Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:14:44
|
|
|
|
jabudic
|
Samo da se pohvalim, 13.dan -6kg i nema te hrane kojoj vise ne mogu odoljeti
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:19:12
|
|
|
|
minavb
|
To lutko! Ne samo da si skinula kilogram već si i volju očvrsla.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:21:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Kako, bre, za dve nedelje 6 kg?! Meni to nikad nije uspelo. Ja smršam po pola kila - kilo max nedeljno.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:36:47
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: *Alexx* Kako, bre, za dve nedelje 6 kg?! Baš kako??? Ja za 10 dana skinuh 1 kilogram
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:38:41
|
|
|
|
minavb
|
SVaki organizam je drugačini, a i možda se njen plan ishrane razlikovao od vašeg po količini proteina i ugljenih hidrata.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 10:41:49
|
|
|
|
Snelle
|
Zaboravih da kažem, ja sam imala 68kg, sinoć se merim 67kg, ali vidim da "kazaljka" na vagi naginje i pretenduje ka 66kg
< Poruku je uredio Snelle -- 21.12.2011 10:42:37 >
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 14:50:21
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: minavb To lutko! Ne samo da si skinula kilogram već si i volju očvrsla. Sad sam ti prava celicna lady, nikakva cokoladna torta me ne moze poljuljati Ne znam kako, nisam jela slatkise i hleb, ni mrvicu, i kombinovala kao sto je napisano ovdje i to je to. Prve nedelje mi je bilo uzasno tesko, a sad bih vec mogla i nista da ne jedem. Super se osjecam, i ne planiram nikada vise da jedem "normalno"
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 14:53:02
|
|
|
|
Olga75
|
Jabudicu , ako tako nastavis 13 dana 6 kila , ima da se osusis do proleca , nece da te bude ni upola
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 14:55:03
|
|
|
|
jabudic
|
To mi je i bio primarni cilj salim se, sad mi oslacalo, pa sam cilj pogurala jos nanize
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 21.12.2011 19:43:05
|
|
|
|
Verus
|
E ok to me je zanimalo. Znaci moze takva pasta sa povrcem i balzamikom... IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: madre verus, ja sam laik, ali rekla bih da iz te pasta salete pod obavezno treba izbaciti pastu a verovatno i jos ponesto Žitarice se moraju unositi, naravno ne u ogromnim količinama i ne belo brašno. Pasta je u suštini ok, ali ako se pravilno kombinuje i ako je integralna. Obrok koji je Verus pojela je loša kombinacija-pasta, sir i meso. Idealno bi bilo da je pojela pastu sa povrćem, meso sa povrćem ili povrće sa sirom.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 13:15:31
|
|
|
|
jabudic
|
A kukuruzno brasno? Neka projica? Ili nikakvo brasno
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 13:31:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Možeš neku integralnu kiflu da pojedeš za doručak, ili integralni dvopek recimo, ali u proju, osim brašna, ide i ulje, tako da no-no Ali pazi kod tih integralnih peciva, da ne bude samo obojeno brašno nego da zaista bude integralno, i da ne bude mnogo semenki. Najbolje je, ako imaš vremena ( a znam da nemaš ) da ih sama napraviš.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 13:54:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam u jednom restoranu u salad baru videla sledece. Imaju dosta cinijica sa raznim semenkama, od nundeve, suncokret, susam, pinjole... ma svasta nesto. I kad sebi smuckas salatu mozes da pospes sa tim (malo naravno). Kakva je to kombinacija. Ja bih rekla dobra Mislila sam da u nekoj zdravoj hrani nakupujem tih boba pa smuckam u neku teglicu da imam tako za posipanje.
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 24.12.2011 14:20:32
|
|
|
|
jabudic
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Možeš neku integralnu kiflu da pojedeš za doručak, ili integralni dvopek recimo, ali u proju, osim brašna, ide i ulje, tako da no-no Ali pazi kod tih integralnih peciva, da ne bude samo obojeno brašno nego da zaista bude integralno, i da ne bude mnogo semenki. Najbolje je, ako imaš vremena ( a znam da nemaš ) da ih sama napraviš. E bolje onda da ni ne probam, znam ja sebe, ne bi se to zavrsilo na jednoj Ovako, nema pa nema
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:11:01
|
|
|
|
jabudic
|
-8 za 20 dana
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:13:34
|
|
|
|
minavb
|
Bravo kraljice! Svaka čast. Sad se časti za praznike, doziraj ono čega si se uželela, pa nastavi.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:22:49
|
|
|
|
jabudic
|
Ne mogu da vjerujem da mi ovako dobro ide, kad se pogledam u ogledalu-nema me, svo se salo istopilo Jos malo mlitavi stomak. Ja mislim da je mene hleb unistavao, od njega sam nekako bila naduvena i jela sam ga sa svim i svacim, a sad sam naprosto izdusila Mina, hvala ti puno
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:29:42
|
|
|
|
minavb
|
Nisam ja ništa uradila, sve si sama
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:32:44
|
|
|
|
Jeca*
|
bravoooo
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:36:31
|
|
|
|
viking
|
Jabudic, recpect!
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:43:00
|
|
|
|
jabudic
|
Recept ti je da cvrsto odlucis, to je valjda najvaznije, i da slusas Minu, i gotova stvar
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:43:39
|
|
|
|
jovicaa
|
da nije previse 8 kila za 20 dana?
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:46:51
|
|
|
|
minavb
|
Nije.
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:47:13
|
|
|
|
jabudic
|
Sto previse? Kad si debeo nema previse
|
|
|
|
RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja 29.12.2011 11:48:33
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam spustila svoju kilazu na onu koju ja smatram dobrom za mene...ovih dana sam balansirala kilo-dva gore dole, e sad sam dole i spremna sam za praznike
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?