Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 14:44:57
|
|
|
|
isidora88
|
hvala jeco
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 14:53:02
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 meni niko nista nije odgovorio mene je bas smorila un dijeta i jedva cekam da zavrsim pa da pocnem ovako da se hranim samo ne znam da li smem kod dr ne mogu zakazati pre jeseni ,mada meni je stitna zlezda u normali pa bih valjda smela ovako da se hranim i kada smem slatkise [sm=smiley9.gif] Po nutricionistima-može malo slatkog, ali gledaj da bude kvalitetnije, tipa-tamna čokolada ili ovseni keks-i to 2 sata posle ručka, oko 17 h
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 14.7.2011 23:05:04
|
|
|
|
nencydrew
|
Jel mogu jaja i sir-to su proteini? Negde san čitala da je to loša komb. Dajte neke predloge za doručak, a da nisu ovsene
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.7.2011 9:10:31
|
|
|
|
NIID
|
Meni ova dijeta zvuci privlacno i ne deluje tesko...ali imam toliko pitanja.. Koliko vreme se drzi dijeta, koliko traje rezim odrzavanja posle dijete? Dali se prave pauze? Koliko traje i sta se moze jesti u pauzama? Jlei moze ujutro prvo jesti voce a onda doruckovati? I sta drugo moze biti dorucak osim pahuljica i mleko? Ja ujutro mjesam ovesne pahuljice, pcenicnim nikuljcima i lanano seme - jel ovo dobra kombinacija? Poclea sam malo da se privikavam pa videcemo..Meni treba skinuti nekih 6 kg.
< Poruku je uredio NIID -- 17.7.2011 9:11:47 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.7.2011 16:16:47
|
|
|
|
minavb
|
Ovo zapravo i nije dijeta, ovo su pravila kojih bi u sustini trebali uvek da se pridrzavamo, nekad uz male izmene. Nema vremensko ogranicenje i propisane kolicine. Za dorucak se mogu jesti zitarice u bilo kom obliku, vazno da se ne preteruje sa kolicinom i da bude puno zrno. Pored svih vrsta pahuljica, moze se jesti i tost, hleb, kifle ili vec nesto slicno, od integralnog brasna.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 17.7.2011 20:20:11
|
|
|
|
bokicans
|
Ja još nisam izgubila na kg ,do duše nemam dig,vagu pa ne znam u gram.Voce cak i preskocim .i uglj,hidrate (testo,hleb,slatkiši) Nadam se da cu uskoro videti pomak.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.7.2011 8:45:53
|
|
|
|
isidora88
|
bokice a koliko si na ovoj ishrani?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.7.2011 9:33:53
|
|
|
|
bokicans
|
Od nekog 6.7 jula-Sada sam se izmeril otišla je 1 kg.Ispravla 1,5 kg,ne znam tacno nemam dig. vagu.
< Poruku je uredio bokicans -- 18.7.2011 9:43:44 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 18.7.2011 11:07:24
|
|
|
|
dijana1*
|
Dosta sam citala temu ali nisam jos uvek sve procitala, a zanima me u kojim kolicinama se moze jesti lubenica kada si na dijeti? Ja bih mogla samo lubenicu da jedem, obozavam je
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.7.2011 20:09:20
|
|
|
|
nencydrew
|
dijana, sigurna sam da ne sme puno lubenica, puna je voćnog šećera.Može 1 kriška, i to pojesti prepodne, kao užina
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 20.7.2011 20:10:10
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: minavb Ovo zapravo i nije dijeta, ovo su pravila kojih bi u sustini trebali uvek da se pridrzavamo, nekad uz male izmene. Nema vremensko ogranicenje i propisane kolicine. Za dorucak se mogu jesti zitarice u bilo kom obliku, vazno da se ne preteruje sa kolicinom i da bude puno zrno. Pored svih vrsta pahuljica, moze se jesti i tost, hleb, kifle ili vec nesto slicno, od integralnog brasna. Jel sme sa jogurtom?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.7.2011 9:23:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Žitarice s jogurtom? Naravno. Ja jedem 30g (oko tri kašike) raznih žitarica sa onim jako-malo-masnim jogurtom (Ella, Fit).
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.7.2011 10:21:11
|
|
|
|
bokicans
|
-2 kg,kod mene ocigledno ide malo teze ali ide
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:05:44
|
|
|
|
bokicans
|
-3 kg Ali jednom mi je pao šecer i ja sam popila kašikicu Nađinog pikovita
< Poruku je uredio bokicans -- 28.7.2011 15:29:51 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:10:45
|
|
|
|
Jeca*
|
gde nadje pikovit...još da ti pojača apetit -3kg? super
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:31:30
|
|
|
|
bokicans
|
To mi je bilo pri ruci ,ma malo sam uzela Da,da 3 kg ,sada idemo dalje,malo po,malo
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:34:32
|
|
|
|
Jeca*
|
sporo, ali dostižno...i zdravo! zdravooooooo
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 28.7.2011 15:39:38
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: bokicans -Ali jednom mi je pao šecer i ja sam popila kašikicu Nađinog pikovita Ludice jedna. -3 je suuuper, idemo dalje!!!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.8.2011 23:15:41
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sutra nastavljam kombnaciju namirnica,bila sam na putu ,u gostima pa mi nije bas u potpunosti išlo od ruke-priznajem. Od sutra opet strogo i moram priznati najbolje se osecam kada kombinujem i nisam naduvana.sto mi je bitno.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 9.12.2011 13:34:03
|
|
|
|
jabudic
|
SVe sam procitala, i nadam se da se uskoro javljam sa -10kg Ja inace nisam za dijete tipa danas jedes ovo, sjutra ono, meni treba neka ovako neobavezna. I jos nesto... Nikad nisam mogla da pojedem samo 1 krisku hleba, ili 1 kocku cokolade. Mogu nesto da ne jedem godinama, nikako, ali ako probam, ja cu jesti dok se ne najedem, pojescu 3 kriske hleba i citavu cokoladu Tako, od sjutra hleb i slatkisi na 0, a imacu na umu sve sto sam procitala. Drzite mi fige
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 11:56:40
|
|
|
|
jabudic
|
This really works Za 3 dana 3 kg. Jes' da sam vise gladna nego sita, ali dojadilo mi vise, pa neka i crknem od gladi, samo da spadnu kilogrami
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 12:20:01
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: jabudic SVe sam procitala, i nadam se da se uskoro javljam sa -10kg Ja inace nisam za dijete tipa danas jedes ovo, sjutra ono, meni treba neka ovako neobavezna. I jos nesto... Nikad nisam mogla da pojedem samo 1 krisku hleba, ili 1 kocku cokolade. Mogu nesto da ne jedem godinama, nikako, ali ako probam, ja cu jesti dok se ne najedem, pojescu 3 kriske hleba i citavu cokoladu Tako, od sjutra hleb i slatkisi na 0, a imacu na umu sve sto sam procitala. Drzite mi fige Znam o cemu pricas
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 15:47:49
|
|
|
|
jabudic
|
Banane? Ne?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 15:50:03
|
|
|
|
Jeca*
|
mozes ponekad....ja pojedem bananu jednom u ko zna koliko dana i to za prepodnevnu uzinu. Ne u kombinaciji sa drugim vocem, drugom hranom i ne popodne
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.12.2011 15:51:57
|
|
|
|
jabudic
|
Hvala
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?