Dora89 -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 08/18 [chat] (6.8.2018 22:41:40)
|
Milicicak, neka je sa srećom! [sm=bravo.gif] Propade nam plan da se zajedno porađamo! [sm=smiley36.gif] Uživajte u ljubavi! Lesli, dosta u tvojoj priči prepoznajem svoje dosadašnje simptome. Meni je rekla dr da mi se stalno po malo smanjuje količina plodove vode i da pijem puno tečnosti da bih nadoknadila. Ja sam pila svakog dana oko litar vode, mleka, jogurta, sokova... Eto, dogurah do 9. meseca sa normalnom količinom plodove vode. To što te svrbi je Kandida, poprilično sam sigurna. I ja sam to imala, i spontano je svrab prestao, bez ikakve intervencije. Zbog takvih kontrakcija sam uzimala "Utrogestan" u drugom trimestru ove trudnoće, i prestala sam sa ulaskom u treći trimestar. Sad imam takve, lažne kontrakcije po 3-4 puta dnevno, u trajanju 5-10 min, a CTG je normalan. Što se tiče pucanja vodenjaka, znam da kod nekih žena to prođe neopaženo, ali meni je svaki put bio kao ubod nožem u donji deo stomaka. Vrisnula bih da ne traje tako kratko. U svakom slučaju, sve i da ne prepoznaš pucanje vodenjaka, prepoznaćeš one pravilne kontrakcije, koje kreću ispod grudi i nastavljaju pravilno naniže, pa kad dođu do grlića, opet počinju odozgo. Toliko su pravilne, kao talasi na moru. Svi bolovi između, ovaj deo stomaka, onaj deo stomaka, to ne znači ništa, samo miruj.
|
|
|
|