Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:14:44
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da se pohvalim, 13.dan -6kg i nema te hrane kojoj vise ne mogu odoljeti
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:19:12
|
|
|
|
minavb
|
To lutko! Ne samo da si skinula kilogram već si i volju očvrsla.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:21:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kako, bre, za dve nedelje 6 kg?! Meni to nikad nije uspelo. Ja smršam po pola kila - kilo max nedeljno.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:36:47
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Kako, bre, za dve nedelje 6 kg?! Baš kako??? Ja za 10 dana skinuh 1 kilogram
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:38:41
|
|
|
|
minavb
|
SVaki organizam je drugačini, a i možda se njen plan ishrane razlikovao od vašeg po količini proteina i ugljenih hidrata.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:41:49
|
|
|
|
Snelle
|
Zaboravih da kažem, ja sam imala 68kg, sinoć se merim 67kg, ali vidim da "kazaljka" na vagi naginje i pretenduje ka 66kg
< Poruku je uredio Snelle -- 21.12.2011 10:42:37 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 14:50:21
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: minavb To lutko! Ne samo da si skinula kilogram već si i volju očvrsla. Sad sam ti prava celicna lady, nikakva cokoladna torta me ne moze poljuljati Ne znam kako, nisam jela slatkise i hleb, ni mrvicu, i kombinovala kao sto je napisano ovdje i to je to. Prve nedelje mi je bilo uzasno tesko, a sad bih vec mogla i nista da ne jedem. Super se osjecam, i ne planiram nikada vise da jedem "normalno"
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 14:53:02
|
|
|
|
Olga75
|
Jabudicu , ako tako nastavis 13 dana 6 kila , ima da se osusis do proleca , nece da te bude ni upola
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 14:55:03
|
|
|
|
jabudic
|
To mi je i bio primarni cilj salim se, sad mi oslacalo, pa sam cilj pogurala jos nanize
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 19:43:05
|
|
|
|
Verus
|
E ok to me je zanimalo. Znaci moze takva pasta sa povrcem i balzamikom... IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: madre verus, ja sam laik, ali rekla bih da iz te pasta salete pod obavezno treba izbaciti pastu a verovatno i jos ponesto Žitarice se moraju unositi, naravno ne u ogromnim količinama i ne belo brašno. Pasta je u suštini ok, ali ako se pravilno kombinuje i ako je integralna. Obrok koji je Verus pojela je loša kombinacija-pasta, sir i meso. Idealno bi bilo da je pojela pastu sa povrćem, meso sa povrćem ili povrće sa sirom.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 13:15:31
|
|
|
|
jabudic
|
A kukuruzno brasno? Neka projica? Ili nikakvo brasno
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 13:31:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Možeš neku integralnu kiflu da pojedeš za doručak, ili integralni dvopek recimo, ali u proju, osim brašna, ide i ulje, tako da no-no Ali pazi kod tih integralnih peciva, da ne bude samo obojeno brašno nego da zaista bude integralno, i da ne bude mnogo semenki. Najbolje je, ako imaš vremena ( a znam da nemaš ) da ih sama napraviš.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 13:54:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam u jednom restoranu u salad baru videla sledece. Imaju dosta cinijica sa raznim semenkama, od nundeve, suncokret, susam, pinjole... ma svasta nesto. I kad sebi smuckas salatu mozes da pospes sa tim (malo naravno). Kakva je to kombinacija. Ja bih rekla dobra Mislila sam da u nekoj zdravoj hrani nakupujem tih boba pa smuckam u neku teglicu da imam tako za posipanje.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 14:20:32
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Možeš neku integralnu kiflu da pojedeš za doručak, ili integralni dvopek recimo, ali u proju, osim brašna, ide i ulje, tako da no-no Ali pazi kod tih integralnih peciva, da ne bude samo obojeno brašno nego da zaista bude integralno, i da ne bude mnogo semenki. Najbolje je, ako imaš vremena ( a znam da nemaš ) da ih sama napraviš. E bolje onda da ni ne probam, znam ja sebe, ne bi se to zavrsilo na jednoj Ovako, nema pa nema
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:11:01
|
|
|
|
jabudic
|
-8 za 20 dana
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:13:34
|
|
|
|
minavb
|
Bravo kraljice! Svaka čast. Sad se časti za praznike, doziraj ono čega si se uželela, pa nastavi.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:22:49
|
|
|
|
jabudic
|
Ne mogu da vjerujem da mi ovako dobro ide, kad se pogledam u ogledalu-nema me, svo se salo istopilo Jos malo mlitavi stomak. Ja mislim da je mene hleb unistavao, od njega sam nekako bila naduvena i jela sam ga sa svim i svacim, a sad sam naprosto izdusila Mina, hvala ti puno
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:29:42
|
|
|
|
minavb
|
Nisam ja ništa uradila, sve si sama
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:32:44
|
|
|
|
Jeca*
|
bravoooo
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:36:31
|
|
|
|
viking
|
Jabudic, recpect!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:43:00
|
|
|
|
jabudic
|
Recept ti je da cvrsto odlucis, to je valjda najvaznije, i da slusas Minu, i gotova stvar
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:43:39
|
|
|
|
jovicaa
|
da nije previse 8 kila za 20 dana?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:46:51
|
|
|
|
minavb
|
Nije.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:47:13
|
|
|
|
jabudic
|
Sto previse? Kad si debeo nema previse
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:48:33
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam spustila svoju kilazu na onu koju ja smatram dobrom za mene...ovih dana sam balansirala kilo-dva gore dole, e sad sam dole i spremna sam za praznike
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?