Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - III deo 29.6.2011 10:24:58
|
|
|
|
moja ciklama
|
Danas ovo: IZVORNA PORUKA: Nedja RR Alexx, evo jednog fenomenomenomenonalnog recepta za šampinjone (ovo je po meni kompletan obrok). Oko 250g šampinjona, odvojiš kapice od drški, i drške isečeš na sitne kockice, ubaciš u posudu. Sitno iseckaš malo paprike, paradajza, belog luka i peršuna (ja stavim 1 papriku, 1/2 paradajza, a/2 veze peršuna i 2 čena belog luka na ovu količinu). Dodaš i malo bosiljka, vegete i bibera, sve pomešaš sa iseckanim drškama šampinjona. Poređaš oprane i prosušene kapice u tepsiju(teflon ili papir za pečenje). Svaku kapicu napuniš pomešanim povrćem, i prko svake kapice staviš mrvicu putera (bukvano mrvicu). Mislim da bi taj puter mogao da se zameni i masl. uljem, ali je ovo zanemarljivo mala količina. PEčeš petnaestak minuta na oko 200 stepeni. Evo slike (pošto nisam pravila za sebe nego za goste, stavila sam i parmezan od gore, odlično ide):
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.6.2011 11:23:12
|
|
|
|
gagana83
|
Ciklama, sta bi sa nazivom teme Ogovarajte na moj post da bi ostao naziv teme
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.6.2011 11:28:04
|
|
|
|
Klarita
|
Ju, Ciklama. taman sam pomislila kako nista ne moze da mi uzdrma karakter Gagana, misija kompletna...
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.6.2011 14:11:52
|
|
|
|
moja ciklama
|
pa to samo meni može da se desi recept sam našla u ovoj temi, ali sam ga danas spremala..pa sam htela da ga stavim, u šta samo danas spremale III uf..esmo se razumele? uzgled, odlično je!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 22:55:15
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sam krenula sa kombinacijom namirnica ,pijem puno vode zbog dojenja.Samo mi treba predlog za doručak sta je najbolje?Sa kojim mlekom da jedem pahuljice ,ili kao i Neđa ujutru UH,Pa uzins voćka ,pa rucak i vecera proteini sa salatom?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:22:36
|
|
|
|
bokicans
|
Čekajte bre kako se zove ove tema sada?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:26:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Haha, tako kako stoji kod tebe u postu Meni je taj način, uh-voće pa ostatak dana proteini i vlakna, bio izuzetno delotvoran. ja sam se tada prepolovila, i da nisam ostavila cigare još uvek bih bila šlank, znači ne vraćaju se kg tek tako A od tog jutarnjeg skroba sam imala energije ceo dan
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:31:46
|
|
|
|
Tea2
|
Nedjo,daj konkretan jelovnik,sta si jela.Smrsala sam 5 kilograma za mesec dana ,ali sada stojim vec dugo na tome.A mora jos mnogo...da ide ..
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:34:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma stvarno, šta je sa nazivom teme Tea, ja sam pisala još tad, na prvim stranama teme...aj pokušaću sutra da iskopam sve te postove pa da ispišem, ja sam se tako hranila 2-3 meseca, tad je tek otvorena ova tema i mina mi je jaaaako puno pomogla, bila sam baš poslušna, i isplatilo se.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:35:12
|
|
|
|
Tea2
|
Srce si,hvala.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:38:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na čemu
< Poruku je uredio Nedja RR -- 5.7.2011 23:39:13 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:41:20
|
|
|
|
Vika
|
I još kada bi nam spremala ko što umeš....
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:48:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam te sto godina "srela" Nema tu d od dijetalnog, to može kad sve rešimo da budemo zdravo rumene i okrugle
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 5.7.2011 23:51:22
|
|
|
|
Vika
|
Retko napuštam seosku idilu gde nemam net, pa kad dođem kod mojih ili svratim do stana u gradu, prvo na RR i gle čuda, na teme o klopi. I nikako da rešim da se stešem
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 0:22:16
|
|
|
|
bokicans
|
Pa da Neđo ti je i meni nekako,najbolje da se uklopim.Sutra cu jos sve detaljno pročitati i pogledati predloge.Neđo ako zagusti :"Vikam te"
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 11:58:25
|
|
|
|
bokicans
|
Ja sam doruckovala kuvani krompir sa paradajzom. Za ručak planiram neko meso+salata,a za večeru salatu(paradajz+krastavci ,sa tunjevinom ili jaje). Hleb ne jedem vec 3 dan ,a ni slatko E da jel bih mogla makar ujutru blagu cedevitu ,jer me to diže ?
< Poruku je uredio bokicans -- 6.7.2011 11:59:30 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 15:20:49
|
|
|
|
Tea2
|
Citala sam da je Mina rekla NE za Cedevitu.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 16:11:22
|
|
|
|
bokicans
|
IZVORNA PORUKA: Tea2 Citala sam da je Mina rekla NE za Cedevitu. Doup Ali malo samooooooo
< Poruku je uredio bokicans -- 6.7.2011 16:13:40 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 19:14:44
|
|
|
|
Verus
|
boki: ti jos dojis, pa trebaju ti sokovi jos uvek, nije Cedavita nesto kaloricna, pij ako ti godi
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 20:25:47
|
|
|
|
bokicans
|
Verus i ja sam to kontala,popila bih slabiju,cedim i limun i narandžu .Meni je to spas.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 22:06:26
|
|
|
|
nencydrew
|
Ja imam par pitanja o ishrani, dosta toga i znam, ali me buni: 1.Da li može da se hleb jede sa tunjevinom? 2.U kojoj kombinaciji može hleb uopšte da se jede? 3.Mleko i ovsene pahuljice-to je protein sa UH?Da li to može? 4.Da li treba potpuno izbaciti hleb iz ishrane?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 22:07:57
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Ja imam par pitanja o ishrani, dosta toga i znam, ali me buni: 1.Da li može da se hleb jede sa tunjevinom? 2.U kojoj kombinaciji može hleb uopšte da se jede? 3.Mleko i ovsene pahuljice-to je protein sa UH?Da li to može? 4.Da li treba potpuno izbaciti hleb iz ishrane? Zaboravih:Koliko puta kafa-i u kom obliku-turska, nes?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 22:32:24
|
|
|
|
nencydrew
|
IZVORNA PORUKA: nencydrew Ja imam par pitanja o ishrani, dosta toga i znam, ali me buni: 1.Da li može da se hleb jede sa tunjevinom? 2.U kojoj kombinaciji može hleb uopšte da se jede? 3.Mleko i ovsene pahuljice-to je protein sa UH?Da li to može? 4.Da li treba potpuno izbaciti hleb iz ishrane? sad pročitah prethodne postove.... Šta onda može sa tunjevinom? da li ću pogrešiti ako detetu izbacim hleb?
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 22:39:38
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: Verus RR boki: ti jos dojis, pa trebaju ti sokovi jos uvek, nije Cedavita nesto kaloricna, pij ako ti godi Ja nisam za cedeviti nikako. Manje vise zato sto je kaloricna, meni je ginekolog u trudnoci rekao cedevita-nikako, prepuna je otrova
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 6.7.2011 22:51:23
|
|
|
|
bokicans
|
Ma ja sam je pila celu trudnocu tj dve trudnoce.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?