Dragce86 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/18 [chat] (11.8.2018 22:42:56)
|
Les, volim kad te cujem da si dobro, nekako smo u slicnom sosu i drago mi je kad napises nesto pozitivno :) Mangup i dalje zeza, karlica dole, noge u grlicu :P Daj da izguramo jos koju nedelju, nek nas Bog pocuva! Meni su ovih par dana jako teski, puls me ubija ( ne znam od cega sve ovo, jako se zamaram, premorena stalno ) Gvozdje je ok oko 22, tako da nije ni anemija. Radjen i EHO srca kazu protoci uredni, srce ok. A meni konstantno oko 100-tke cepa :( Verapamil sam pocela al bukvalno po pola doze da vidim kako ce delovati, jer imam nizak pritisak pa da se ne skljokam sa 3x40mg dnevno. Nifelat ukinut odavno jer mi je jako smetao, imao tome vec 4 nedelje sigurno, ali i Verapamil je iz iste grupe lekova Ca-antagonist, pa se nadam da i on slicno deluje ( ne znam sigurno ). Te bolove sto spominjes u donjem delu, imam i ja i to sve cesce i cesce i svaki put se isprepadam i molim Bogu, ne jos, izdrzimo jos malo , da nabijemo kilazu i da sazru pluca, pa nek bude posle kako hoce, valjda ce nas Bog pogledati da izguramo pune 36. Ljubim te puno pisi, uvek kad mozes :)
|
|
|
|