Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:50:00
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* ja sam spustila svoju kilazu na onu koju ja smatram dobrom za mene...ovih dana sam balansirala kilo-dva gore dole, e sad sam dole i spremna sam za praznike Sad si u minusu i moras nadoknaditi
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:51:40
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Sto previse? Kad si debeo nema previse Što bi rekao mm, mnogo je kad biju.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:52:13
|
|
|
|
Tea2
|
Jabudic,bravo!!Zaboravila sam sta uopste bese uzdrzati se u jelu.Kada te slusam(citam),pozelim prosto da ne jedem!!!!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:53:12
|
|
|
|
Jeca*
|
da, al mi jedemo, samo pametno auuu svaka mi ko u Njegoša
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:53:47
|
|
|
|
jabudic
|
Mina, i moj tako kaze Tea, meni je bilo pretesko prve nedelje, a posle budes ponosna na sebe, jos kad vidis da si se upola smanjila, oslaca ti zivot
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:55:36
|
|
|
|
Tea2
|
Jeco,ono sto ja volim -opasno se kosi sa postulatima zdrave ishrane..... Pripadam grupi,,hleba i igara".Odoh da pojedem 2 Ovsija...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:56:01
|
|
|
|
minavb
|
Kladim se da si kupila novi sexy donji veš
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 12:11:18
|
|
|
|
Jeca*
|
Tea...2 ovsija 200 kalorija...bolje pojedi neko voce
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 12:12:48
|
|
|
|
maca821
|
Ja nemam problema sa viškom kg, ali me zato ubi celulit, guza mi je odvratna pa već duže vreme razmišljam o ovom načinu ishrane,da pravilno kombinujem namirmice,jer imam i problem sa lošijim varenjem. Drugarica mi je pričala i o nekoj Rina dijeti. Ali ja ne bih da mršavim...šta mi savetujete? E da, da naglasim da pijem Eutirox za štitnu.
< Poruku je uredio maca821 -- 29.12.2011 12:13:46 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 12:13:28
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: minavb Kladim se da si kupila novi sexy donji veš Not yet, but... Kazu valja neka čipkica u novogodišnjoj noći
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 12:14:24
|
|
|
|
Jeca*
|
crvena!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 12:18:21
|
|
|
|
Tea2
|
Ih,Jeco...ne broj i kada zdravo jedem.....
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.1.2012 17:06:02
|
|
|
|
jabudic
|
Znaci, ovako... Bila sam na dijeti od 9.12-31.12, smrsala 8kg. Od 31.12-8.01. jela normalno i ugojila se 1kg. Od sjutra pocinjem opet sa ovakvom ishranom, bilo je i previse krkanluka, nije mi prijalo. Jako sam zadovoljna ovim nacinom ishrane, da sam bila na nekoj drugoj dijeti vjerujem da bih za vrijeme praznika povratila svaki kg, i dodala jos koji pride. Zivjela Mina, bic patlidzanski!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.1.2012 17:15:22
|
|
|
|
MERYEN
|
OBRACAM SE JECI I MINI ,naravno i ostalima da mi pojasne ovaj proces mrsavljnja sta se sa cim jede moze pp unapred zahvalna
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.1.2012 20:03:16
|
|
|
|
minavb
|
Od sutra kolektivja dijeta, pa svrati u temu dijetalni meni, a poseti prvih par stranice tene cisto da vidis pravila. Jabudicu, drago mi je da si zadovoljna.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.1.2012 20:14:59
|
|
|
|
Tea2
|
mina,savesti moja!Pocinjem da radim od 16-og i moram da smrsam !!Letos si bila divna podrska,kao i sve druge devojke u ovoj temi-i otislo je 8 kilograma.Mnogo sam se opustila ...
< Poruku je uredio Tea2 -- 8.1.2012 20:15:39 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.1.2012 20:18:22
|
|
|
|
isidora88
|
ako neko ima negde zapisano kad sta jede,molila bih da mi posalje na pp ideje i recepte,ko sta ima nebitno,nemam vremena da iscitavam sve teme a vec polako gubim ideje sta da spremam
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 7:01:10
|
|
|
|
oxy7
|
Praznici prolaze pa nemam više izgovor da jedem sve i svašta, a čini mi se da je ovo sa kombinovanjem namirnica dobro iako dojim bebu. Malo sam čitala, mislim da sam pohvatala suštinu, samo me zanima da li sokovi i čajevi remete značajno cijeli proces jer ih ne smijem još izbaciti zbog mlijeka?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 7:34:38
|
|
|
|
minavb
|
Sokove bi trebala da izbaciš, čajeve ne ali moraš da ih piješ nezaslađene.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 15:53:44
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: MERYEN OBRACAM SE JECI I MINI ,naravno i ostalima da mi pojasne ovaj proces mrsavljnja sta se sa cim jede moze pp unapred zahvalna
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 16:09:14
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 ako neko ima negde zapisano kad sta jede,molila bih da mi posalje na pp ideje i recepte,ko sta ima nebitno,nemam vremena da iscitavam sve teme a vec polako gubim ideje sta da spremam evo i ja da se ponovim
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 16:32:45
|
|
|
|
Jeca*
|
pisali smo svakodnevno maltene, u temi DIJETALNI MENI a pravila smo više puta provlačili kroz ovu temu...evo pokusacu da nadjem da kopiram
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 16:33:38
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Koliko sam skapirala: - meso + salata
- boranija, grašak, pasulj + salata
- krompir, pirinač + salata
NE: - meso + krompir,pirinač
- meso + grašak, boranija
Tako nekako? Znam da pojednostavljujem, ali moram da počnem negde.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 16:33:54
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: minavb Bravo. I voce iskljucivo jesti samo.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.1.2012 16:34:54
|
|
|
|
Jeca*
|
Idealno je da pročitate prvih 5-6 stranica teme, sve je baš lepo objašnjeno a onda ideje imate u temi Dijetalni meni a ako vam nešto ostane nejasno napišete u temi Pitajmo Minu (o ishrani) i to je to
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?