne hospitalizacije na mesec dana ali sad se jako povećao otpor u atrerijama koje vode krv do materice (opet zbog preeklampsije) i očekuju da beba zbog nedovoljnog protoka krvi počne da zaostaje u razvoju... Tako da ću morati da im budem na oku...

Inače što se cena tiče, Cam Combi Family su u Piramidi u radnji koja se zove Meda Shop 42 000 (ceo komplet naravno). Nisam gledala koliko je Elegant ali znam da ga imaju u ponudi.... Od svih radnji koje sam obišla Meda je najpovoljnija...

(odgovor članu SnezaNS)
  Direktna veza do poruke: 1649
9.4.2011 16:17:12   
Ana RR
Evo ja se vratih iz Ušća. Gledali smo kolica i baš su nam se dopala Cam-ova user posted image kao što je Boka rekla, cena je 42 900, sa svim dodacima. U Dexy co su 39 i nešto, pa eto ko hoće malo da uštedi može tamo kupiti.

Ja sam se naravno opet zalepila za Peg Perego i Inglesina, ali preskupa su, iskreno. Tako da ćemo i mi 99% kupiti Cam user posted image

Volela bih samo da negde uživo vidim dezene, dopadaju nam se bež, teget i teget sa belim i narandžastim.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Zna li beba u stomaku šta mama jede?
Tečnost u kojoj bebe plutaju pravi je koktel različitih ukusa i dok čekaju vreme kad će izaći u svet, one možda tako uče...

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here