Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 8.7.2011 14:44:49
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 Lesnik ima oko 600 kalorija na 100g Isto koliko i 2 kg jagoda!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 9.7.2011 0:05:29
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Hm...da, ovo je post od druge forumašice, a ne minin post Pravilno je ovako: skrob jedeš sam ili sa vlaknima proteine jedeš sa drugim proteinima ili vlaknima vlakna sa skrobom, proteinima ili drugim vlaknima leguminoze se jedu same ili sa vlaknima voće pre podne skrob do 15h žitarice su izuzetak u mešanju koliko znam, one se jedu sa jogurtom ili mlekom ne: slatkiši, beli hleb, gazirano, sokovi Skrob: krompir, pirinač, testo Vlakna: šargarepa, sve salate, karfiol, brokoli, kelj, prokelj Leguminoze: grašak, boranija, pasuljk, bob, sočivo Proteini: meso, jaja, riba
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.7.2011 11:27:20
|
|
|
|
bokicans
|
Hm bas me zanima kada cu videti prve rezultate ,nestrpljiva sam
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.7.2011 11:41:55
|
|
|
|
isidora88
|
posto ne mogu bez slatkisa kada smem malo da pojedem? kada zavrsim sa dijetom planiram da pocnem da se hranim po mininim savetima,samo me zanima da li smem zbog stitne zlezde jer preocitah u nekom postu da ne smeju ovako da se hrane osobe sa oboljenjem stitne
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.7.2011 13:07:45
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: Zille IZVORNA PORUKA: cipiripi Ko ne sme da koristi ovu ishranu -Osobe koje imaju bolesti stitne zlezde kod ljudi koji boluju od stitne zlezde svaka promenau tom smislu nije dobra, mogu samo blage korecije da se primene dok ne sredis stitnu tj dok je ne dovodes u normalnu, ne smes da drzis bilokakve dijete.. tako dr kazu..
< Poruku je uredio bokicans -- 10.7.2011 13:12:19 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 10.7.2011 13:34:06
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: isidora88 posto ne mogu bez slatkisa kada smem malo da pojedem? Isi, zašto ne možeš bez slatkiša? Imaš neki problem ako ne uzimaš slatko?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 10:40:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam jos uvek stala na vagu.Posle nedelju dana,smanjila sam obim struka za 7cm i obim butina za 4cm.Da li je to ok?Da nastavim tako?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:04:25
|
|
|
|
bokicans
|
Ma jok pocni da jedes Dragutinka moja.Ja još ne vidim pomak ,kada li ce
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:06:22
|
|
|
|
Jeca*
|
bokice, ako drzis po svim pravilima, trebalo bi vec posle nedelju dana da imas bar kilogram manje. Ja sam u prve dve nedelje izgubila 3 kg, dok je otisla voda, a onda su pocele da se tope i masti i gubila sam manje, ali sam za 12 nedelja skinula 10kg, ukupno. Koliko si vec na dijeti
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:12:37
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Ma jok pocni da jedes Dragutinka moja.Ja još ne vidim pomak ,kada li ce Ja sam glupa,i ne kapiram da li je ovo dovoljno.Posto necu jos da se merim.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:17:10
|
|
|
|
Jeca*
|
pa ti sama znas da li si zadovoljna svojim izgledom ili zelis jos da smrsas! Iskreno, nesto mi mnogo zvuci to 7cm za nedelju dana, u obimu...ali nastavi svakako sa dijetom i naravno izmeri se da vidis i koliko je to u kg
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:22:31
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* bokice, ako drzis po svim pravilima, trebalo bi vec posle nedelju dana da imas bar kilogram manje. Ja sam u prve dve nedelje izgubila 3 kg, dok je otisla voda, a onda su pocele da se tope i masti i gubila sam manje, ali sam za 12 nedelja skinula 10kg, ukupno. Koliko si vec na dijeti Jeco ,ja sam se presla mislila sam da je vise .tek tamo od 6.To je tek pet dana.Samo sto ja ne jedem pahuljice,Meni se više ishrana zasniva na proteinima i povrcu.Bez hleba ,slatkisa,pirinče,krompira...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:24:06
