|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
6.4.2011 22:27:55   
New Mom
Ne, nosiljka je nosiljka, a vreća za spavanje je dunjica (neki to tako zovu).
Kod pp nema te vreće već ima termo navlaka koja se prikopča na prednji deo kolica i tako zatvori taj deo zimi.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1576
6.4.2011 22:31:34   
New Mom
Vreća:
user posted image

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1577
6.4.2011 22:32:44   
Ana RR
Mislila sam na snimak za Graco kolica, jesi li pogledala? Ne znam da li se to dobija kao prateća oprema.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1578
6.4.2011 22:39:28   
New Mom
Na snimku na 2:17 je vreća za spavanje, a ono pri početku na 0:40 je mislim nosiljka.
Tamo na Aksinom sajtu stoji da se dobija, ali mislim da tu uvek, ali uvek pitam šta tačno pojedinačno ide, veruj mi, svašta rade.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1579
6.4.2011 22:46:47   
Ana RR
Na to na početku sam mislila, zanimljivo mi deluje što možeš malu bebu okrenuti ka sebi (mada ne znam koliko je praktično u stvarnosti).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1580
6.4.2011 22:50:13   
New Mom
Ne znam, meni je lično bilo to nepotrebno, kad već imaš (i moraš da imaš AS), ono mi je služilo kao nosiljka.
A sama kolica sam prva tri meseca držala da gleda KL ka meni, a sada da gleda svuda oko sebe.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1581
6.4.2011 22:55:58   
Ana RR
Ako autosedište može da se montira na ova kolica, to bi mi bilo super. Koristila bih ga tako prvih meseci a posle samo kolica okrenuta ka napred. Mislim, meni je najveća dilema oko tih ručki što se ne rotiraju.

Ili ću kupiti PP Uno i završiti stvar, ali i ova mi se baš dopadaju.

< Poruku je uredio Ana RR -- 6.4.2011 22:56:47 >

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1582
6.4.2011 22:56:23   
Anoniman
Ana , ja sam ispregledala ta kolica od glave do pete , dobijaš tu dunjicu i navlaku za kišu uz Graco . I da , ona se može staviti da beba gleda ka tebi , ali je to mala dunjica , beba će moći 2 meseca , jedva 3 meseca da se vozi tako . A ako su letnji meseci - skuvaće se u tome , nekako je delovalo stisnuto , bar meni . Ipak sačekaj Doru , ona će ti reći bolje .

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 1583
6.4.2011 22:57:28   
Trudnicica83
U, meni jako fali sto na kolicima nemam mogucnost da okrenem dete ka sebi, inace imam Chicho-va enjoy fun i u svemu ostalom sam zadovoljna. To sa AS sam i ja mislila kao ako imam to onda mi ne treba okretanje rucke. Malo sutra posto sam je bas kratko vozala u AS jer je pocela zima a u njoj mi je previse izlozena (u kolicima je ipak zasticenija od vetra i hladnoce) a i sada mi je prerasla - tj. sedi pa se vrpolji i nece da miruje u AS i ne smem da rizikujem da mi ne ispadne cak i ako je vezana....user posted image
A iako je sada vec velika pa kao ne treba da gleda u mene, zao mi je sto nemam ovu mogucnost okretanja ka sebi jer bih gomilu puta izbegla nosanje u rukama kad se smori samo time sto moze da me vidi..
Sledeci put definitivno kupujem kolica sa okretanjem bebe ka sebi.

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu New Mom)
Direktna veza do poruke: 1584
6.4.2011 22:57:35   
Anoniman
Na Graco može da ide AS koliko ja znam . Zašto ne bi moglo ?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1585
6.4.2011 22:58:09   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: BubaMira

, ali je to mala dunjica , beba će moći 2 meseca , jedva 3 meseca da se vozi tako . A ako su letnji meseci - skuvaće se u tome , nekako je delovalo stisnuto , bar meni .

I ja imam ovaj utisak.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1586
6.4.2011 23:06:35   
Anoniman
Čekaj da Dora proslavi rođus pa će ti sve reći user posted image .

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1587
6.4.2011 23:09:11   
Ana RR
Znam da su ona i Lu oduševljene, ja jedino brinem oko tih ručki user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1588
6.4.2011 23:11:50   
simke
Juhu Ana ja tek sad videh tvoj tikeruser posted image Čestitam milauser posted image

Što se kolica tiče meni je bilo super što Simke ne gleda prema meni,jer bi se istog momenta dao u drekuuser posted image Naša kolica su imala opciju da na njih staviš AS(dobili ih  uz njih),ali ja to nisam praktikovala iz navedenog razlogauser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1589
6.4.2011 23:11:53   
Anoniman
Moje mišljenje - ja imam kolica sa okretanjem ručke , i veruj mi , ne znam da li sam 2 puta okrenula ručku . Drugo , tenda na Graco se može okrenuti , pa tako zakloniti bebu od sunca ili vetra .

