dunja RR -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/18 [chat] (10.8.2018 8:57:54)
|
Miki, ide od prošlog oktobra, i išao je do pre mesec dana, tj do pre mora, kada je dobio upalu pluća. Kada smo se vratili sa mora videh na FB da je njegova vaspitačica postavila baš tog dana na FB da ide na odmor, pa nisam htela da ga vodim dok ona ne dođe, jer tačno bude rasulo kada ona nije tu. Spajaju ih sa drugim grupama a ostale vaspitačice joj nisu ni prineti. Ona je baš angažovana oko dece, zadaje zadatke, vodi ih napolje, ostale upale klimu i puste crtaće, pa na trač partiju. A druga vaspitačica nam je na određeno pa ne radi preko leta. Nisam često sama sa njim sada u trudnoći, on skoro svak dan ide na Adu sa tatom. Osim vikendom, tada je sa mnom (tata ima turnire u šahu), i još ponekad kada mm ima turnire radnim danima, evo sada u ponedeljak ide u Omoljicu. IZVORNA PORUKA: MojMiki A da probas sa crtacima to vreme dok moras da odmoris ili da crta pored tebe, da mu citas....ili nesto sto on voli. Je l isao ranije u vrtic ili sada prvi put? Moj nije isao, ja ne radim....sada nema sanse da krene, prosao je upis. A i da uspem u septembru da ga upisem, krajem septebra idemo na more. Dok se on prilagodi ima da donosi kuci viruse a ne znam koliko mi je to pametno.
|
|
|
|