moja ciklama -> RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja (16.12.2011 12:28:30)
|
IZVORNA PORUKA: jabudic Evo 7. dan danas, i prezivjeh [sm=bravo.gif] Imala sam par kriza, ali kad pomislim sta gubim, a sta dobijam ako pojedem nesto slatko... Odustala sam. Vaga mi se pokvarila, u pravo vrijeme, ali vidim da sam smrsala po garderobi. moram da se ubacim.. meni nutricionista rekao da kada oset_im neizdrž[sm=smiley36.gif] za slatkim, uzmem kašikicu meda, jer med brzo stiže do receptora.. e sad ja bih da čijem šta će minavb da kaže na to? moja dijeta napreduje..sporo ali napreduje sa 85,2kg na 75kg, pa polako ali sigurno (u planu) na 65kg. I da, dugo pratim ovu temu i moram da kažem da Minavb ima odličan ritam i živi sa idejom da jede da bi živela a ne da živi da bi jela..i to je odlično! ALI, dosta nas ovde smo gurmani, i to što Minavb jede kao obrok, nama je smešno, zato i jesmo debele[sm=jezicek.gif]. Iskreno, ja bih volela, kada bih mogla, kao ona, ali ne mogu..i zato mi ceo život varira kilaža, ono što je presudno u ishrani, je UMERENOST, kao i u životu, tako da kada uspostavimo vezu sa umerenošću hrane koju unosimo u organizam, kg će otići i održati se!
|
|
|
|