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 1590
6.4.2011 23:13:11   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: simke

Juhu Ana ja tek sad videh tvoj tikeruser posted image Čestitam milauser posted image

Hvala darling user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 1591
6.4.2011 23:16:40   
Ana RR
Bože zdravlja, tek u julu ćemo kupovati kolica, ali do tada ću se mm popeti na glavu user posted image ko o čemu ja o kolicima user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1592
6.4.2011 23:24:29   
choopa choops
Na pa zar nema na onom linku sto sam stavila objasnjeno da moze AS na kolica? Za ovu dunjicu ti ne znam, kod nas nema pola tih kolica ni da se vide, ni da se kupe. Ja to samo znam sto mi je ostalo u sjecanju dok sam ja kupovala user posted image
Sto se tice voznje u AS, ja sam praktikovala da vozim M kad god mogu u korpi (odnosno u lezecem polozaju), a u AS jedino ako bas zaspe u autu pa mi zao da ga budim i drndam. Samo Pp ima veliku korpu, pa sam ga ja vozila u njoj do punih 6 mjeseci. Mozda dok se ti porodis izadje jos koji novi model user posted image Kako god, oboje tih kolica su sigurno kvalitetna, tako da neces pogrijesiti user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1593
7.4.2011 11:16:41   
Nina777
Da li je neko video kod nas da ima da se kupe zakacaljke za kolica, ona bez odvojenih rucki, ovako nesto
http://www.babyant.com/bv022108.html

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 1594
7.4.2011 12:11:00   
jance
IZVORNA PORUKA: Ana RR

Bože zdravlja, tek u julu ćemo kupovati kolica, ali do tada ću se mm popeti na glavu user posted image ko o čemu ja o kolicima user posted image

user posted image  a sta ja onda da kazem! dobro da ih vec nisam i kupila user posted image
ma sve vec i o kolicima i o krevecima i o sedistima za kola, ama bas sve znam... sve nase sajtove sa baby opremom sam vec prostudirala, a ja sam tek 12 t nedelja! user posted image

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1595
7.4.2011 13:01:09   
Malecka074
hehehehe...Jance i ja sam ti ista. vise mi sva ta oprema izlazi na nos. user posted image
Ali najteze mi je da se oslucim za kolica. Svakim nesto fali po mojim zahtevima. user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1596
7.4.2011 18:48:59   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: *boka*

Eeee Ancice, evo sad sam videla koja si kolica postavila i to su upravo ta koja sam videla prekjuce i jaaako su mi se dopala! Ja sam videla crno - crvenu kombinaciju. Vidim da si postavila tamo pitanje da li se na njih moze montirati auto sediste, moze, ja sam ih isprobala, provozala po radnji, moze da se okrece da beba gleda prema tebi i prema napred. Cena je otprilike ta, ali samo za kolica. Autosediste i velika korpa - nosiljka se kupuju posebno.
E jedina stvar koja mi se kod ovih kolica nije dopala je ta sto, ako nemas veliku korpu-nosiljku, beba ne moze da lezi lepo (u ovom delu koji si postavila tamo na temi) Mozes da spustis bebu da lezi, ali nozice i guza su uvek u sedecem polozaju (ne znam da li me razumes). Kao kad neko sedne na stolicu, pa ga nagnes na pozadi, nozice su uvek savijene u kukovima, tako da ne mozes bebicu da postavis recimo da lezi na boku. To mozes jedino u velikoj korpi, koja se posebno kupuje. Eto to mi se nije jedino svidelo, inace izgledaju vrh! Ja sam potpuno odlepila kad sam ih videla. Tockovi su savrseni, mekani i imaju amortizere.

E sad, jedino što meni smeta je to što se ne rotira ručka.

Rucka se ne rotira, ali mozes da rotiras sediste (koliko se secam).

E sorry, ne moze sediste da se rotira, sad sam se setila (pogledala sam puno modela pa mi se pomesalo) ali auto sediste definitivno ide na njih, to znam, jer sam to isprobala.

IZVORNA PORUKA: Misica 3

Vi uveliko razmisljate o kolicima, ja nikako da uhvatim vremena da pogledam na internetu, ali Graco sa tri tocka su mi fantasticna. Teska su i velika, ali laka za upravljanje. Ima ih moja snajka i bas je zadovoljna.

A jesi li videla koliko košta nosiljka? 

A jesi li videla koliko košta nosiljka? 

Sediste za kola je oko 11.500 a nosiljka oko 15.000 Znam da sam izracunala da nam se vise isplate ona Cam koja smo videli, gde dobijemo sve zajedno + torba. E da, uz ova kolica ne ide ni navlaka za noge, kad je hladno. I to se dodatno kupuje. Tako da kad sve saberes, skupa su. Kazem ti, ako uzmete samo kolica, za malu bebicu nece biti bas zgodna za lezanje. Ona su vise za dete od 6 meseci pa na dalje. Inace, jako se lako sklapaju, skidaju im se cak i tockovi na klik, pa tako dobijes vise prostora u gepeku.

A gde si ih gledala? Pošto u Aksi uz njih ide vreća za spavanje, torba za točkove i zaštita od kiše.

E, ajmo u temu o kolicima, ja ću iskopirati postove.

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 1597
7.4.2011 18:50:03   
Ana RR
I ova su mi lepa KLIK skroz poslednja.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1598
7.4.2011 19:01:00   
*boka*
Evo me... Ja sam ih gledala u Dexycu u Uscu i prodavacica mi je rekla da je to cena samo za kolica i da se sve ostalo dodatno kupuje. Pa smo je pitali za nosiljku i sediste za kola i kad smo sve izracunali, ispalo nam je skuplje od onoga sto dobijemo u Cam koja smo izabrali jos onda.
Znas kako, negde prodaju sve u kompletu, a negde sve raspare, pa prodaju posebno. Zavisi od radje do radnje.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1599
7.4.2011 19:01:39   
*boka*
E i ova druga su fina.

Elena - svaki moj osmeh!!!
25.07.2011.

(odgovor članu *boka*)
Direktna veza do poruke: 1600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  62 63 [64] 65 66   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pismo mom detetu kojeg više nema
Danas, dok mislim na tebe, držim tvoju sestru u naručju. Ona je lepa, ona je savršena, ja sam srećna i ... istovremeno n...
Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here