|
|
|
|
Jeca*
|
pa ne moras jesti pahuljice...vazno je samo da ne jedes hleb i slatkise i da ne mesas ono sto se ne sme mesati...i nema sanse da ne smrsas
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:38:43
|
|
|
|
bokicans
|
Joooj Jeco ,kako je super,kada tako cujes ,onda dobijem još vecu volju za mrsavljenjem
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:46:04
|
|
|
|
Jeca*
|
samo napred meni je ova dijeta promenila zivot, u najboljem smislu te reci...nikada se nisam hranila zdravije, vise, a nikada nisam imala manje kg. Naravno da mi dodje ponekad kriza da bih jela nesto slatko. Dok sam bila na dijeti nisam ni liznula nista slatko, a sad evo ponekad zgresim, ali u toku nedelje na poslu se hranim kao da sam i dalje na dijeti. Tom kombinacijom mi kg stoje, ja jedem sve pomalo i super mi je. Istrajte, stvarno vredi
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 11:48:08
|
|
|
|
caca81
|
Ja sam na ovom režimu ishrane neka 3 meseca, nekad se desi da pojedem nešto što ne bi trebalo, uglavnom kada smo u gostima, pa da ne uvredim domaćicu. Smršala sam 8 kg, još 2 kg i to je ono kako sam planirala. Takođe i vežbam.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 12:01:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* pa ti sama znas da li si zadovoljna svojim izgledom ili zelis jos da smrsas! Iskreno, nesto mi mnogo zvuci to 7cm za nedelju dana, u obimu...ali nastavi svakako sa dijetom i naravno izmeri se da vidis i koliko je to u kg Nisam se ja lepo izrazila. Mislila sam da li je to malo ili ok za nedelju dana.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 12:05:48
|
|
|
|
Jeca*
|
ma nije malo...naravno!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 22:55:47
|
|
|
|
nencydrew
|
Koliko puta dnevno pijete kafu, i da li pijete gorku? Jel sme puter i dzem-ponekad-za doručak?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 11.7.2011 23:10:43
|
|
|
|
isidora88
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR IZVORNA PORUKA: isidora88 posto ne mogu bez slatkisa kada smem malo da pojedem? Isi, zašto ne možeš bez slatkiša? Imaš neki problem ako ne uzimaš slatko? imam problem u smislu da me uhvati neka kriza i da postanem jako nervozna (secer mi je malko kritican nekad),a i obozavam slatkise svi sa tatine strane u familiji su dijabeticari,ja se nadam da necu postati i ja
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 10:56:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Koliko puta dnevno pijete kafu, i da li pijete gorku? Jel sme puter i dzem-ponekad-za doručak? Pila sam preslatku kafu, i prešla na gorku kad sam krenula sa dijetom, i pijem oko 2 na dan, a pila sam 4-5. Ostale menjam zelenim čajem sa limunom. Hleb, puter i džem ne
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 13:03:16
|
|
|
|
Anoniman
|
2kg manje za 7 dana!
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 13:05:50
|
|
|
|
Jeca*
|
to je bas kako treba! nastavi!!!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 14:09:10
|
|
|
|
isidora88
|
meni niko nista nije odgovorio mene je bas smorila un dijeta i jedva cekam da zavrsim pa da pocnem ovako da se hranim samo ne znam da li smem kod dr ne mogu zakazati pre jeseni ,mada meni je stitna zlezda u normali pa bih valjda smela ovako da se hranim i kada smem slatkise
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 12.7.2011 14:14:37
|
|
|
|
Jeca*
|
pa ovo ti je triput zdravija dijeta nego UN...!!! dok si na dijeti nema slatkisa uopste. A ja iskreno mislim da ti je i bolje da ne jedes slatkise (nakon onog sto si napisala u prethnodnom postu). Navici ces se...ako zelis da smrsas izdrzaces. A sve ide iz glave. Unosices secer iz voca i to je sasvim dovoljno
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?